Необходимо чтобы такая позитивная девушка не только классно танцевала, а и также отлично пела, прекрасна была в постели, готовила вкусно кушать, сапувала без устали на огороде и выбирала картоплю как маленький трактор.
Вот ей бы, я точно готов был помочь во всём.
а ви, чоловіки, тоді що взамін дасте? бо інколи багато хочуть, а самі тільки і знають що на дивані відлежуваться
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
LEXUS
Зальотний
Номер: 1563
Зареєстрований: 29 липня 2010 р.
Попереджень: 0
serennisima, та спитав би її аби знав що воно таке отеє Вконтакті, там стіни якісь (для матників)?
Электричні контакти - знаю, міжнародні, там статеві, знаю: Контракти, Компакти, Конспекти Так що в цьому питанню потрібна допомога.
Цитата Helen:
а ви, чоловіки, тоді що взамін дасте?
От все вам жінкам, Дай на Дай - Подаруй - Обніми - Поцілуй - Не бери - Отдай.
Мы тупо головы теряем от безрассудства а у вас всё по расчёту и всё выгадываете всегда.
А щоб безкорисливо самій бути - слабо?
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
От все вам жінкам, Дай на Дай - Подаруй - Обніми - Поцілуй - Не бери - Отдай.
Мы тупо головы теряем от безрассудства а у вас всё по расчёту и всё выгадываете всегда.
А щоб безкорисливо самій бути - слабо?
мабуть да, слабо, бо завжди хочеться більшого
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
natanych, просто подивилась ще відео з тією милою танцюючою дівчиною, і бачучи, що вас (чоловіків) вона так надихнула, то вказала її сторінку)))
безкорисливо все вам дай... з твоїх слів, саме жінка повинна давать (в продовжуваному часі, як в англ. мові) вам все безвоздмєздно)) а жінкам чим залишається довольствуваться?
Grey
Форумчянин
Номер: 517
З: Франция, Ницца
Зареєстрований: 21 червня 2008 р.
Нагороди: