10.04.2009 року в Прилуцькому міськрайоному управлінні юстиції була зареєстрована Прилуцька міська партійна організація ВО „Свобода”.
Видано свідоцтво про реєстрацію структурного утворення політичної партії „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”, а також свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”.
Шановні Прилучани! Якщо Вам близькі ідеї, які пропагує ВО "Свобода", і Вас зацікавила наша діяльність, просимо звертатися за адресою: м. Прилуки, вул. Юрія Коптєва, 10, кв.1. Зі своїми проблемами та пропозиціями громада може звертатись у такі дні:
Вівторок: з 12:00 до 16:00
Середа: з 9:00 до 17:00
П’ятниця: з 12:00 до 18:00
Субота: з 9:00 до 12:00
або повідомити за телефоном: 0954458646, 0630266331, 0503846638.
Черговий раз, на чергову аккцію приїжджаю - вас немає, а ми є , так що не [censored] брате.
Цікаво знати, на які акції ти їздиш де нас немає, мабуть на шашликі до річки. І ти мені не брат, бо націоналісти про між собою братами один одного не називають, а як називають, то побратимами. То ж, ти - звичайний провокатор і твоя лексика дуже схожа на південно-східну. Я здогадуюсь хто ти, тому не дивуюсь твоїм коментарам. Ще хочу побажати тобі слідкувати за своїми словами, бо запросто можу відповісти тобі, як чоловік чоловікові без політикі та чинів, звісно, як що ти чоловік, бо нік у тебе схожий на дамський. На все добре, "вельми радикальний" друже Brushta.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (27 серпня 2010 р., 01:18:39)
Я вірю в чесність "Регіонів"
і в щирість президентських слів.
В русалок вірю, в покемонів,
в "покращення" і бабаїв...
Brushta
Форумчянин
Номер: 1434
З: Україна,
Зареєстрований: 7 квітня 2010 р.
Попереджень: 0
IgorUA. То ж, ти - звичайний провокатор і твоя лексика дуже схожа на південно-східну. Я здогадуюсь хто ти, тому не дивуюсь твоїм коментарам. Ще хочу побажати тобі слідкувати за своїми словами, бо запросто можу відповісти тобі, як чоловік чоловікові без політикі та чинів.
НАЦІЯ понад УСЕ !
IgorUA
Постоялець
Номер: 849
Зареєстрований: 16 березня 2009 р.
Друже Brushta, ти виявився казково передбачуваним. Іншої поведінки та відповіді я від тебе і не очикував. Отак завжди, патріотів і націоналістів на форумах 200% від всього населення України, а коли настає час попрацювати не язиками а власноруч, то виявляється що більшість патріотів звикла тільки поради давати, та критикувати тих хто намагається робити хоча б те, що по їх силах на даний час. У тебе, мабуть, маленький монітор, раз ти не бачиш зверху екрану нашу адресу та телефони. Ти кожного дня вечером з легкістю можеш зайти до нашого офісу, та поспілкуватись будучи в любому своєму амплуа, хоч як націоналіст, хоч як патріот, і звичайно як чоловік та людина. Можливо ми знайдемо значно більше спільного, поспілкувавшись наживо. Чи не так?
Brushta
Форумчянин
Номер: 1434
З: Україна,
Зареєстрований: 7 квітня 2010 р.
Друже IgorUA! Я вибачаюсь перед тобою за те, що дозволив собі нецензурну лайку. Взагалі зараз ти правий - питання є, і вирішувати їх потрібно не на форумі, щоб вороги руки потирали та глузували. Не ображайся, ми робимо одну Справу.
НАЦІЯ понад УСЕ !
IgorUA
Постоялець
Номер: 849
Зареєстрований: 16 березня 2009 р.
Рішення суду через півтора роки: Червоні прапори депутати намагалися вивісити протизаконно
31 серпня 2010 року Срібнянський районний суд за позовом Чернігівської обласної організації ВО "Свобода" постановою 2А1 визнав незаконним рішення Срібнянської районної ради "Про використання символіки часів Великої Вітчизняної війни в день державного свята – Дня перемоги".
29 квітня 2009 року Срібнянська районна рада в особі фракцій БЮТ, Нашої України (помаранчеві та білосердечкові становлять більшість ради), Партії регіонів, СПУ та КПУ ухвалили рішення, згідно з яким під час святкування Дня перемоги у Срібному та Срібнянському районі на будівлях офіційних установ будуть вивішені червоні більшовицькі прапори.
"Жоден закон чи постанова не передбачає серед заходів щодо відзначення пам’ятних дат можливість використання поряд з Державним Прапором України будь-яких прапорів політичних партій та блоків, неіснуючих держав, на приміщеннях органів державної влади чи місцевого самоврядування, або перед приміщеннями, у яких вони знаходяться. Ні червоні прапори націонал-соціалістичної Німеччини, ні червоні прапори комуністичної Росії, під якими було вбито та закатовано понад 20 мільйонів українців, ні жодні інші окупаційні прапори не будуть майоріти над жодною офіційною установою Української держави, – заявив під час судових дебатів голова Чернігівської обласної організації ВО "Свобода" Андрій Міщенко.
Після завершення засідання очільник чернігівських свободівців підсумував: "Прикро, що судова тяганина тривала більш як півтора роки і була спричинена голосуванням за цю постанову так званих національно-демократичних блоків Нашої України та БЮТу, що так ганебно "підспівали" московській п’ятій колоні.
Чернігівська "Свобода" виконала обіцянку і не допустила вивішування 9 травня червоних прапорів на будівлях і установах та подбала про те, щоби депутати Срібнянської райради не виходити за межі своїх повноважень, приймаючи незаконні рішення"
Захистимо українську мову – збережемо державу!
Чернігівська обласна організація ВО «Свобода» звернулася до депутатів Чернігівської облради, Чернігівської, Ніжинської, Прилуцької та інших міських та районних рад, більшість у яких становлять представники БЮТу, Нашої України та УНП, із закликом скликати позачергові сесії та прийняти звернення до Президента та Верховної Ради з метою не допустити розгляду та прийняття законопроекту № 1015-3 «Про мови в Україні».
Законопроект запропонований представниками п’ятої колони в Україні: Партії регіонів, Комуністичної партії та "Блоку Литвина". Даний Закон у разі прийняття фактично продовжить тоталітарну традицію Російської імперії, а згодом і СРСР у цілеспрямованому знищуванні всього українського.
Звернення направлено у рамках акції «Захистимо українську мову – збережемо державу».
«Зруйновану мародерами економіку можна відновити, а втративши мову – втратимо духовність, державу і свою національну ідентичність», - зазначив голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Андрій Міщенко.
3 жовтня в місті Прилуки відбувся захід з метою інформування прилуцької громади про суть та загрози даного Закону. У цей час відбувалось розповсюдження партійної преси, символіки та листівок із текстом звернення до депутатів Прилуцької міської та районної рад. Дана акція викликала ажіотаж серед громади та схвальні відгуки у прилучан.
Член комітету Прилуцької міської партійної організації ВО «Свобода» Василь Лупов в центрі міста біля пам’ятника Т. Шевченку зачитав перед громадою та представниками ЗМІ текст звернення до депутатів Прилуцької міської ради. Далі наводимо текст звернення повністю:
«Прилуцька міська організація ВО "Свобода" переконана, що зареєстрований у Верховній Раді України законопроект № 1015-3 "Про мови в Україні" спрямований на знищення української мови – скарбниці українського духу. Відтак, прийняття цього документа призведе до руйнації Української держави.
Проект закону, запропонований народними депутатами від Партії регіонів, Комуністичної партії та "Блоку Литвина", фактично продовжує тоталітарну традицію Російської імперії, а згодом і СРСР у цілеспрямованому знищуванні всього українського.
Вважаємо недопустимим, ганебним та аморальним те, що ці злочинні наміри здійснюються під прикриттям починань привести українське мовне законодавство у відповідність до Європейської хартії регіональних мов. Відомо, проте, куди веде дорога, вимощена подібними "благими" намірами. Адже предметом особливої турботи у згаданому законопроекті стала не українська, а російська мова.
Нагадуємо авторам законопроекту та їх покровителям, що нині в Українській Державі не російська, а саме українська мова потребує захисту та дбайливого ставлення. Адже досі не зарубцювалися рани історичної пам’яті українців, завдані Емським та Валуєвським указами царської Росії.
Вважаємо, що запропонований правлячою більшістю в українському парламенті законопроект "Про мови в Україні" може стати детонатором неконтрольованих та деструктивних процесів в українському суспільстві і, врешті, призведе до розколу Української Держави.
Тому, вболіваючи за материнську мову, звертаємось до Вас, депутатів Прилуцької міської ради, більшість, якої складають представники БЮТу та Нашої України, скликати позачергову сесію та поставити на голосування звернення з вимогою до вищого законодавчого органу нашої держави – Верховної Ради України - не допустити розгляду законопроекту № 1015-3 "Про мови в Україні". Звернення з вимогою до Президента незалежної держави – України – вжити усіх заходів, аби припинити антиукраїнський шабаш правлячої коаліції, яка намагається змінити мовне законодавство, запроваджене найвищим Законом держави – Конституцією! Звертаємося до кожного українця, до кожного громадянина держави Україна – захистімо найбільше багатство нашого народу – рідну мову.»
4 жовтня продовження акції відбудеться у Чернігові, Ніжині та інших районних центрах з проведенням флеш-мобів, інформаційно-просвітницьких заходів, збором підписів.
ЧОО ВО "Свобода
http://val.ua/politics/chernigov/207785.html http://siver.com.ua/news/zakhistimo_ukrajinsku_movu_zberezhemo_derzhavu/2010-10-03-5930
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Хто ще захистить Твої права у місцевих радах?
Запрошуємо Вас на зустріч з лідером ВО "Свобода" Олегом Тягнибоком та презентацію першої п′ятірки кандидатів в депутати Прилуцької міської ради від ВО "Свобода".
12 жовтня у приміщенні Центра творчості дітей та юнацтва (вул. 1-го Травня, 80) м. Прилуки Чернігівської області відбудеться зустріч з лідером Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Олегом Тягнибоком. Початок зустрічі о 18:00.
Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО "Свобода"