|
За місяцьЗа тиждень
В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
За місяцьЗа тиждень
В цьому тижні фото ще не оцінювалися!
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
|
Переглядів: 70429 | Відповідей: 93
Страницы (10): «‹12345678910›»
Автор | Повідомлення |
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: |
Пост №1 | Доданий: 11 січня 2009 р., 20:06:07 |
|
VІІІ Міжнародний молодіжний фестиваль
Мистецькі барви
Міський будинок культури
30.01.09 (вартість квитка 2 грн)
14.00 - урочисте відкриття фестивалю
14.30 - І-й конкурсний день:
народна пісня
авторська пісня
естрадна пісня
рок-музика
31.01.09 (вартість квитка 2 грн)
10.00 ІІ-й конкурсний день
академічні ансамблі
естрадні ансамблі
народний танець
сучасний танець
01.02.09 (вартість квитка 5-10 грн)
14.00 Закриття фестивалю
гала-концерт переможців та гостей фестивалю
Обов‘язково сходіть, хоча б на гала-концерт!
Ви не пошкодуєте!
фото з 1 дня фестивалю
фото з 2 дня фестивалю
фото з Гала-концерту
З 30 січня по 1 лютого 2009 р. на сцені міського Будинку культури проходив VІІІ Міжнародний молодіжний фестиваль «Мистецькі барви».
На фестиваль зібралися конкурсанти з усіх регіонів України, а також з Білорусії, Росії та Китаю – близько 800 учасників.
Спонсорами проведення фестивалю виступили: Почесний громадянин міста, меценат Юрій Коптєв та Прилуцька міська рада.
Вперше фестиваль проводився за інформаційної підтримки Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту.
В рамках фестивалю були проведені майстер-класи по хореографії та вокалу; розважальна програма для учасників фестивалю та концерт переможниці ІІ Всеукраїнського фестивалю «Мистецькі барви», лауреата Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів співачки Luckee + гурт Plan-B.
Також учасники фестивалю мали змогу (за бажанням) ознайомитися з містом, відвідати новий Прилуцький краєзнавчий музей та побувати у Густинському монастирі.
Конкурсантів оцінювало високоповажне журі:
1. Директор Всеукраїнського фестивалю «Мистецькі барви» Олександр Дубовик.
2. Директор Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні «Зоряний дощ», композитор, продюсер (м.Черкаси) Віктор Гайдук.
3. Директор Міжнародного фестивалю «Морський коник» (м.Судак) Юрій Діденко.
4. Доцент кафедри «Музичне мистецтво естради та джазу» Харківського державного університету мистецтв ім.І.П.Котляревського, кандидат мистецтвознавства Наталія Дрожжина.
5. Заслужений діяч мистецтв України, композитор Михайло Катричко.
6. Заслужений діяч мистецтв України, завідувач кафедри хореографії МФІНУКіІ Михайло Мерлянов.
7. Заслужена артистка України Ірина Шинкарук.
8. Заслужений артист України, співак, композитор Олександр Тищенко.
9. Заслужений діяч мистецтв України, завідувач кафедри хореографії Рівненського державного гуманітарного університету, кандидат педагогічних наук, професор, голова журі Володимир Годовський.
Читайте прес-реліз фестивалю "Мистецькы барви"
-----
Повідомлення редагувалося 4 разів. Останнє редагування: Helen (3 лютого 2009 р., 12:39:32)
|
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер" |
|
|
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Пост №41 | Доданий: 3 лютого 2009 р., 11:54:08 |
|
Цитата Саныч (гость): | Номинацию рок-музыка я специально ввёл в программу фестиваля , аппаратуру специально привезли из Черкасс, что бы наши рокеры чему-то поучились, но, к сожалению из приезжих была только одна команда, но она сыграла не плохо (но не рок). Наши рок-музыканты берут всё плохое от рок-музыки. Они считают нормальным прийти пьяным на репетицию и на концерт, гитаристы не могут потратить 100 грн., чтобы купить себе нормальные шнуры не говоря уже об инструменте. На западе рок-музыка - это элитная музыка, потому-что дорогая, я не считаю что наши любители рок-музыки обижены, концерты организовываем. Просто музыкой надо заниматься, а не "скулить", что все вокруг плохие, а он ни кому не нужный ангел |
Цитата blackwind: | Helen, да ни при чем тут Саныч. Просто в даной ситуации интересно то, что наши же прилуцкие музыканты, те же, которые и на "Мистецьких барвах" играли, получали призовые места и на фестивале в Нежине, и на "Червоной руте" в Чернигове (с приглашением на гала-концерт в Киеве) - это, наверное, о чем-то да говорит. А в прилуках их просто проигноровали вообще + на концерте на Хеллоуин в Прилуках звук, например, был лучше, чем на жарне рок-музыки на фестивале - тоже странно как-то....
На даном концерте, носколько я знаю, все музыканты были трезвые.
А что касается 100 грн на шнуры, то я лично знаю, что наши музыканты тратят и по 1000-2000 на всякие там процессоры, педали, и т.п., стремясь играть на нормальном звуке и т.п. Но, конечно, не у всех же есть такие возможности... |
энд етс. -
Пора создавать новую тему
(хотя, на форуме есть ветка про рок-музыку)
|
|
|
|
angel
Новачок
Номер: 778
Зареєстрований: 1 лютого 2009 р.
|
Пост №42 | Доданий: 3 лютого 2009 р., 14:12:31 |
|
Ну так сравнили "Хеллоуин" - там же , наверняка, "озвучкой" занимался Саныч, или Чунь, или оба сразу. А на фестивале туда, по-моему, никого не допустили , а кто "чужой" будет заинтересован в хорошем звуке "для кого-то"!
А Саныч что разобиделся? Не надо - мы ж его все ЛЮБИМ!!!
|
|
|
|
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Пост №43 | Доданий: 3 лютого 2009 р., 15:20:24 |
|
Значица так...
Озвучуванням рок-номінації дійсно ПОВИННІ були б займатися люди, що озвучували Лакі (Lakee) і групу План-Б... але! Я особисто був свідком розмови, коли звукорежисер групи План-Б і Лакі спробував уговорити місцевого звукорежисера, щоб він "покерував" звуком для рок-команд, але той справедливо відмовився, зважаючи на те, що він не займався озвучуванням рок-груп і на репетиціях, і на саунд-чеку, тому йому буде важко зорієнтуватись. У свою чергу наш звукорежисер поцікавився у черкаського, чому він не хоче озвучувати конкурсні виступи рок-гуртів, на шо той відповів, що йому буде соромно сидіти за пультом, тому, що він чув на репетиціях рівень рок-команд! Отак от, шановні рок-музиканти...
В свою чергу особисто мені Сергій Чунь сказав, що на порядок краще все те звучало би, якби з самого початку озвучуванням рок-команд займалися техніки із МБК!
Це що стосується звуку.
А що стосується власне виконання... Моє особисте враження - дуже слабо! Найбільше з усіх виділялася група "Музична допомога". Якщо тії пісні, що вони співали - їхнї власні композиції - то дуже круто! От тільки виконували вони їх, м’яко кажучи - невдало. і особливо невдало виконана була барабанна партія! За час звучання двох пісень ні разу не попасти у ритм із своєю командою - це ще треба уміти!
Хоча це - проблема всіх рок-гуртів, які були на конкурсі! В тому числі й гостей План-Б! Що це за рок-гурт, у якому барабаншик протягом 16 тактів грає без форшлагів і брейків?! Це вже попса!!!
І ще - барабанщик повинен у першу чергу тримати ритм всієї команди, а вже потім - займатися прикрашанням своєї партії, при цьому не "випадаючи" з ритму!!! А тут ми з Чуньом почули із точністю до навпаки!
Чому я так прискіпливо про барабанщиків? Та тому, що свого часу грав на барабанах у гуртах «Дуст» та «Поющіє провода»... і трохи знаюся на цьому.
-----
Добавлено 3 февраля 2009 г., 15:45:41:
І ще про звук на рок-командах - звучало все ПРЄОТВРАТІТЄЛЬНО, особливо мікрофон солістів, таке враження, що співали у магнітофонний мікрофон випуску середини 70-х років! Багато що із проспіваного тексту розібрати не вдалося! Особливо чомусь запам’яталася назва однієї з пісень у виконанні шосткинської групи - «Майбутнє України»! Як я почув, після виконання всього цього «Майбутнього...» один з членів жюрі досить голосно зазначив - якщо оце все, що зараз протеліпалось у динаміках і є майбутнім України, то йому за Україну навіть страшно подумати!
Ритм-барабану чутно не було, так... якось напливами... Гітари всі звучали на одному рівні - всі у одній загальній купі, одному загальному гармидері!
І все це перекривалося майстерними «пєтухамі» солістів.
Я звернув увагу, що під час виступу рок-гуртів члени комісії якось ніяковіючи посміхалися і перезиралися один з одним... мабуть згадували своє «босоногоє дєтство»!
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: crok (3 лютого 2009 р., 15:51:35)
|
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають! |
|
|
angel
Новачок
Номер: 778
Зареєстрований: 1 лютого 2009 р.
|
Пост №44 | Доданий: 3 лютого 2009 р., 16:16:45 |
|
Та це ж просто жах - не думалося, що все настільки погано!
А може треба було до участі у фестивалі проводити відбір (таке практикують на інших конкурсах), щоб "барабанщики барабанили " так як треба!(А може б ти їх навчив?)
|
|
|
|
crok
Старожил
Пост №45 | Доданий: 3 лютого 2009 р., 16:31:06 |
|
angel,
Та... з мене вчитель - як з тіста граната!
Знаєш... мене свого часу один мій друг вчив так - поставив переді мною метроном, каже - давай, держи ритм... ну,.. так з хвилину я граю свою партію, а потім він закриває від мене метроном десь теж на хвилину, а вже потім, коли відкриває його - я наглядно бачу вдалося мені тримати ритм чи нє! І так до 5-6 хвилин. Якщо за 6 хвилин я з ритму вийшов мінімально - значить я молодець!
Ото й уся наука, щодо точного ритму. ----- Добавлено 3 февраля 2009 г., 17:27:23:А ще я частенько бачу на концертах у барабанщиків одинарний навушник із електронним метрономом... Ось і все вирішення! ----- Добавлено 3 февраля 2009 г., 18:05:04:Helen, так а де результати конкурсу? Ти ж, як я бачив, брала бомагі нащот результатів.
|
|
|
Helen
Блукаюча зірка
Пост №46 | Доданий: 3 лютого 2009 р., 18:08:26 |
|
Цитата: | Helen, так а де результати конкурсу? Ти ж, як я бачив, брала бомагі нащот результатів. |
осісьо (в першому пості):
Читайте прес-реліз фестивалю "Мистецькы барви" ----- Добавлено 3 февраля 2009 г., 18:32:35:Заєте, що мені дивно, чому на фестивалі не були представлені танцювальні колективи м. Прилуки? Ні "Прилучанка", ні "Апломб"?
|
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер" |
|
|
crok
Старожил
Пост №47 | Доданий: 3 лютого 2009 р., 18:51:30 |
|
Helen, тому, що їм нічого показувати - не рівень навіть для такого рівня! ----- Добавлено 3 февраля 2009 г., 18:53:51:Helen, нічого не зрозумів! Чого фестиваль - і раптом «крокує»?! А чого не «хеленує», або правільніше - «хєлєнірує»?!
|
|
|
Helen
Блукаюча зірка
|
|
crok
Старожил
Пост №49 | Доданий: 3 лютого 2009 р., 19:13:15 |
|
Helen, ну так я ж тобі про що?!
А аватар у мене на Прилуках мистецьких - комуністичний!
А тут - просто не хочу оскорблять нежнокомунистические устремления наших масковских хохлів, для яких Вован - ікона!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (3 лютого 2009 р., 19:52:57)
|
|
|
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
|
|
Страницы (10): «‹12345678910›»
Тема закрита для обговорення!Причина: тема вичерпана Закрив: Helen
|
Сьогодні день народження у 1 користувачів:
MeLoMaN, Сьогодні віртуальний день народження у 15 користувачів:
OLEX, bOOmer, ASS, Tester, crok, Helen, djcrok, tereha, Tyt24vcytki, infeeniti, wolf88, solnce_vik, tato28, vetal_da, Khrystyna,
Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki
|
|