10.04.2009 року в Прилуцькому міськрайоному управлінні юстиції була зареєстрована Прилуцька міська партійна організація ВО „Свобода”.
Видано свідоцтво про реєстрацію структурного утворення політичної партії „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”, а також свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”.
Шановні Прилучани! Якщо Вам близькі ідеї, які пропагує ВО "Свобода", і Вас зацікавила наша діяльність, просимо звертатися за адресою: м. Прилуки, вул. Юрія Коптєва, 10, кв.1. Зі своїми проблемами та пропозиціями громада може звертатись у такі дні:
Вівторок: з 12:00 до 16:00
Середа: з 9:00 до 17:00
П’ятниця: з 12:00 до 18:00
Субота: з 9:00 до 12:00
або повідомити за телефоном: 0954458646, 0630266331, 0503846638.
Читав про такий випадок. Сталіну, аби його потішити, показали грузинські танці, на що він сказав: "Всо это мнэ чуждо. Я чэловэк русской культуры".
Таких за****ців сьогодні - пів Москви.
Дякую тобі Боже, шо хоч Ти не москаль.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Читав про такий випадок. Сталіну, аби його потішити, показали грузинські танці, на що він сказав: "Всо это мнэ чуждо. Я чэловэк русской культуры".
Таких за****ців сьогодні - пів Москви.
Так а шо? Ти, теперешнi засранцi, як йiм танцюють руськи танцi, так просять грузинських?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Хочу уточнити хто такі "руські".
Ще до війни під час перепису населення моя бабця, молода тоді жінка, в графі "національність" вказала "руська". Її попросили пояснити, як так, адже говорить українською.
- А це значить, шо ми не турки, не москалі й не татари. Ми руські.
І це правильно, бо тут була колись Русь.
Після того, як Юра Довгорукий розбудував Москву, вся шушера, мордва, чуваші, карели і такі інші, яких прибрали до рук і змусили платить данину, стали данниками Русі, тобто, русскіми.
Да, серед усякого зброду в Москві сьогодні є і грузини.
Дякую тобі Боже, шо хоч Ти не москаль.
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди: