|
За місяцьЗа тиждень
В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
За місяцьЗа тиждень
В цьому тижні фото ще не оцінювалися!
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
|
Переглядів: 480054 | Відповідей: 1008
Автор | Повідомлення |
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди: |
Пост №1 | Доданий: 7 березня 2009 р., 19:58:07 |
|
Програма "Фронту Змін" АРСЕНІЯ ЯЦЕНЮКА: (стисло)
ЧОТИРИ МЕТИ АРСЕНІЯ ЯЦЕНЮКА І «ФРОНТУ ЗМІН»
У нас є вибір:
1. Нічого не змінювати. Запасу міцності в економіці і соціальній сфері має вистачити ще на деякий час. Є заводи, які працюють; продукти харчування можна закуповувати за кордоном; ще не перевелися лікарі, що вміють лікувати; у школах досі працюють вчителі, а боєздатна армія Україні не потрібна, оскільки нам поки ніхто не загрожує. Однак треба розуміти, що цей шлях неодмінно веде народ України до деградації, а країну – до банкрутства.
2. Стати на шлях модернізації економіки, охорони здоров’я, освіти і армії. Поки ці задачі навіть не поставлені на повістку дня. І це незважаючи, що від їх досягнень залежить майбутнє країни. Головна проблема полягає у нашому керівництві. У так званої «еліти» нема жодного бажання зайнятись справді важливими речами. І владу, і опозицію влаштовує нинішній стан. Вони зробили свій капітал на розпаді країни, а не на будівництві. Вони просто нездатні працювати на майбутнє України.
Чотири мети:
1. НОВА ІНДУСТРІАЛІЗАЦІЯ
Ми більше не будуємо нових заводів і не модернізуємо старі. Усі виробничі потужності ми отримали у спадок від СРСР. Обладнання на заводах зношене фізично, а технології на сьогоднішній день застаріли морально.
Країні потрібні нові заводи, швидкісні залізниці і сучасні автотраси, нові гідро і атомні станції, нові робочі місця, конкурентні і лідируючі товари на міжнародних ринках. Абсолютна більшість товарів народного вжитку, станків, машин повинна бути виготовлена вітчизняним виробником самостійно, або в кооперації з нашими партнерами в країнах колишнього СРСР і Європи. Протягом ХХ століття наші батьки двічі проводили повну модернізацію країни – в рамках індустріалізації 30-х років та під час післявоєнного відновлення. Ініціатива з нової індустріалізації країни повинна стати пріоритетним завданням керівництва країни.
2. ЕФЕКТИВНЕ СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО
Структура агропромислового комплексу деформована. Успішними є лише крупні експортно-оріентовані підприємства, що спеціалізується на продажі зерна та олійних культур. Тваринництво, садівництво, овочеводство, уся сфера переробки продовольства та виробництва продуктів харчування перебувають у занепаді. Сільгосптехніка в основному імпортна. На селі нема роботи, люди вилучені з процесів колективного життя та діяльності. Держава сьогодні усунулась від рішення проблем АПК.
Нам потрібне багатоукладне сільське господарство. Усі українські аграрії, починаючи з індивідуальних домогосподарств та дрібних фермерів, закінчуючи крупними сільськогосподарськими підприємствами, повинні найти своє місце в ньому. Внутрішній ринок треба захищати від ігор транснаціональних корпорацій. Треба відновити цукрові заводи, що працювали раніше, консервні комбінати, тепличні господарства, тваринницькі ферми. Це має бути повний цикл виробництва: від поля – до готових продуктів харчування. Виробництво сільськогосподарської техніки повинно стати найважливішим напрямом нової індустріалізації. Тільки так можна забезпечити жителів села високооплачуваною роботою, а Україну – якісним і недорогим продовольством вітчизняного виробництва.
3. ЗДОРОВІ ТА ОСВІЧЕНІ ЛЮДИ
За 18 років незалежності українська держава так і не змогла виробити власну державну політику в сфері здоров’я. По суті, охорона здоров’я у повному забутті.
Поступово руйнується залишена нам з радянських часів система освіти. Відбувається розподіл на школи для бідних і для багатих, вища школа переорієнтувалася на підготовку спеціалістів «на експорт» - для роботи в інших країнах.
Задача України не лише в тому, щоб зупинити деградацію систем освіти і охорони здоров’я, а в тому, щоб на основі свого історичного досвіду заново їх спроектувати. Нам потрібно не «доганяти» західні країни, копіюючи їхні системи, а створювати власні оригінальні проекти. У якості цілей у цих проектах повинні бути: для охорони здоров’я – якісна вода та продовольство, здорове середовище, ефективне управління медициною; для освіти – впровадження сучасних форм мислення, поєднання навчання з вихованням. Для усієї гуманітарної сфери неухильно має бути дотриманий принцип солідарності. Жодного розподілу на бідних та багатих!
4. БОЄЗДАТНА АРМІЯ
Сьогодні світ вступає у полосу чергових конфліктів. Сполучені Штати поступово перестають бути єдиним центром світової політики. Перерозподіл сфер впливу може супроводжуватись озброєними конфліктами у різних точках планети, у тому числі і в Європі.
Нам життєво необхідно забезпечити цілісність кордонів нашої країни та її державний суверенітет. Україна повинна мати можливість самостійно приймати рішення у питаннях внутрішньої та зовнішньої політики. Жодні міжнародні угоди не захистять країну, якщо вона сама не здатна себе захистити. Тому ми вважаємо, що одна з найважливіших цілей нашої країни – створення сильної і боєздатної армії. Армія може бути сильною тоді, коли є громадяни, що готові зі зброєю в руках іти у бій за свою країну.
Офіційний сайт фронту тут
-----
Повідомлення редагувалося 33 разів. Останнє редагування: CHE (24 жовтня 2009 р., 18:34:29)
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №861 | Доданий: 8 жовтня 2009 р., 22:06:13 |
|
СНЕ. Мені вас дуже щиро шкода. Ви ще молодий, а починаєте свою політичну кар"єру з брехні. Брехні повальної. По всіх фронтах. Я вам дам одну пораду ( так між нами) і підкажу крок. Вибачтеся перед учасниками форуму за те хамство, наглість, тупість, образи, які ви до них проявили. Зробіть висновки на майбутнє та вчіться спілкуватись з людьми і поважайте думку інших. Люди у нас в Україні, в тому числі й учасники форуму, добрі. Вони вам пробачать і зла не триматимуть. Ви думаєте когось, з тут присутніх, насправді цікавить ваш кандидат ? Ви перечитайте 86 сторінок топіку й побачите справжню причину, чому хтось, щось тут писав.
Робіть висновки.
|
|
|
|
А я своє думаю (гость)
|
Пост №862 | Доданий: 8 жовтня 2009 р., 22:35:37 |
|
Може я не доганяю, але як може бути президентом, він же головнокомандуючий збройними силами, людина, що не служила в збройних силах? І в палатках такі самі стоять.
|
|
|
|
CHE
Авторитет
Пост №863 | Доданий: 8 жовтня 2009 р., 22:36:43 |
|
Аноним (гость), ну не все же такие тугодумающие и тяжелые на подъем!
Цитата: | А кандидатам треба йти до виборя не перед виборами, а на другий день після виборів. |
Устали люди от этого, реальные дела это то что понятно людям, а не политиканство. ----- Добавлено 8 октября 2009 г., 22:45:02:
Цитата: | за те хамство, наглість, тупість, образи, які ви до них проявили |
Мы Николай второй. Про себя во множественном чесле, смело, особенно когда штаны полные и маскировка под Аноним (гость).
Цитата: | Ви думаєте когось, з тут присутніх, насправді цікавить ваш кандидат ? |
Ну вас же заинтересовал, изливаете ведь уже который день от безделья и неробства тут свои помои.
А я своє думаю (гость), Аноним (гость), а в ридачу еще и раздвоением личности страдаете. Хотябы вопросы потрудились в другом контексте формулировать, или извилина единственная не фурычит?
|
|
|
А я своє думаю (гость)
|
Пост №864 | Доданий: 8 жовтня 2009 р., 22:47:03 |
|
|
|
|
|
А я своє думаю (гость)
|
Пост №865 | Доданий: 8 жовтня 2009 р., 22:56:42 |
|
Ну це ти хлопче вже палку перегнув, на рахунок раздвоения личности. Виходить по принципу - хто не з нами, того в пічку? А ви нє стєсняйтесь слухать критику в свій бік. А по поводу ізвіліни, то це питання спірне - в кого як?
|
|
|
|
CHE
Авторитет
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №867 | Доданий: 9 жовтня 2009 р., 08:28:38 |
|
Да СНЕ. Я полагал, что вы хотьнемного умнее и мы прекратитим развитие темы в том русле, в котором она развивается сейчас. Но увы. Не вышло ! Тогда продолжим. На то, что вы будете спокойно продолжать врать, даже и не надейтесь !
Цитата: | Аноним (гость), ну не все же такие тугодумающие и тяжелые на подъем!
Цитата: А кандидатам треба йти до виборя не перед виборами, а на другий день після виборів.
Устали люди от этого, реальные дела это то что понятно людям, а не политиканство. |
СНЕ, люди устали от-того, что власть не считается ни с Конституцией, ни с законами. Они устали от того, что сени приходят к ним за пол-года перед выборами и вешают лапшу на уши, типа "десять кроків назустріч людям" та Програма "Фронту Змін" АРСЕНІЯ ЯЦЕНЮКА: (стисло)". Посмотрите биографию своего кандидата. Всю жизнь при власти, к которой он пришел сомнительным путем. И какой результат ? Где его "реальные дела это то что понятно людям" ?
Цитата: | Мы Николай второй. Про себя во множественном чесле, смело, особенно когда штаны полные и маскировка под Аноним (гость). |
Я, скажу вам, как на духу, никакого отношения не имею ни к
А я своє думаю (гость), ни к Марии, ни к Сереге, ни к присутствующему здесь до меня Анониму. Жаль, что они написали по нескольку постов и больше не хотят участвовать. Вам просто не верится, что нет у вас здесь соратников. Ну нет, СНЕ, Н-Е-Т !
Цитата: | Ну вас же заинтересовал, изливаете ведь уже который день от безделья и неробства тут свои помои. |
Было бы смешно , если бы не было так грустно (С).
Тема действительно скатывается в помойку. А начиналось все с серьезных вопросов. Основной из них был, почему кандидат в Президенты, т.е. кандидат на «должность» гаранта Конституции и Законов Украины, сам их нарушает уже сейчас ?
Я понимаю, что вопрос очень скользкий и ответить однозначно на него невозможно. Но ! Основная интрига разгорелась не из-за вопроса, а из-за реакции на него представителя «Фронта перемен» в Прилуках , Константина Черненко (СНЕ). Его стремление унизить и оскорбить оппонента, вызвало у меня желание показать кто есть кто на самом деле. Я не услышал от СНЕ ни капли правдивой или достоверной информации. В результате опусов, все видят до чего дошла ситуация. Грустно что, в штабах кандидата в Президенты, работают такие люди, и такие люди могут придти к власти. Вы только представьте себе, что вы заходите в кабинет к такому чиновнику, как СНЕ, решать вопросы. Я, дальше порога, ситуацию не представляю. Хотя, скорее всего, могут быть ситуации по-типу «Я начальник, ты дурак с куриными мозгами ((С) СНЕ))». Я не готов и не согласен на такое развитие событий.
Кстати, вы не ответили, каким образом ваш Сеня-кролик, доскакал от Киева до Луцка за 1 час 25 минут ? Снизойдите, обьясните.
|
|
|
|
CHE
Авторитет
Пост №868 | Доданий: 9 жовтня 2009 р., 10:06:35 |
|
Цитата: | Всю жизнь при власти, к которой он пришел сомнительным путем. И какой результат ? Где его "реальные дела это то что понятно людям" ? |
Ну вот что я сделаю, коли вашему убогому мозгу хочется поливать всех грязью? Вы даже в точности не знаете биографии Яценюка, а все равно льете грязь и помои, потому что это единствнные извесные вам критерии оценки.
Цитата: | Ну нет, СНЕ, Н-Е-Т ! |
А ваш единственный соратник, ваша правая рука, которая судя по всему иногда конфликтует с единственной извилиной вашего куриного мозга.
Цитата: | работают такие люди, |
Аноним (гость), а я рад что таких убогих людей вообще не допускают до какой либо работы, вот вы и беснуетесь целый день, изливая свою желчь и зависть на форуме.
Цитата: | Кстати, вы не ответили, каким образом ваш Сеня-кролик, доскакал от Киева до Луцка за 1 час 25 минут ? Снизойдите, обьясните. |
А пусть вас хотябы на пушечный выстрел подпустят к самолету, может тогда дойдет, хотя я очень в этом сомневаюсь.
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №869 | Доданий: 9 жовтня 2009 р., 10:40:14 |
|
Бла Бла Бла
Это все, чего стоят ваши ответы.
Цитата: | таких убогих людей вообще не допускают до какой либо работы |
Жаль, конечно, что я не такой ЖУРНАЛИСТ, как вы, но что поделаешь.
Я, вообщето к вашему сведению и в отличие от вас, работаю и плачу налоги, на которые такие как вы и ваш кандидат живет. Конкретно сейчас, составляю бюджет своей службы на 2010 год. Не большой, правда, всего пару миллионов, но и его нужно расписать до копеечки. А пишу в форум так, между делом. И пишу не потому, что меня интересует ваш безперспективный кандидат. Я обьяснил причину своего присутствия здесь. Если вы не поняли, вам же хуже. У меня, кстати, инет безлимитный, 8-ми мегабитный, мне не жалко.
Цитата: | А пусть вас хотябы на пушечный выстрел подпустят к самолету, может тогда дойдет, хотя я очень в этом сомневаюсь. |
Интересуюсь, с какого аэропорта летает ваш кандидат ? До ближайшего аэропорта Киева за 1 час 25 минут, может и успеет доехать. Но долететь до Луцка и от Луцкого аэропорта до университета за 1 час 25 минут - "НЕ БРЕШІТЬ" !
|
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №870 | Доданий: 9 жовтня 2009 р., 10:47:46 |
|
Цитата: | Вы даже в точности не знаете биографии Яценюка |
Я хотел у вас уточнить темные пятна в биографии вашего кандидата, а конкретно о его отношении к воинской службе, а заодно и ваше. Но вы же сами не знаете и потому опять нагло врете.
"Боже мой, шоб я так жил, как вы мне тут сидите и врете ! " "Ладно, Бог с ней, с правдой ! Дайте мне шо нибудь, шо не стыдно было поверить !" (С).
|
|
|
|
Тема закрита для обговорення!Причина: Переміщаємось сюди: http://priluki.info/topic/1616 Закрив: OLEX
|
Сьогодні день народження у 1 користувачів:
MeLoMaN, Сьогодні віртуальний день народження у 15 користувачів:
OLEX, bOOmer, ASS, Tester, crok, Helen, djcrok, tereha, Tyt24vcytki, infeeniti, wolf88, solnce_vik, tato28, vetal_da, Khrystyna,
Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki
|
|