Спосіб захоплення української газотранспортної системи.
3.
Спроба повернення боргів за газ.
4.
Газова дубина проти Європи.
5.
Самоствердження "вєлікай Расіі".
6.
Метод "замилити" нехватку газу у самій Росії і неспроможність виконувати міжнародні договори.
7.
Один з методів відверенення уваги від негараздів у самій Росії.
8.
Метод опозорення України як ненадійного транспортувальника газу.
9.
Кінець Росії як надійного постачальника газу.
10.
Правильні дії Росії стосовно України.
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 13 січня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5791 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 50
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Вова, хто тобі там триндить під боком, що Україна не допускає наблюдатєлів? Я ж тобі русскім-по-бєлому написав - вони вже більш року в Україні!
Воровата Україна тільки ВИКЛЮЧНО в Росії для самой Росії! Для всіх інших - нормальна!
Нащот "обламали Юлю"
А 80% російського транзиту - через Україну.
300 долярів - я ж писав тобі, мабуть ти недочув, то аж у Німеччині, за 1500 км, а Україна - ось вона, за забором, і тут ніяких 300 не може буть! математична істина!
Вова, кромє вентілєй, я, опять жеж повторяю, єсть технологія, яку ти ніяк не обминеш! Якщо десь щось одномоментно зненацька прикриєцця, дето підніметься тиск! А в таких величезних трубах - це просто техногенна катастрофа! Але НІЧОГО не сталося! Кумекаєш?
Да... ти, я бачу, готовий стріляти у всіх, хто не кацап! на окупованих грузинських територіях!
Сказочніка з тебе, я бачу, добрячого вишколили у кацапських учіліщах...
А ващето - я тобі фактами, а ти мені шо? Кацапську пропаганду і обсіратєльства!
Я ж тебе як чєловєка просив - факти! А ти мені - ФАК ТИ!
Йеххххх.... Вова, Вова!
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Я ж тебе як чєловєка просив - факти! А ти мені - ФАК ТИ!
Даю ФАК т... "Украина не пускает российский газ в Европу
Опубликовано на сайте rg.ru 13 января 2009 г.
Транзитный российский газ через территорию Украины в Европу по-прежнему не поступает, заявил во вторник журналистам источник в международной мониторинговой комиссии за состоянием газового транзита.
"Газпром" в 10.00 мск начал подачу газа в направлении Украины. В настоящее время давление в газопроводах по ГИС "Суджа" выросло до 75 атмосфер. В то же время расход на входе в газотранспортную систему Украины равен нулю. Это значит, что со стороны Украины краны закрыты", - сказал источник.
Между тем, Украина так и не пустила российских наблюдателей на свои газоизмерительные станции, как было предусмотрено подписанным протоколом о контроле за транзитом газа в Европу, сообщил во вторник зампредседателя правления "Газпрома" Александр Медведев иностранным журналистам.
"Они не допустили российских наблюдателей как на подземные хранилища, так и на диспетчерский центр украинской трубопроводной системы", - сказал Медведев.
РИА Новости"
Хотя... це ж для тебе не факт. У тебе свойi факти.
----- Добавлено 13 января 2009 г., 16:24:34:
Цитата crok:
І ще - Мєдвєд сказав, що якщо Україна буде відбирати газ на технологічні потреби, то рівно на стільки ж буде зменшуватись об’єм транзиту, тобто іншими словами - транзитуйте наш газ, товариші хохли, за свій рахунок!
Нет. Це типа ти сiв у такси, просиш кудись довезти. Тобi таксист каже... 100 гривен i плюс ще заплати за бензин, шо на тебе потрачу.
Украина газ шо? Правельно переправля транзитом. Так от вiдповiдай за транзит. Це проблеми Украини... труби диряви, тиску не хватае и т.д. Украина кричить европейцям, шо краще нейi транзитёра немае в свiтi - базара нет. Виконуй транзит на вищом уровнi.
Цитата crok:
Наші пропонували Росії - 230 максімум проти 179,5 сьогодні при підвищенні тарифу транзиту з існуючих 1,7 до 1,8 долари.
Але Росія вперлася - 250 при незмінному тарифі транзиту!
Було 179,5 тепер хочем 480. А може й 500 захочем. Хоч бери, хоч не бери. Яки проблеми? Може Европа ваще Украине на шару дасть... Це ж таке дiло.
Цитата crok:
Але всім, ОКРІМ УКРАЇНИ, таке прощається, але от для України - недопустимо!
Як тут хтось писав... ТО НЕ ВАШЕ СОБАЧЕ ДIЛО кому шось прощаеться, а кому нет.
----- Добавлено 13 января 2009 г., 16:33:38:
Цитата crok:
А ващето - я тобі фактами, а ти мені шо? Кацапську пропаганду і обсіратєльства!
Йеххххх.... Вова, Вова!
Бач як воно, Саша? Сам про собачи дiла... а потом кажеш, шо тебе обсiрають. почерк знакомий, як у жори кустова... политика двойних стандартов називаеться. Сами валаем шо попало, а нам не смей. Бува таке. Шо зробиш...
Цитата crok:
Да... ти, я бачу, готовий стріляти у всіх, хто не кацап! на окупованих грузинських територіях!
Не всiх. Отдельних.
Цитата crok:
Сказочніка з тебе, я бачу, добрячого вишколили ...
Ну кого кацапи, кого хохли+пиндоси... то ж дiло таке. Каждий кулик свое болото хвалить.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Куди дінецця Росія,..? коли газ буде по 100? А якшо ти ще не знаєш, так тая ж Болгарія, яка на 100% залежала від російського газу, вже он веде переговори з Туреччиною!
Ще пару-тройку таких випєндрёжей з боку Росії і Європа буде мать альтернатівні трубопроводи, і тоді ще непонятно, хто до кого буде бігать. Адже Європа ВСЕ будує ЗНАЧНО, НЕЗРІВНЯННО ШВИДШЕ Росії! Ще ні разу за весь послєвоєнний час Європа Росії не програла ні грами, якшо вже на то пішла мова.
Але то - вже несурйозний базар уровня "а мій папа твойому папі"...
Треба Росії вчиться розуміть факт, що вона, Росія, не є Великий Кацапстан, а є велика держава, яка повинна поважати світові правила торгівлі, які враховують економічні моменти у економічних відносинах!
Ось давай подумаємо - Путін десь із два місяці назад запропонував Європі продумати так звану хартію енергетичної безпеки на основі російського газу.
І шо? Ось вам, ситая Європа, енергетична безпека!
Скажи мені тепер - ну хто буде вірити Росії і її надійним поставкам газу?
Хто від цього газавату виграв?
Росія?
Навряд чи...
----- Добавлено 13 января 2009 г., 17:10:14:
Ваваня, а з чого ти так потєшаєсся? З того, шо твої рідні люди, мати-батько для тебе вже стали ворогами?
Адже це саме їм прийдецця платити тії скажені ціни, висосані з... хотів сказати - пальця, але розумію... дещо нижче! От... ти ж писав:
Цитата:
Було 179,5 тепер хочем 480. А може й 500 захочем. Хоч бери, хоч не бери. Яки проблеми?
А у Європі такого нема! Там є економічно обгрунтовані ціни, а не - хочу-не-хочу! Це вже вибач - дитинством попахує, причому дитинством у перші місяці!
Нет. Це типа ти сiв у такси, просиш кудись довезти. Тобi таксист каже... 100 гривен i плюс ще заплати за бензин, шо на тебе потрачу.
Украина газ шо? Правельно переправля транзитом. Так от вiдповiдай за транзит. Це проблеми Украини... труби диряви, тиску не хватае и т.д. Украина кричить европейцям, шо краще нейi транзитёра немае в свiтi - базара нет. Виконуй транзит на вищом уровнi.
Бредовий пример.
Нащот такси треба писать так. Расея (пасажир), являеться єдінолічним продавцом бензина для таксіста (Україна), сідає в таксі і каже, — за цю поїздку я заплачу як обично, 1,6 гривня, а бензин на мою поїздку ти купиш втричі дорожче, при тому шо ти і так платиш вдвічі більше чим раніше.
Шо зробить таксіст? Пошле на всі чотири сторони
----- Добавлено 13 января 2009 г., 17:41:11:
LIZARD,
Цитата:
Президент Європейської комісії Жозе Баррозу висловив стурбованість ситуацією з постачанням газу у телефонній розмові з прем’єром Росії Володимиром Путіним.
Про це заявив журналістам член Кабінету президента Єврокомісії Метью Болдуїн, повідомляє УНІАН.
“Баррозу висловив жаль незначним рівнем газу, що постачається до України з Росії, а також відсутністю повного доступу експертів до головного диспетчерського центру в Москві”, - сказав представник Кабінету президента Єврокомісії.
Він зазначив, що Путін пообіцяв зробити те, що він може, для забезпечення повного доступу експертів до диспетчерського центру.
Кацапи забрехали твій мізок
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
З того, шо твої рідні люди, мати-батько для тебе вже стали ворогами?
При чом тут мойi батьки? От скажи? Нащо ти оце ляпнув?
Для мене ворог - РЕЖИМ ЮЩА, ЯКИЙ ПРОДАВСЯ ПИНДОСАМ. Все. Ти це понiмаеш? Чи тобi безполезно шото казать та доказувать?
От скажи... ти сам дуже радий, шо отаке на Украине твориться? Ти радий, шо пан ющ творить? Ти радий, шо йому на народ ПЛЕВАТЬ? Ти радий, шо хто зна хто керуе Украиной?
Цитата crok:
Це вже вибач - дитинством попахує, причому дитинством у перші місяці!
Детинством попахуе iдея, про газ, який НЕВОЗМОЖНО ПЕРЕКРИТЬ, от тиска якого рвуться труби та компресорни станцii.
Ти розумний один... а ти, хто добичу, постачання, транзит придумував - ти дятли. Не хiло так.
Це тебе заточують.
Це брехня.
Не вiрь.
Провокацiя.
Тобi прочищають мозги.
Тебе вишколюе ющ.
Це робота СБУ.
Примерно так.
-----
Добавлено 13 января 2009 г., 17:58:06:
Цитата OLEX:
... а бензин на мою поїздку ти купиш втричі дорожче, при тому шо ти і так платиш вдвічі більше чим раніше.
В двiчи бiльше чого? Якой суми? Про шо ти балакаеш? Ще Украине мнеться, oще крутить, ще дума як дальше красти буде, ще про поставку на Украину в 2009 году нема цифри.
Цитата OLEX:
Цитата : Цитата:Брюссель заявляет, что транзит газа через Украину не начался
Москва. 13 января. INTERFAX.RU - Еврокомиссия заявила во вторник в полдень по брюссельскому времени, что по информации международных наблюдателей подача российского газа для транзита через Украину в Европу не началась. К тому же наблюдатели так и не имеют обещанного и необходимого для нормальной работы доступа к диспетчерским пунктам на Украине.
"По информации наших наблюдателей, давление газа в трубах очень низкое, мы пока не знаем причин, но ситуация очень серьезная", - сказала на брифинге представитель ЕК Пиа Аренкилде Хансенс.
Она сообщили, что глава ЕК Жозе Мануэл Баррозу вместе с чешским председательством ЕС ведет интенсивные телефонные переговоры на самом высоком уровне, чтобы срочно разрешить проблему.
Хохли забрехали твiй мозок. Не вiрь.
ото таке.
-----
Повідомлення редагувалося 4 разів. Останнє редагування: LIZARD (13 січня 2009 р., 18:04:56)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
При чом тут мойi батьки? От скажи? Нащо ти оце ляпнув?
Для мене ворог - РЕЖИМ ЮЩА, ЯКИЙ ПРОДАВСЯ ПИНДОСАМ. Все. Ти це понiмаеш? Чи тобi безполезно шото казать та доказувать?
От скажи... ти сам дуже радий, шо отаке на Украине твориться? Ти радий, шо пан ющ творить? Ти радий, шо йому на народ ПЛЕВАТЬ? Ти радий, шо хто зна хто керуе Украиной?
Блі-і-ін... ну написано ж русскім-па-бєлому: платити за газ ціну, ЗАПРОПОНОВАНУ РЕЖИМОМ ПУТІНА будть всі! І промишлєннікі, і прості житєлі, а значить і твої, Вова, батькі!!! Ось до чого! То з чого ти так потішаєсся?!
Я не радий, шо в Україні таке твориться!!! Але Я ЩЕ БІЛЬШЕ НЕ РАДИЙ, ЩО РЕЖИМ ПУТІНА ВСТАВЛЯЄ І СВОЇ ПАЛКИ У КОЛЕСА Й ТАК НЕРАДІСНОГО СТАНУ!!! НЄХ*Р СЮДИ РОСІЇ ЛІЗТИ!!! Й САМІ РОЗБЕРЕМОСЯ!
От скажи - ти всім довольний в Росії?! Мабуть же не всім, правда?! А тепер представ таку ситуйовіну - до твого й так нерадісного стану в Москві ще й додається палка в колеса від України, яка пересирає всі твої плани. Що б ти таке за Україну подумав би?!!!
Дак отож!
Біда в тому, що Великий КАЦАПСТАН вважає себе наддержавою, яка може пертися із своїм рилом туди, куди її не просили!
Україна хоче до Європи. І про це каже. І докладає всі зусилля до того. ЩО ТУТ ПОГАНОГО?
Україна не лізе в Росію із керуванням і не плутається у Росії під ногами.
Чого ж тоді Росія прецця до України?! Чого їй не торгуєцця по-нормальному із Україною так, як із тією ж Німеччиною, Італією, Францією та іншими?
ЧОГО ПЕРТИСЯ В УКРАЇНУ?! Чи своїх земель мало?
-----
Добавлено 13 января 2009 г., 19:03:37:
Оці дитячі балачки про 470-480 мені особисто нагадують отой старий, ще союзий анекдот, про дядька, який продавав півня за 100 рублів. Коли його спитали - чого ж так дорого, він відповів - та... гроші треба!
Але Росії треба не тільки гроші, їй ще треба сюди влізти із ногами, шоб тут усім керувать!
Аякжеж - зона інтересів великої Російської імперії.
-----
Добавлено 13 января 2009 г., 19:17:20:
Ну добре, режим Ющенка продався америці - згідно твоїм маренням...
Але ж не краще буде і від режима Януковича, який продався Путіну і кацапам!!!
Мені ні від того, ні від іншого не краще!
Адже кацапи поводяться в Україні значно гірше буржуїв!!! Факт!
Для порівняння - стан сигари, яка в руках буржуїв і стан Білкозину, який в руках кацапів.
Сігара цвіте й розвиваєцця - до 60% всього бюджету області дає!
Білкозин за вдалого керування кацапів вдало загнувся!
Хоча стартові умови у сігари були значно гірші - все розвалювалося, страшенна конкуренція!
А Білкозин-2 на теренах колишнього Союзу був флагманом - один Білкозин-1 у Лузі, під Петроградом, а другий (років на 15-20 новіший) - у Прилуках.
І де той Білкозин зараз?! В глубокой жоппє!
Отак хазяйнують наші брати-кацапи.
То чого ж Україні так хилитись до Росії?
-----
Добавлено 13 января 2009 г., 19:23:12:
Вова, ну добре, газ для Україні - по спецценє, завищеній у два з половиною рази! Навіть більше чим для фашистів! Як ти вважаєш - любові і поваги до Росії у простих українців це додасть?
Назви хоч одну реальну причину лізти Україні під кнут Росії?
Адже ясно як божий день, що Росія, якщо Україна опиниться під кнутом кацапів, нічого доброго для України ніколи не зробить! Як не зробила вона нічого доброго для України за 300 років імперії і 74 роки радянської російської імперії!
-----
Добавлено 13 января 2009 г., 19:25:25:
Приклад негативного впливу - Бєлорусь. Адже навіть запеклий друг Росії бацька Лукашенка звернувся по допомогу у зв’язку із кризою саме до Євросоюзу і Світового Банку, а не до братньої Росії!!! Хоча у Бєларусі із Росією - союзна держава!?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (13 січня 2009 р., 19:27:03)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
13.01.2008 г. в 5:40 по московскому времени в 25 километрах от города Карпинска Свердловской области, в 3-5 км от поселка Сосновка, произошел взрыв магистрального газопровода Ямал - Елец. Пламя поднялось на сотни метров и хорошо было видно из городов Карпинск и Краснотурьинск. Взрывом в городе Карпинск, по словам некоторых граждан, открыло форточки в квартирах.
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
Я не радий, шо в Україні таке твориться!!! Але Я ЩЕ БІЛЬШЕ НЕ РАДИЙ, ЩО РЕЖИМ ПУТІНА ВСТАВЛЯЄ І СВОЇ ПАЛКИ У КОЛЕСА Й ТАК НЕРАДІСНОГО СТАНУ!!! НЄХ*Р СЮДИ РОСІЇ ЛІЗТИ!!! Й САМІ РОЗБЕРЕМОСЯ!
I я не радий. Я не радий, шо народ нажрався помарачив, получив шоу программу ПО ПОЛНОЙ ПРОГРАММЕ, продали Украину пиндосам. Рулюе пластилинова рожа, протяже пиндосов. Да й хiба рулюе? Вiн просто гуляе, КРАДЕ, та робить закони яки йому скажуть його шефи. ПРОСИРАЕ УКРАИНУ со страшной силой. Чого тут радiть? Конешно я не радий, шо таке твориться.
А ТИ РАДИЙ?
2)
Цитата crok:
Але Я ЩЕ БІЛЬШЕ НЕ РАДИЙ, ЩО РЕЖИМ ПУТІНА ВСТАВЛЯЄ І СВОЇ ПАЛКИ У КОЛЕСА Й ТАК НЕРАДІСНОГО СТАНУ!!! НЄХ*Р СЮДИ РОСІЇ ЛІЗТИ!!! Й САМІ РОЗБЕРЕМОСЯ!
Вопрос... а Украина не вставляе палки в колеса России? Яркий пример проблема з газом. Чого не бае Украина транзиту газу? В чём проблема? Россия постачае газ у Европу. Так? Так якого , як ти пишеш Х*РА лiзти? Шо не устраюе? Ти бач... хохлам треба, шо б газ шов не от Суджи до Ужгорода (ПРЯМА ЭКСПОРТНА ВЕТКА ГАЗОПРОВОДА, з якой Украина не сможе тирить) а через той газопровод, ти труби, з яких ТИРИТЬ можна буде... I хiба Россия не права, шо НЕ ДАЕ КРАСТИ газ? Украина б дала? Я даже и на миг представить не можу, шо Россия ти рить в Украины газ.... Ой, ВОНИ б було стоко, шо не дай Бог. Куди там тому холокосту з голодоморами, Кримами, Севастополями и т.д.
Чи як? Украина щедра. Все отдасть на шару? Раз так, то ВИБАЧ. Свойi слова забiраю назад.
3)
Цитата crok:
От скажи - ти всім довольний в Росії?! Мабуть же не всім, правда?! А тепер представ таку ситуйовіну - до твого й так нерадісного стану в Москві ще й додається палка в колеса від України, яка пересирає всі твої плани. Що б ти таке за Україну подумав би?!!!
Дак отож!
Довольний не всiм.
А про ситуёвину я вже писав вище. Украина НАГЛИМ образом не дае транзиту газа. Це як? Це не палки в колеса? Це таке... шуточки?
Шановний пане Олександру... не вже тобi не понятно чого це могло статься? Давай я ПОПИТАЮСЬ тобi пояснить... Европа вже ДАВНО повернулась до пиндосов задом. Пиндоси все шукають, як можна Европi говенца подкинуть. В Кев засилаеться пи..раз США, який науськуе юща. В тому, шо Вашингтон зацiкавлений дальнейшего ухудшения вiдносин между Россией и Украиной СОМНЕНИЙ НЕМА (думаю, шо даже у тебе). Пиндоси ющу ставлять задачу начать газовий конфликт (причин придумать можна кучу, саме головне нови цени шо для Украины на газ, шо на транзит газу до Европи), но... сами до коця не вiрять, шо Россия може закрутить вентиль на Украину. Думаеш Россия не знае, шо Украина по-трошку пiдтирюе газ? Да конешно знала и до пори до времени закривала очи. А пиндосам треба прощупать чи справдi есть возможность у России не дать газ у Европу чи то все блеф. От Россия продемонстрировала западу, шо в данном вопросе з нею шутить не нада.
К ГЛУБОКОМУ сожалению, пока не построять по балтике газопровод у Европу и не пустять газ на пряму, Киев буде продовжувать постоянно вставлять палки в колеса, як науськуе пиндоський обком.
Те, шо газ в России есть, тут сумнений буть не може. Россия по газу считаеться як Саудовська Аравия по нефти. Це на сегодняшний момент, не считая новой газоразведки и отриття нових месторождений. Друга страна за Россией иде Иран.
Ти подивись уважно... пиндоси ще з 1970 года лiзуть в газови дiла России та Европи. Пиндосам ще тодi удалось принудить ФРГ отказаться от вигодного контракта на поставку труб с Европи на Россию. Россия наладила свiй випуск труб дла строительства газопровода Уренгой - Европа.
Не получилось. Сорвалось. Тодi пробують через Чубайса (гражданин Израиля. Семья там, мама там) пролдобировать вопрос про роздроблення Газпрома. Чубайса поставили на место. Рем Вяхилев не дав. Сохранили целостность. А вже Путин взяв под свое крило Газпром и включив в стратегическу финансово-кремлёвську групировку. Тепер поставцi газу обращають особу увагу. А чого б i нет? Як есть шось продавать, як товар треба Европi, Кiтаю, Японii - чого нет?
Одно пагано, шо Украина ТУПО слухае та виконуе те, шо науськують пиндоси.
Пока получаеться. Шо буде далi... побачим. Ющ не вечний. Да думаю шо й народ не зовсiм обпомаранчився, та тепер бачить хто есть хто.
А ти кажеш, чого газ для Украини по цене больше, чим для фашистiв. А отого.
Менi глубоко плевать на Белкозин, який в жопе i на сiгару, яка не в жопе. Менi просто не понятно, не вже не видно чого все оце происходить? Ти кажеш кацапстан, козли и т.д. ... а комусь це у кайхв. Хтось по-трошку питаеться добиваться своей цели. А цель одна - РОЗОСРАТЬ УКРАИНУ з РОССИЕЙ. А розосрать не для того, шо б потом краще стало жить Украине, а для того, шо б руками Украины рiшать свойi геополiтични задачи у Европi. Все. Кому на западе треба процвiтающа Украина? Вони шо думаеш? Вообще там всi чокнулись? Да нет.
Цитата OLEX:
Цитата:13.01.2008 г. в 5:40 по московскому времени в 25 километрах от города Карпинска Свердловской области, в 3-5 км от поселка Сосновка, произошел взрыв магистрального газопровода Ямал - Елец. Пламя поднялось на сотни метров и хорошо было видно из городов Карпинск и Краснотурьинск. Взрывом в городе Карпинск, по словам некоторых граждан, открыло форточки в квартирах.
Провокацiя. То факел пiд Прилуками горить. Тебе в очередний раз прошили.
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Нагороди:
http://www.unian.net/ukr/news/news-294489.html («Кравчук: у Путіна «Зальоти соцького Мусія». Перший Президент незалежної України Леонід Кравчук прокоментував виданню «Сейчас» поведінку прем‘єр-міністра РФ Володимира Путіна під час газового конфлікту з Україною:..
»)
----- Добавлено 14 января 2009 г., 11:32:02:
LIZARD, Вова, ти опять наївся помаранчів, або ж наслухався кацапів.
А вся фішка в тому, що газ подали на Суджу (яка від початку стоїть на експортному газопроводі до Ужгорода), але хочуть щоб той газ був перекачаний до Словаччини і Туреччини!
Да, технічно це зробити, звісно, можна, але газогонами, які не є магістральними, а є газогонами місцевої сітки! Що у цьому разі отримаємо? Або ж повне відключення Харківської, Донецької і частково Запорозької областей та міста Одеси від газу, і тоді Україна виконає свої зобов’язання по транзиту, або ж не відключати перераховані області від газу, але тоді газу буде явно менше, що дасть Росії право завити на весь світ про "тиріт газ"!
Звісно, Україна по перше - не може відключити названі області й міста від газу (бо, як висловився Ющенко - отримаємо 700 Алчевськів), а звідси - не може подати газ у запропонованих напрямках! Що вже дало Росії повод знову завити на весь білий світ! Та мало того - Путін вже з неприкритою радістю заявив про неспроможність України транзитувати газ!
Але... Всі ті технічні моменти Росія прекрасно знала! Адже газогони будувались ще при злопам’ятному Саюзі! І Нафтогаз запропонував подати тії об’єми по правильних напрямках (адже газогони не різові, щоб їми крутити як циган сонцем! Є якісь технічні умови.), через тії ГВС, які завжди стандартно для того використовувались!
Та де там! Аякжеж! Росія вперто і на сьогодні продовжує подавати газ саме так, як і вчора, тобто виникає ситуація, коли Росія вже вкотре буде вити - "тиріт газ"!
Ото й всі яйця до копійки!
Що там у вас розказують-показують?! Чи звідки ти береш отую маячню, яку тут пишеш? Ну справді - все вивернуте навиворот!
----- Добавлено 14 января 2009 г., 11:34:33:
Якщо у вас там так поставлене інформування, тоді зрозуміло ваша ненависть до України! Бо якшо таким лайном годувать...
----- Добавлено 14 января 2009 г., 11:36:58:
Цитата:
Ти подивись уважно... пиндоси ще з 1970 года лiзуть в газови дiла России та Европи. Пиндосам ще тодi удалось принудить ФРГ отказаться от вигодного контракта на поставку труб с Европи на Россию. Россия наладила свiй випуск труб дла строительства газопровода Уренгой - Европа.
Шо за бред! Яка Росія у 1970 році?!
Тоді ще до розвалу Союза - аж 21 рік (із 74 прожитих)!
Що ти лепечеш?!
----- Добавлено 14 января 2009 г., 11:39:43:
Цитата:
А ти кажеш, чого газ для Украини по цене больше, чим для фашистiв. А отого.
Дак Вова - я питаю - з чого ти так потішаєсся? Із своїх батьків, дратів-сестер та інших рідни тобі людей, які ЗАВДЯКИ РЕЖИМУ ПУТІНА будуть платить оті всі доляри?
Странно, правда ж!
----- Добавлено 14 января 2009 г., 11:42:02:
Цитата:
Провокацiя. То факел пiд Прилуками горить.
Ніху*ово так провоканули!
Йеєєххх, вся біда в тому, шо вам подають інфу частково, через ДУЖЕ ЩІЛЬНЕ пропутінське сито!