|
За місяцьЗа тиждень
В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
За місяцьЗа тиждень
В цьому тижні фото ще не оцінювалися!
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
|
Переглядів: 480102 | Відповідей: 1008
Автор | Повідомлення |
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди: |
Пост №1 | Доданий: 7 березня 2009 р., 19:58:07 |
|
Програма "Фронту Змін" АРСЕНІЯ ЯЦЕНЮКА: (стисло)
ЧОТИРИ МЕТИ АРСЕНІЯ ЯЦЕНЮКА І «ФРОНТУ ЗМІН»
У нас є вибір:
1. Нічого не змінювати. Запасу міцності в економіці і соціальній сфері має вистачити ще на деякий час. Є заводи, які працюють; продукти харчування можна закуповувати за кордоном; ще не перевелися лікарі, що вміють лікувати; у школах досі працюють вчителі, а боєздатна армія Україні не потрібна, оскільки нам поки ніхто не загрожує. Однак треба розуміти, що цей шлях неодмінно веде народ України до деградації, а країну – до банкрутства.
2. Стати на шлях модернізації економіки, охорони здоров’я, освіти і армії. Поки ці задачі навіть не поставлені на повістку дня. І це незважаючи, що від їх досягнень залежить майбутнє країни. Головна проблема полягає у нашому керівництві. У так званої «еліти» нема жодного бажання зайнятись справді важливими речами. І владу, і опозицію влаштовує нинішній стан. Вони зробили свій капітал на розпаді країни, а не на будівництві. Вони просто нездатні працювати на майбутнє України.
Чотири мети:
1. НОВА ІНДУСТРІАЛІЗАЦІЯ
Ми більше не будуємо нових заводів і не модернізуємо старі. Усі виробничі потужності ми отримали у спадок від СРСР. Обладнання на заводах зношене фізично, а технології на сьогоднішній день застаріли морально.
Країні потрібні нові заводи, швидкісні залізниці і сучасні автотраси, нові гідро і атомні станції, нові робочі місця, конкурентні і лідируючі товари на міжнародних ринках. Абсолютна більшість товарів народного вжитку, станків, машин повинна бути виготовлена вітчизняним виробником самостійно, або в кооперації з нашими партнерами в країнах колишнього СРСР і Європи. Протягом ХХ століття наші батьки двічі проводили повну модернізацію країни – в рамках індустріалізації 30-х років та під час післявоєнного відновлення. Ініціатива з нової індустріалізації країни повинна стати пріоритетним завданням керівництва країни.
2. ЕФЕКТИВНЕ СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО
Структура агропромислового комплексу деформована. Успішними є лише крупні експортно-оріентовані підприємства, що спеціалізується на продажі зерна та олійних культур. Тваринництво, садівництво, овочеводство, уся сфера переробки продовольства та виробництва продуктів харчування перебувають у занепаді. Сільгосптехніка в основному імпортна. На селі нема роботи, люди вилучені з процесів колективного життя та діяльності. Держава сьогодні усунулась від рішення проблем АПК.
Нам потрібне багатоукладне сільське господарство. Усі українські аграрії, починаючи з індивідуальних домогосподарств та дрібних фермерів, закінчуючи крупними сільськогосподарськими підприємствами, повинні найти своє місце в ньому. Внутрішній ринок треба захищати від ігор транснаціональних корпорацій. Треба відновити цукрові заводи, що працювали раніше, консервні комбінати, тепличні господарства, тваринницькі ферми. Це має бути повний цикл виробництва: від поля – до готових продуктів харчування. Виробництво сільськогосподарської техніки повинно стати найважливішим напрямом нової індустріалізації. Тільки так можна забезпечити жителів села високооплачуваною роботою, а Україну – якісним і недорогим продовольством вітчизняного виробництва.
3. ЗДОРОВІ ТА ОСВІЧЕНІ ЛЮДИ
За 18 років незалежності українська держава так і не змогла виробити власну державну політику в сфері здоров’я. По суті, охорона здоров’я у повному забутті.
Поступово руйнується залишена нам з радянських часів система освіти. Відбувається розподіл на школи для бідних і для багатих, вища школа переорієнтувалася на підготовку спеціалістів «на експорт» - для роботи в інших країнах.
Задача України не лише в тому, щоб зупинити деградацію систем освіти і охорони здоров’я, а в тому, щоб на основі свого історичного досвіду заново їх спроектувати. Нам потрібно не «доганяти» західні країни, копіюючи їхні системи, а створювати власні оригінальні проекти. У якості цілей у цих проектах повинні бути: для охорони здоров’я – якісна вода та продовольство, здорове середовище, ефективне управління медициною; для освіти – впровадження сучасних форм мислення, поєднання навчання з вихованням. Для усієї гуманітарної сфери неухильно має бути дотриманий принцип солідарності. Жодного розподілу на бідних та багатих!
4. БОЄЗДАТНА АРМІЯ
Сьогодні світ вступає у полосу чергових конфліктів. Сполучені Штати поступово перестають бути єдиним центром світової політики. Перерозподіл сфер впливу може супроводжуватись озброєними конфліктами у різних точках планети, у тому числі і в Європі.
Нам життєво необхідно забезпечити цілісність кордонів нашої країни та її державний суверенітет. Україна повинна мати можливість самостійно приймати рішення у питаннях внутрішньої та зовнішньої політики. Жодні міжнародні угоди не захистять країну, якщо вона сама не здатна себе захистити. Тому ми вважаємо, що одна з найважливіших цілей нашої країни – створення сильної і боєздатної армії. Армія може бути сильною тоді, коли є громадяни, що готові зі зброєю в руках іти у бій за свою країну.
Офіційний сайт фронту тут
-----
Повідомлення редагувалося 33 разів. Останнє редагування: CHE (24 жовтня 2009 р., 18:34:29)
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №831 | Доданий: 8 жовтня 2009 р., 13:50:44 |
|
Статья полностью http://frontsmin.com/ns.jsp_locale_uk_UA_an_121.php?javasess=0050a7ee108b0e8fc7aa0d4c674d303d
" ... В то же время уровень образованности и интеллекта Яценюка оценивается американскими экспертами как весьма «средний». Наличие у него двух дипломов о высшем образовании (в 1996 году окончил Черновицкий государственный университет по специальности «правоведение», а в 2001 году – Черновицкий торгово-экономический институт, филиал Киевского торгово-экономического университета по специальности «учет и аудит»), а также кандидатской степени не отражает его реальных знаний в сфере экономики и права. При этом отмечается, что получить фундаментальное образование он не мог, поскольку, начиная со второго курса ЧГУ, фактически не посещал занятий, занимаясь бизнесом. А получение университетского диплома в немалой степени связано с тем, что отец будущего политика являлся заместителем декана исторического факультета университета.
О проблемах с ЭТИМ говорит и мама Арсения Яценюка – «Вы знаете, в детстве он очень мечтал иметь пёсика. И это повторялось из года в год – мы писали обязательства, что обязываемся купить пёсика, а он будет учиться только на отлично. Это продолжалось очень долго, из года в год. Конечно, успешность улучшалась, завершилось это все серебряной медалью. Пёсик не получился…».
Откровенный ролик Марии Григорьевны был размещен на сайте Яценюка, однако Арсению оно ужасно не понравилось и он приказал стереть его напрочь.
«Получению» серебряной медали для Арсения, как утверждают некоторые учителя школы №9 им. Панаса Мирного, действительно поспособствовал папа, Петр Иванович. Медаль была очень необходима для зачисления Сени в Черновицкий госуниверситет. В университете, как отмечалось выше, Арсений осилил всего 2 первых курса.
Напомним, что согласно опроса сайта «Коминформ» на тему «Кто самый глупый политик Украины?» золото, с результатом 27,5 балла, получил Виктор Ющенко, серебро – Вячеслав Кириленко (9,67 балла), а бронзовым тупицей, показавшим результат в 9,29 балла стал претендент в президенты Арсений Яценюк."
|
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №832 | Доданий: 8 жовтня 2009 р., 15:22:46 |
|
|
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №833 | Доданий: 8 жовтня 2009 р., 15:23:32 |
|
А що я маю робити з таким представником "Фронту змін" в місті Прилуки ?
|
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №834 | Доданий: 8 жовтня 2009 р., 15:23:41 |
|
А що я маю робити з таким представником "Фронту змін" в місті Прилуки ?
|
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №835 | Доданий: 8 жовтня 2009 р., 16:38:14 |
|
Донецкий Пальчик, или кто ведет Яценюка к поражению.
Цитата: | Мы уже не раз писали о том, что в окружении самого молодого кандидата на пост президента Украины Арсения Яценюка есть не мало довольно темных личностей, присутствие которых в структурах «Фронта перемен» не вписывается в народно- патриотическую риторику самого главного «фронтовика». |
Продовження тут http://www.clipnews.info/newstopic.htm?id=8098#c12460
|
|
|
|
Аноним (гость)
|
|
|
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди: |
Пост №837 | Доданий: 8 жовтня 2009 р., 16:58:23 |
|
Арсеній Яценюк: «Я не обіцяю безкоштовні квартири для молоді»
08/10/2009
Лідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк вважає, що питання молодіжної політики тісно пов’язані з розвитком промислового та аграрного виробництва, а також створенням системи освіти, адекватної потребам економіки. Про це він сказав на зустрічі з мешканцями міста Володимир-Волинський (Волинська область).
Політик підкреслив, що завдання влади полягає не в тому, щоб роздавати безкоштовні квартири, а в тому, щоб забезпечити людям можливість достойно заробляти: «Можна вийти і сказати: «Ви мене виберіть, і наступного ранку зовсім інша країна буде, всім роботу дамо, в усіх у портмоне будуть долари». Ви від мене не почуєте обіцянок про зарплати, пенсії, житло і щастя для молоді. Найважливіше: якщо ми в Україні не поставимо дві цілі – нова індустріалізація і промислове село, які створять робочі місця і генерування доходів, – то ми не вирішимо ні проблему молоді, ні проблему пенсіонера».
Найперше завдання сьогодні, за словами Арсенія Яценюка, – промислова й аграрна модернізація країни. «Ми повинні вирішити проблему робочих місць», – сказав він.
Не менш важливим є питання освіти. «Сьогодні у країні випускаються дві спеціальності - юристи і економісти. А працювати хто буде? Де робочі? Так не може бути. А тим більше так не може чинити держава», - підкреслив він.
Сьогодні в Україні, за словами Арсенія Яценюка, існує система, коли державне замовлення не відповідає потребам економіки. «За державні кошти ми винаймаємо фахівців і навчаємо студентів. І що виходить? Після того, як цей студент виходить з вузу, він стає безробітним. Тому що в нас не має зв’язку між тим, хто нам потрібен (не треба нам стільки юристів – у нас стільки засуджених немає, скільки юристів), і між тим, кого ми виховуємо», - зазначив політик, додавши, що перше завдання вищої освіти - зв’язок між спеціальностями, яких потребує економіка, і державним замовленням.
«Брехати вам про безкоштовні квартири я не буду. Я скажу тільки одне: я дам 30-річні кредити. Це моя ціль. А подарувати квартиру - це навіть Радянський Союз не зміг зробити - за «совєтів» усіх житлом не забезпечили. Тому не можна вірити в казку. Не можна вірити у байку. Треба розуміти тільки реальні речі: буде індустріалізація, буде аграрне село, будуть довгострокові кредити. Буде майбутнє не тільки в молоді – буде майбутнє і нормальне життя й у старшого покоління», – заявив лідер «ФРОНТУ ЗМІН».
----- Добавлено 8 октября 2009 г., 17:03:12:Напомним, что согласно опроса сайта «Коминформ» на тему «Кто самый глупый человек Украины?» золото, с результатом 27,5 балла, получил Аноним (гость), , серебро – Аноним (гость), (9,67 балла), а бронзовым тупицей, показавшим результат в 9,29 балла стал тот же пустозвон и балабол Аноним (гость), ." Таким образом он оказался вне конкуренции. ----- Добавлено 8 октября 2009 г., 17:05:25:
Цитата: | А що я маю робити з таким представником "Фронту змін" в місті Прилуки ? |
Да ничего, кишка тонка сделать чтото! ----- Добавлено 8 октября 2009 г., 17:07:43:
Вы коментари под той статьей прочитайте, может тогда ваша помойная тупость просветлеет. ----- Добавлено 8 октября 2009 г., 19:55:56:Арсеній Яценюк:"Я ПРИЇХАВ АГІТУВАТИ НЕ ЗА СЕБЕ, Я АГІТУЮ ЗА ВАС"
08/10/2009
«Літопис заходу», Рівне.
Лідер громадської організації "Фронт змін" Арсеній Яценюк, перебуваючи на Рівненщині, розказав, яким бачить майбутнє України. Зокрема, на майдані Незалежності, у Рівному, політик провів віче з містянами, на яке прийшли понад 5 тисяч мешканців обласного центру.
Арсеній Яценюк чи не єдиний з політиків, хто під час зустрічі з людьми запропонував їм відверту дискусію, коли немає спікера і слухачів, а є щирі співрозмовники. Така форма спілкування припала людям до душі.Отож усюди, де встиг цього разу побувати на Рівненщині молодий політик, його зустрічали зацікавлено.
Окрім Рівного, Арсеній Яценюк встиг відвідати Дубно, Кузнецовськ, Рівненську АЕС, поспілкуватися із мешканцями Острога й студентами "Острозької академії". Особливо теплим видався візит до Дубна. Дубенчани просили у політика автограф, фотографувалися, тиснули руку. А місцевий мешканець Григорій Стадійчук простягнув гостеві для підпису… п‘ятигривневу купюру. "Тепер вона коштуватиме вдесятеро дорожче, — пожартував він. — А мені буде гарна пам‘ять". Серед людей, які прийшли поспілкуватися з молодим політиком, панував один настрій — усі бажали Арсенієві Яценюку снаги підняти з руїн українську економіку.
А ще в Дубні Арсеній Петрович став почесним гостем обласного фестивалю національних меншин "У родинному колі". Відтак поспілкувався з представниками багатонаціональної місцевої громади. Росіяни щиро пригощали Арсенія Яценюка кулебякою з капустою та грибами,вірмени — східними солодощами, дубенські чехи — кнедликами, а представники єврейської громади заспівали пісню на івриті та російською. Польська громада Дубна й Рівного пригостила лідера "Фронту змін" солодкими пончиками й заспівала вітальних пісень польською. А поляки зі Здолбунова, дізнавшись про приїзд Арсенія Яценюка до Дубна, спеціально чекали його на площі… з п‘ятої ранку! Зворушений політик радо сфотографувався з ними напам‘ять.
Зі сцени парку Арсеній Яценюк звернувся до присутніх:
— Хіба не українець той, хто розмовляє російською мовою? Українець! А той, хто в православній Україні йде до римо-католицького костьолу? Також українець! У цьому й сила України. Україна для українців не тільки за національністю. Україна — для українців по духу. Це єдина країна, де ми потрібні. А ми таки потрібні цій країні. Низько вклоняюся кожному і хочу побажати тільки одного — віри в себе і в наше спільне майбутнє. І воно збудеться.
Під час віче на майдані незалежності в Рівному Арсеній Яценюк окреслив своє бачення проекту "Україна" — оновленої, сильної, процвітаючої держави. Без проекту нічого не можна збудувати, а відтак, основні "цеглини",на яких має базуватися майбутнє держави, на думку Арсенія Яценюка, це:індустріалізація (відновлення промислового потенціалу); відродження українського села (майбутнє починається з того, що в нас під ногами, — землі); здорова й освічена нація (ми вимираємо, а освіта перетворилася на інструмент друкування дипломів, незабезпечених якістю); боєздатна армія(українські Збройні Сили нині деморалізовані, ми не пояснили солдатам,як в цілому й усім громадянам України, що таке патріотизм).
"Це 4 базові цілі, які не ділять Україну на Захід іСхід, — сказав Арсеній Яценюк, — а якраз і формують той проект "Україна". Але збудувати країну можна тільки через діалог влади з народом. Тому я приїхав агітувати не за себе, я приїхав агітувати за вас". Лідер "Фронту змін" під час діалогу з рівнями висловив і своє ставлення до проблем вступу до НАТО та ЄС:
— Україна не буде стояти на колінах із простягнутою рукою та проситися: прийміть нас. В України немає іншого виходу, як стати ініціатором об‘єднавчого процесу з близькими нам сусідніми країнами. На засадах,перше — спільна продовольча політика. Україна має запропонувати світові свою продукцію і заробляти на цьому.
Друге — спільні енергетичні проекти з Казахстаном, Туркменістаном, Росією, бо на транзиті їхніх нафти й газу Україна також має заробляти. Третє — спільні транспортні проекти. Наша країна знаходиться між великими ринками Європейського Союзу, Росії та Східних країн. Ми здатні переправляти через свої порти, аеропорти й автошляхи будь-яку продукцію, заробляючи й на цьому.
І останнє. В Україні залишилися базові заводи, які виготовляли озброєння. Треба виходити на ринок військових технологій. Адже активність ВПК стимулює в країні всі сектори промисловості, науки, виробництва. Про Китай20 років тому ніхто не знав, де він знаходиться. А сьогодні це майже країна №1 у світі. А Україна через 20 років буде країною №1 в Європі!
Один із рівнян запитав: "Якщо Вистанете Президентом, де гарантії того, що все обіцяне справдиться?". "Хіба я вам щось пообіцяв? — запитав політик. — Після виборів ми прокинемося в тій же країні, що й учора. А от якою вона стане, залежить також і від вас. Єдине, що я можу пообіцяти, — це кров, піт і тяжку роботу".
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: CHE (8 жовтня 2009 р., 16:59:01)
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №838 | Доданий: 8 жовтня 2009 р., 20:10:00 |
|
СНЕ, все бредите ?
Вы ответите в конце-концов на один м-а-а-а-а-а-а-ленький вопрос ? Руководствуясь какими статьями Конституции или какими законами Арсений Петрович Яценюк не выполняет возложенные на него народом обязанности ? Почему он, как народный депутат, не принимает участия в заседаниях Верховной Рады Украины ?
Даже по трудовому законодательству, за отсутствие 3 и более часов без уважительных причин, любой сотрудник, может быть уволен с работы. Назовите хоть одну уважительную причину отсутствия Яценюка на рабочем месте. Он что, ставит себя выше всех ? А не рано-ли ? Штанишки не коротковаты ?
С выделением красным, вам вопросы становятся понятней ?
|
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №839 | Доданий: 8 жовтня 2009 р., 20:13:37 |
|
- С образованием кандидата разобрались - сомнительное.
- С воинским званием и армией разобрались - не служил, сачконул.
- С окружением и руководителями штабов разобрались - тут даже комментировать нечего.
Дело близится к завершению.
|
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №840 | Доданий: 8 жовтня 2009 р., 20:16:28 |
|
Цитата: | Вы коментари под той статьей прочитайте, может тогда ваша помойная тупость просветлеет. |
Первый комментарий наугад
Цитата: | Яценюк, сегодня вообще не при делах. Это человек Ющенко. Он и тянет за собой своих людей в политическую могилу. А деньги потраченые на Яценюка - это деньги Фирташа. Он их украл у украинцев - пусть возвращает долг, собака. |
|
|
|
|
Тема закрита для обговорення!Причина: Переміщаємось сюди: http://priluki.info/topic/1616 Закрив: OLEX
|
Сьогодні день народження у 1 користувачів:
MeLoMaN, Сьогодні віртуальний день народження у 15 користувачів:
OLEX, bOOmer, ASS, Tester, crok, Helen, djcrok, tereha, Tyt24vcytki, infeeniti, wolf88, solnce_vik, tato28, vetal_da, Khrystyna,
Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki
|
|