|
За місяцьЗа тиждень
В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
За місяцьЗа тиждень
В цьому тижні фото ще не оцінювалися!
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
|
Переглядів: 480061 | Відповідей: 1008
Автор | Повідомлення |
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди: |
Пост №1 | Доданий: 7 березня 2009 р., 19:58:07 |
|
Програма "Фронту Змін" АРСЕНІЯ ЯЦЕНЮКА: (стисло)
ЧОТИРИ МЕТИ АРСЕНІЯ ЯЦЕНЮКА І «ФРОНТУ ЗМІН»
У нас є вибір:
1. Нічого не змінювати. Запасу міцності в економіці і соціальній сфері має вистачити ще на деякий час. Є заводи, які працюють; продукти харчування можна закуповувати за кордоном; ще не перевелися лікарі, що вміють лікувати; у школах досі працюють вчителі, а боєздатна армія Україні не потрібна, оскільки нам поки ніхто не загрожує. Однак треба розуміти, що цей шлях неодмінно веде народ України до деградації, а країну – до банкрутства.
2. Стати на шлях модернізації економіки, охорони здоров’я, освіти і армії. Поки ці задачі навіть не поставлені на повістку дня. І це незважаючи, що від їх досягнень залежить майбутнє країни. Головна проблема полягає у нашому керівництві. У так званої «еліти» нема жодного бажання зайнятись справді важливими речами. І владу, і опозицію влаштовує нинішній стан. Вони зробили свій капітал на розпаді країни, а не на будівництві. Вони просто нездатні працювати на майбутнє України.
Чотири мети:
1. НОВА ІНДУСТРІАЛІЗАЦІЯ
Ми більше не будуємо нових заводів і не модернізуємо старі. Усі виробничі потужності ми отримали у спадок від СРСР. Обладнання на заводах зношене фізично, а технології на сьогоднішній день застаріли морально.
Країні потрібні нові заводи, швидкісні залізниці і сучасні автотраси, нові гідро і атомні станції, нові робочі місця, конкурентні і лідируючі товари на міжнародних ринках. Абсолютна більшість товарів народного вжитку, станків, машин повинна бути виготовлена вітчизняним виробником самостійно, або в кооперації з нашими партнерами в країнах колишнього СРСР і Європи. Протягом ХХ століття наші батьки двічі проводили повну модернізацію країни – в рамках індустріалізації 30-х років та під час післявоєнного відновлення. Ініціатива з нової індустріалізації країни повинна стати пріоритетним завданням керівництва країни.
2. ЕФЕКТИВНЕ СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО
Структура агропромислового комплексу деформована. Успішними є лише крупні експортно-оріентовані підприємства, що спеціалізується на продажі зерна та олійних культур. Тваринництво, садівництво, овочеводство, уся сфера переробки продовольства та виробництва продуктів харчування перебувають у занепаді. Сільгосптехніка в основному імпортна. На селі нема роботи, люди вилучені з процесів колективного життя та діяльності. Держава сьогодні усунулась від рішення проблем АПК.
Нам потрібне багатоукладне сільське господарство. Усі українські аграрії, починаючи з індивідуальних домогосподарств та дрібних фермерів, закінчуючи крупними сільськогосподарськими підприємствами, повинні найти своє місце в ньому. Внутрішній ринок треба захищати від ігор транснаціональних корпорацій. Треба відновити цукрові заводи, що працювали раніше, консервні комбінати, тепличні господарства, тваринницькі ферми. Це має бути повний цикл виробництва: від поля – до готових продуктів харчування. Виробництво сільськогосподарської техніки повинно стати найважливішим напрямом нової індустріалізації. Тільки так можна забезпечити жителів села високооплачуваною роботою, а Україну – якісним і недорогим продовольством вітчизняного виробництва.
3. ЗДОРОВІ ТА ОСВІЧЕНІ ЛЮДИ
За 18 років незалежності українська держава так і не змогла виробити власну державну політику в сфері здоров’я. По суті, охорона здоров’я у повному забутті.
Поступово руйнується залишена нам з радянських часів система освіти. Відбувається розподіл на школи для бідних і для багатих, вища школа переорієнтувалася на підготовку спеціалістів «на експорт» - для роботи в інших країнах.
Задача України не лише в тому, щоб зупинити деградацію систем освіти і охорони здоров’я, а в тому, щоб на основі свого історичного досвіду заново їх спроектувати. Нам потрібно не «доганяти» західні країни, копіюючи їхні системи, а створювати власні оригінальні проекти. У якості цілей у цих проектах повинні бути: для охорони здоров’я – якісна вода та продовольство, здорове середовище, ефективне управління медициною; для освіти – впровадження сучасних форм мислення, поєднання навчання з вихованням. Для усієї гуманітарної сфери неухильно має бути дотриманий принцип солідарності. Жодного розподілу на бідних та багатих!
4. БОЄЗДАТНА АРМІЯ
Сьогодні світ вступає у полосу чергових конфліктів. Сполучені Штати поступово перестають бути єдиним центром світової політики. Перерозподіл сфер впливу може супроводжуватись озброєними конфліктами у різних точках планети, у тому числі і в Європі.
Нам життєво необхідно забезпечити цілісність кордонів нашої країни та її державний суверенітет. Україна повинна мати можливість самостійно приймати рішення у питаннях внутрішньої та зовнішньої політики. Жодні міжнародні угоди не захистять країну, якщо вона сама не здатна себе захистити. Тому ми вважаємо, що одна з найважливіших цілей нашої країни – створення сильної і боєздатної армії. Армія може бути сильною тоді, коли є громадяни, що готові зі зброєю в руках іти у бій за свою країну.
Офіційний сайт фронту тут
-----
Повідомлення редагувалося 33 разів. Останнє редагування: CHE (24 жовтня 2009 р., 18:34:29)
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
CHE
Авторитет
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №792 | Доданий: 7 жовтня 2009 р., 10:20:56 |
|
CHE
Цитата: | Безработным, безденежным писакам |
Да куда нам, несчастным, равняться с доходами УСПЕШНЫХ ЖУРНАЛСТОВ а тем более их шефов - депутатов. Но это не к теме.
СНЕ, а вы почему на вопросы избирателей относительно своего кандидата не отвечаете ?
Вот, не считая старых вопросов, возник у меня новый вопрос, который, я так думаю, заинтересует многих. Я не вижу в биографии Арсения Петровича информации о службе в армии. Если не служил, то по-какой причине. Здоровье, сачконул, откупился. Если учился на военной кафедре, то какое звание имеет и в каких войсках. Интересуюсь с целью знать звание и военную подготовку командующего фронтом, возможно будущего Главнокомандующего ВС Украины. Может он хоть ефрейтор ?
Вот Виктор Андреевич Ющенко капитан и не стесняется. А ваш кандидат ?
И, заодно, ваше отношение к армии ? Как-никак, начальник Прилукского штаба.
|
|
|
|
CHE
Авторитет
Пост №793 | Доданий: 7 жовтня 2009 р., 17:39:19 |
|
Арсеній Яценюк
Дата й місце народження: 22.05.1974, м. Чернівці.
Освіта: вища.
Закінчив Чернівецький державний університет імені Юрія Федьковича, юридичний факультет, "правознавство" (1996); Чернівецький торгово-економічний інститут Київського торгово-економічного університету, спеціальність "облік і аудит" (2001). У 2004 році захистив дисертацію та здобув науковий ступінь кандидата економічних наук.
12.1992 - 09.1997 – президент юридичної фірми "ЮРЕК-ЛТД", м. Чернівці.
01.1998 - 12.1998 – консультант кредитного департаменту Акціонерного поштово-пенсійного банку "Аваль", м. Київ.
12.1998 - 08.2001 – радник голови правління Акціонерного поштово-пенсійного банку "Аваль", м. Київ.
08.2001 - 09.2001 – заступник голови правління Акціонерного поштово-пенсійного банку "Аваль", м. Київ.
09.2001 - 11.2001 – в. о. міністра економіки Автономної Республіки Крим, м. Сімферополь.
11.2001 - 01.2003 – міністр економіки Автономної Республіки Крим, м. Сімферополь.
01.2003 - 02.2005 – Перший заступник голови Національного банку України, в. о. Голови НБУ.
09.03.2005 - 09.2005 – Перший заступник Голови Одеської облдержадміністрації.
27.09.2005 - 04.08.2006 – міністр економіки України.
20.09.2006 - 13.03.2007 – Перший заступник Глави Секретаріату Президента України - представник Президента України в Кабінеті Міністрів України, уповноважений Президента України з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України, член Ради НБУ.
21.03.2007 - 4.12.2007 – міністр закордонних справ України, член РНБОУ.
04.12.2007 - 12.11.2008 – Голова Верховної Ради України.
12.11.2008 – народний депутат Верховної Ради України VI скликання (дата набуття депутатських повноважень: 23 листопада 2007 р.), член Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров‘я.
Володіє англійською мовою.
Дружина: Терезія Вікторівна.
Діти: Христина, Софія
----- Добавлено 7 октября 2009 г., 18:12:32:
Арсеній Яценюк: «Вибори-2010 – це боротьба минулого з майбутнім»
07/10/2009
Передвиборна кампанія 2010 року – це боротьба минулого з майбутнім, заявляє лідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк. «Тимошенко і Янукович об’єдналися проти мене і будуть робити все для того, щоб не з’явився третій», - сказав він у вівторок, 6 жовтня, на віче в Луцьку.
Арсеній Яценюк вважає, що ця боротьба почалася зі спроб конституційних змін: «Були запропоновані конституційні зміни, які передбачали вибори президента у парламенті та продовження терміну повноважень Верховної Ради на два роки; які передбачали поділ країни на дві частини: одна - для БЮТу, друга - для Партії регіонів. Я тоді порадив і їй, і йому: «Запишіть у Конституцію ще свої прізвища. Президент – прізвище, ім’я, по-батькові. Прем’єр – прізвище, ім’я, по-батькові. І введіть «демократичну» норму, що влада в Україні передається у спадок - вашим дітям і вашим онукам».
«У них система, в них люди, в них мільярди. Я кожну копійку сьогодні збираю, тому що у мене немає олігархів, немає заводів, немає газу, немає нафти. Для мене кожна копійка на вагу золота. А в «неї» – бюджет: бери, скільки хочеш. У «нього» був бюджет – і та сама історія», - сказав Арсеній Яценюк.
Він підкреслив, що нинішня виборча кампанія – це «боротьба минулого з майбутнім». «Боротьба буде дуже жорстка і брудна. Зараз багатосерійний фільм виборів тільки розпочнеться. Буде написано багато дуже цікавої інформації, зокрема й про мене, тому що на це витрачаються сотні мільйонів».
Арсеній Яценюк заявив, що процес змін в Україні зупинити не можна. «Вони вже всі так «накерували», що нам тепер розгрібати. Ми не маємо права опустити руки. Тільки від вас залежить, який буде результат виборів. Якщо ми віримо – навіть те, що вони сфальсифікують, їм не допоможе», – заявив лідер «ФРОНТУ ЗМІН».
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №794 | Доданий: 7 жовтня 2009 р., 21:15:48 |
|
СНЕ, у вас крыша не дымится ? Я вам задал конкретный вопрос об армии, Яценюке А.П. и вас.
А вы лепите, Бог знает что. То, что вы печатаете, пацан с детского садика за 10 секунд в интернете найдет. Где в биографии говорится по сути вопроса ?
Ну уж если вы так настаиваете, обьясните должность кандидата в Президенты:
Цитата: | уповноважений Президента України з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України |
и его слова:
Цитата: | "Мы не готовы к тому, чтобы силовыми министерствами руководили люди, которые не имеют никакого отношения к ним и не имеют никакого понимания, каким образом восстанавливать боеспособность украинской армии и каким образом обеспечить в стране порядок и законность", - подчеркнул А.Яценюк. |
У него что, специальная подготовка или образование и он мог контролировать работу СБУ ? Он хоть понятие имеет о работе этой структуры ?
|
|
|
|
Аноним (гость)
|
|
|
CHE
Авторитет
Пост №796 | Доданий: 7 жовтня 2009 р., 21:41:36 |
|
Арсеній Яценюк заявляє, що прем’єр-міністр Юлія Тимошенко і лідер Партії регіонів Віктор Янукович об’єдналися проти нього.
"Тимошенко і Янукович об’єдналися проти мене і будуть робити все для того, щоб не з’явився третій ", - заявив Яценюк на віче в Луцьку.
Арсеній Яценюк вважає, що ця боротьба почалася зі спроб конституційних змін.
"Були запропоновані конституційні зміни, які передбачали вибори президента у парламенті та продовження терміну повноважень Верховної Ради на два роки; які передбачали поділ країни на дві частини: одна - для БЮТу, друга - для Партії регіонів", - нагадав кандидат у президенти.
"У них система, в них люди, в них мільярди. Я кожну копійку сьогодні збираю, тому що у мене немає олігархів, немає заводів, немає газу, немає нафти. Для мене кожна копійка на вагу золота. А в "неї" – бюджет: бери, скільки хочеш. У "нього" був бюджет – і та сама історія", - сказав Яценюк.
Він підкреслив, що нинішня виборча кампанія – це "боротьба минулого з майбутнім".
"Боротьба буде дуже жорстка і брудна. Зараз багатосерійний фільм виборів тільки розпочнеться. Буде написано багато дуже цікавої інформації, зокрема й про мене, тому що на це витрачаються сотні мільйонів", - попередив Яценюк.
Яценюк заявив, що процес змін в Україні зупинити не можна.
"Вони вже всі так "накерували", що нам тепер розгрібати. Ми не маємо права опустити руки. Тільки від вас залежить, який буде результат виборів. Якщо ми віримо – навіть те, що вони сфальсифікують, їм не допоможе", – заявив він, повідомляє прес-служба "Фронту змін".
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №797 | Доданий: 7 жовтня 2009 р., 21:47:07 |
|
Да не кричите вы так. Успокойтесь, СНЕ. Я не отношу себя ни к партии Тимошенко ни к партии Януковича. Я вам задал конкретный вопрос и как избиратель от представителя кандидата в президенты, хотел услышать конкретный ответ. Напомню еще раз, об армии.
|
|
|
|
CHE
Авторитет
Пост №798 | Доданий: 7 жовтня 2009 р., 21:47:41 |
|
Цитата: | Он хоть понятие имеет о работе этой структуры ? |
Цитата: | Закінчив Чернівецький державний університет імені Юрія Федьковича, юридичний факультет, "правознавство" (1996); |
Или юридического образования вам мало? И откуда вам извесно каких частей деятельности СБУ касался этот контроль, может экономической деятельности службы,
Цитата: | Чернівецький торгово-економічний інститут Київського торгово-економічного університету, спеціальність "облік і аудит" (2001) |
.
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №799 | Доданий: 7 жовтня 2009 р., 21:50:26 |
|
Цитата: | Или юридического образования вам мало? И откуда вам извесно каких частей деятельности СБУ касался этот контроль, может экономической деятельности службы |
Ладно. С натяжкой сойдет за отмазку.
Так что со службой в армии ?
|
|
|
|
CHE
Авторитет
|
|
Тема закрита для обговорення!Причина: Переміщаємось сюди: http://priluki.info/topic/1616 Закрив: OLEX
|
Сьогодні день народження у 1 користувачів:
MeLoMaN, Сьогодні віртуальний день народження у 15 користувачів:
OLEX, bOOmer, ASS, Tester, crok, Helen, djcrok, tereha, Tyt24vcytki, infeeniti, wolf88, solnce_vik, tato28, vetal_da, Khrystyna,
Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki
|
|