З тих пір, коли на сайті була додана можливість додавати теги (ключові слова) до фоток з метою групування їх в окремі тематичні групи та для полегшення пошуку, тегів з кожним днем стає все більше і більше.
Можливо, через деякий час ми заплутаємося в самих тегах
Потрібна ваша думка щодо написання ключових слів. Наприклад, чи варто всі магазини міста розміщати в групу МАГАЗИНИ чи конкретно писати для кожного окермий тег - Магазин Практика, Магазин Едем і т.д.
З одного боку, це полегшує пошук, з іншого - збільшує кількість ключових слів (тегів)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Нічого обманувать форумчан!!!11 На той момент, коли я писала свій пост-тег там був, я перевірила спеціально.....А коли помилкі визнавать не вміете, то нічого здавать задню....і робить з мене дурочку!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Нічого обманувать форумчан!!!11 На той момент, коли я писала свій пост-тег там був, я перевірила спеціально.....А коли помилкі визнавать не вміете, то нічого здавать задню....і робить з мене дурочку!
тю... чого ти така зла ніхто дурочку з тебе не збирався робити
на той момент з 20 тегів Свободи залишилося всього 3, які я удалила
Bonya
Боненятко форуму
Нагороди:
тю... чого ти така зла ніхто дурочку з тебе не збирався робити
на той момент з 20 тегів Свободи залишилося всього 3, які я удалила
тому що таке не перший раз.....мої теги поудаляли аж бігом....а до Свободи руки ніяк дойти не могли??? Поудаляла б, а потом писала пост і тикала мене носом....
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди:
Bonya, давай так... якщо я особисто тебе образила, я прошу пробачення.
Щодо тегів. Вчора чи днем раніше мною і адміном були видалені теги Янукович і Ющенко всіх без винятку форумчан. Вчора хтось з адміністрації видалив теги політичних об‘єднань, в тому числі і ВО Свобода. 3 фото залишилися, які я відредагувала сьогодні вже після твого поста.
Думаю, конфлікт вичерпаний і більше обговореню не підлягає!
Bonya
Боненятко форуму
Нагороди:
OLEX, я вважаю, пора закрити для користувачів можливість додавати нові тегі - є з чого вибрати, з тих що є.
а модери зможуть корегувати і додавати в разі необхідності
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди: