З тих пір, коли на сайті була додана можливість додавати теги (ключові слова) до фоток з метою групування їх в окремі тематичні групи та для полегшення пошуку, тегів з кожним днем стає все більше і більше.
Можливо, через деякий час ми заплутаємося в самих тегах
Потрібна ваша думка щодо написання ключових слів. Наприклад, чи варто всі магазини міста розміщати в групу МАГАЗИНИ чи конкретно писати для кожного окермий тег - Магазин Практика, Магазин Едем і т.д.
З одного боку, це полегшує пошук, з іншого - збільшує кількість ключових слів (тегів)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
OLEX, а, наприклад, Арсеній Яценюк? Можна мені создать аналогічний тег, галерею і всовувати туди фотографії якої-небудь улюбленої зірки, зідрані з інтернету?
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
зустрічне питання: хто такі Ваня Черний, Дулін, тегі яких вже існують?
За Ваню Черного спасиба, убрав, а Дулин це постоянний, яркий і цікавий учасник Овердрайв-паті, яке близьке значній кількості форумчан, його на фотках в галереї як мінімум 50, а то й 100 фоток, я вважаю його тег має право на існування, хотя я їм свої фотки не тегав...
----- Добавлено 20 марта 2009 г., 00:49:44:
Bonya,
Цитата Bonya:
OLEX, а, наприклад, Арсеній Яценюк?
я ще не вирішив по цьому поводу, хоча Яценюк це не остання людина в Україні, можливо буде і президентом
----- Добавлено 20 марта 2009 г., 00:50:48:
Bonya, нащет фоток з інету автору зроблено попередження і видалено декілька фото з галереї
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Цитадель батуринської фортеці, Герб мазепи, Цитадель, Сейм, Цитадель батуринской крепости, Палац розумовського
Цитата Helen:
Вчора я створила новий тег - Цитадель батуринской крепости. Сьодні таких вже 3 різновида. Плюс я вважаю, що герб мазепи можна просто замінити інсуючим тегом герб
та можна було обмежитися існуючими: Батурин, Герб, Памятники, Крепость
я вважаю, що подробность у назвах всякіх памяток важлива тільки у відношенні Прилук
---
інакше, давайте, наприклад, розпишемо повністю в тегах Херсонес той самий, Турляндію... (це я шоб наглядно зрозуміли)
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: serennisima (14 вересня 2009 р., 19:39:44)
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
serennisima, не торопись, не гони. Имей терпения, вероятно вскоре теги будут разделены по разделам, например:
Политики - и далее кто кого любит и втайне безумно по ночам целует.
Крепости - кто у какой стены сфоткался.
Гербы - всех республик СССР и городов Ладана(пгт), Парижа и Батурина с Конотопом.
Школы - кто в какой учился и уроки прогуливал.
......(це я шоб наглядно зрозуміли)
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
та можна було обмежитися існуючими: Батурин, Герб, Памятники, Крепость
я вважаю, що подробность у назвах всякіх памяток важлива тільки у відношенні Прилук
можливо, це була моя помилка, вдатися до таких подробиць, але чомусь я виходила з таких міркувань:
1) все таки це Чернігівщина і досить часто шукаючи в інтернеті щось, натрпаляють саме на наш сайт в тому числі завдяки тегам
2) фоток достатньо для того, щоб їх виділити в окрему групу
Проте, якщо адмін та модери будуть проти, я зміню всі теги на які скажете