10.04.2009 року в Прилуцькому міськрайоному управлінні юстиції була зареєстрована Прилуцька міська партійна організація ВО „Свобода”.
Видано свідоцтво про реєстрацію структурного утворення політичної партії „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”, а також свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”.
Шановні Прилучани! Якщо Вам близькі ідеї, які пропагує ВО "Свобода", і Вас зацікавила наша діяльність, просимо звертатися за адресою: м. Прилуки, вул. Юрія Коптєва, 10, кв.1. Зі своїми проблемами та пропозиціями громада може звертатись у такі дні:
Вівторок: з 12:00 до 16:00
Середа: з 9:00 до 17:00
П’ятниця: з 12:00 до 18:00
Субота: з 9:00 до 12:00
або повідомити за телефоном: 0954458646, 0630266331, 0503846638.
McLay, ну ти тут розпіарив "Свободу". З одного боку, це дуже добре, тому що принаймні ти намагаєшся прочитати програму партії, що 90% населення просто не роблять, просто йдучи за її лідером.
Прочитавши вашу дискусію, можу відмітити, що деякі твої зауваження мені подобаються.
Деякі відповіді опонентів мені також до вподоби.
В деяких я не тямлю, тому сперечатись немає сенсу.
По чому я хотів висловитись особисто?
Я не згоден з тобою з приводу своєї цибулі.
Я особисто знаю, як важко дається селянам їхня праця. І як їх обдирають, ставлячи смішні закупівельні ціни.
Я ЗГОДЕН ПЛАТИТИ БІЛЬШЕ, ЯКЩО Я БУДУ ВПЕВНЕНИЙ, ЩО ЦЕ НАШЕ, АЛЕ І ЯКІСНЕ.
Я не хочу істи китайську гречку чи польську цибулю тільки через те, що у них там краща підтримка держави.
Если у Вас умные глаза и загадочная улыбка, значит, вы фотографируетесь :)
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Всі знають, що зараз в Україні МАЙЖЕ авторитаризм - вся влада зконцентрована в секретаріаті Януковича. Парламент зараз видає повальні одобрямси за помахом руки Чечетова, все інше, що не підлягає помахові руки Чечетова - у смітник, навіть не розглядаючи! Суди, ГПУ, СБУ, ЗМІ - все повально зосереджене у ПРдунів!
І ось нещодавно...
ЦВК 24 рази відмовив у реєстрації ініціативних групп з організації народного "земельного референдуму" - http://www.unian.net/ukr/news/news-440287.html Тобто людям відмовляють, грунтуючись на якихось юридичних закавиках!
Відмовляє ПР, не "Свобода"! "Свобода" якраз і організовувала такі ініціативні групи, щоб заборонити продаж землі!
Ще один цікавий факт. Ще років зо два назад "Свобода" попереджала, що Україна може стати відстійником для нелегалів, бо з Євросоюзом був підписаний договір про екстрадицію, а от Росія, з території якої і йде вал нелегалів, підписати такий договір категорично відмовилася.
Якщо це перекласти на нормальну звичайну мову то - Євросоюз буде висилати назад в Україну нелегалів, які прийшли з території України, а от випровадити їх далі, на територію Росії, з якої вони прийшли, Україна не зможе! Росія відмовляється приймати "своїх" нелегалів.
І от вчора пройшла така інфо - на територію України з Євросоюзу вислано більше 120 осіб, а в той же час Україна вислала з своєї території тільки більше десятка. І це, якщо не помиляюсь, тільки за останній місяць!
Ось підтвердження моїх слів:
http://www.newsmarket.com.ua/2011/05/sogodni-v-ukrayini-prozhivaye-mayzhe-1-mln-nelegaliv/ "На даний момент в Україні проживає близько 900 тисяч нелегальних мігрантів."
А що робить влада? Да майже нічого! Грошей у них не вистачає - гребуть такими темпами...
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: crok (10 червня 2011 р., 15:31:42)
Просте питання до IgorUA, crok,Lesya,Olex та інших свободівців: " От, McLay проти принципів ВО Свободи. То він - біомаса і йому місце серед місце серед одноклітинних організмів та вторинних продуктів їхньої життєдіяльності?" (перед тим, як відповісти, ознайомтесь - http://www.vatra.org.ua/sotsial-natsionalizm/aksiomy-sotsial-natsionalizmu.html)
Достоєвський: «Свету ли провалиться, или вот мне чаю не пить? Я скажу, что свету провалиться, а чтоб мне чай всегда пить»
Шановні свободівці, давайте боротись за те, щоб КОЖНОМУ чаю попить?
(якщо ми християни)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
а хіба Свобода не за це бореться? А то у нас комусь і на цукор до чаю не вистачає, а хтось купається у непомірній розкоші
А на щет біомаси не перекручуйте:
Цитата:
Етика українського соціал-націоналізму вважає вищими моральними цінностями життя, здоров’я та добробут українців-трудівників, а тих, хто зазіхає на історичну суб’єктність нашої нації, вважає недоброякісною біомасою.
Чи "проти принципів ВО Свободи" і "зазіхає на історичну суб’єктність нашої нації" це для вас одне й те саме?
IgorUA
Постоялець
Номер: 849
Зареєстрований: 16 березня 2009 р.
Просте питання до IgorUA, crok,Lesya,Olex та інших свободівців:
Шкода, що якісь «таємні, ворожі» сили перешкоджають вам авторизуватись на сайті і задавати питання хоча б під вигаданим псевдо. Розмовляти з «анонім-гость», така ж невдячна справа як і гепати кувалдою по воді, намагаючись створити веселку. Тим більш, коли питання ставиться, нібито на захист третьої особи (McLay), який на мій погляд не потребує посередників і адвокатів, і до того ж, особисто про таке не запитував.
В попередньому пості від «OLEX» вам тактично натякнули, що запитання поставлено, м‘яко кажучи, некоректно і спотворює слова Ю. Михальчишина, надаючи їм негативного значення. Цитую слова друга Юрія М. : «Людина є миттєвим і швидкоплинним відображенням своєї Нації. Поки живе Нація – смерті не існує. Люди, які бояться померти заради інших людей або заради абстрактної визвольної ідеї, що несе свободу та справедливість, вбивають Націю своєю байдужістю та боягузтвом. Якщо ж вони заперечують можливість існування такої ідеї взагалі, або перешкоджають іншим боротися за вічність Нації – їм взагалі місце серед одноклітинних організмів та вторинних продуктів їхньої життєдіяльності.» Де в цих словах ви угледіли загрозу існування саме вам і тим людям які ще не готові, не можуть, або не хочуть виборювати свою свободу, яка на сьогодення, нажаль, стала не конституційним правом громадянина України, а «привілеєм» який потребує постійного захисту від самої влади? Кажучи простими словами message Ю. Михальчишина дуже просте і означає: - не хочете допомагати, то хоча б не заважайте. Як що ви робите щось корисне для розбудови сучасної, незалежної України і її національної спільноти, то не переймайтесь і не сприймайте «серед одноклітинних організмів та вторинних продуктів їхньої життєдіяльності» на власний рахунок, і все буде гаразд.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: IgorUA (13 червня 2011 р., 19:44:40)
Я вірю в чесність "Регіонів"
і в щирість президентських слів.
В русалок вірю, в покемонів,
в "покращення" і бабаїв...
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Нагороди:
я взагалі - буддист! Чи від того я у Ваших очах - біомаса?!
А якщо серйозно - справа в тім, що Маклай "гоніт бєса", всі інші намагаються пояснити людині, що всі свої висловлювання треба базувати хоча б на елементарній логіці! Бо окрім тих людей, які пишуть, є ще ті, хто читає. І які ж у них складуться враження від того лайна, яке ллє Маклай (необгрутновано!) на "Свободу"? І яке складеться враження про пана Маклая?
Шкода, що якісь «таємні, ворожі» сили перешкоджають вам авторизуватись
Це стереотипне питання про авторизацію звучить часто. Раніше я любив на нього відповідати, а зараз воно мені попахує, перепрошую, совком. Хоча й не дивно, що в час візуалів багато хто цьому надає такого глибокого змісту. Та й колективізм ще не вивітрився... Ось, берегом вільно йде людина в купальному костюмі, заходить на якусь ділянку пляжу, де , як виявилось, зогорають переважно повністю оголені люди, але й зустрічаються в купальниках. При цьому при вході на цю ділянку ніяких обмежень. І от тільки но ця людина захотіла прилягти позасмагати, як на її адресу звучить: „Шкода, що якісь «таємні, ворожі» сили перешкоджають вам повністю роздягнутися… далі по тексту»
До речі, Свідомий – це моє прізвище (повезло). От, у мене є приятель – Петро Срака (не повезло) – так він через подібні дорікання (що ти ховаєшся!, та ще й за таким грубим словом!) перестав підписуватися власним ім‘ям. Тепер ні в кого питань не виникає.
Якщо на форумі обмінюються думками, то як на цей процес впливає реєстрація? Це ж форум не про знайомства, зустрічей, чаю попить…. До речі, ОлексOLEX, , судячи з Ваших коментів, Ви так і не зрозуміли ту фразу Достоєвського про «чаю попить», напевно, ще не довелось Вам читати цього автора.
Тим же, хто вбачає в факті реєстрації якусь таку сміливість (чи в нереєстрації – боязкість), раджу взяти її (сміливість) з собою до кабінету свого начальника (від якого залежить посада і з/п), партійного фюрера (залежить партійна та політична кар‘єра), податківця/митника (залежить бізнес) і т.д. А то там язик чомусь опиняється у фамілії мого приятеля Петра , а потім на форумах той язик відривається в сміливості.
Щодо кувалди, Ви правильно про неї згадали. Вона Вам знадобиться, тільки для іншого. Ведмедів гепати. В Прилуках на запитання про пошук консенсусу зі сходом та півднем, п.Тягнибок сказав: « Та ми не збираємось з ними шукати консенсусу. Уявіть собі, що на вас йде ведмідь. Який консенсус? Його вбити треба» Тому кувалда – ваш інструмент.
Цілком очевидно, що для домінуючої совкової ментальності на сході та півдні ВО Свобода видається таким же ведмедем тільки з іншим окрасом. І схід та південь теж візьмуться за кувалди. Маніхейська логіка обох сторін - хто не з нами/хто не такий, як ми/, той проти нас, і для досягнення перемоги в засобах не обмежуйся – в цьому Свобода і неосовки просто близнюки. Засоби , які обираються, завжди свідчать про стан духу людей, свободи чи рабства, любові чи ненависті. Ну. що в цьому сенсі можна сказати про ведмедів і кувалди ??? Ясно, що не переможе ніхто. Програє Україна. Стара, як світ, історія.
Європейські народи з набагато більшими відмінностями, ніж зараз є в Україні, давним-давно кинули кувалди і не дивляться один на одного як ведмеді, бо зрозуміли, що перспектива подолання різнобіжностей лише в досягненні консенсусів (внутрішніх і зовнішніх), в спільній роботі над пошуком спільних цінностей, а не в нав’язуванні своїх
запитання поставлено, м‘яко кажучи, некоректно і спотворює
Тепер щодо мого питання – не дивно, що на нього ніхто конкретно не відповів, з’їхали – не корректно поставлене, спотворене і т.д. Відать, відповідати конкретно на нього „ нє врємя єщьо” – як казав Чічіков в 2-му томі, коли контрабандисти пропонували йому хабар (він думав - пізніше, коли я отримаю безграничну владу над митницею – от тоді поговоримо).
McLay, дійсно, не потребує посередників і адвокатів – тут я з Вами згоден. Питання було поставлено щодо нього , бо саме він на форумі розгорнув найбільш предметну дискусію.
Якщо не щодо McLay, то дайте відповідь щодо мене або мого приятеля – Петра Сраки – яка різниця?
Він, як і я, вважає ВО Свобода організацією, яка на сьогодні за внутрішньою суттю, а назавтра й за зовнішніми проявами, є нацистською. В якій практикується авторитаризм (вождизм) лідерів. В програмних засадах і методах такої організації я вбачаю загрозу і шкоду для України. При нагоді свою точку зору відносно Свободи я пояснюю людям. То, ми з Петром – одноклітинні за Михальчишиним?
Ще про цитату Михальчишина. По-різному ми її з Вами розуміємо – що поробиш? як кажуть, різні книжки читали. Сказати мені нічого, бо доведення (наприклад, теореми Піфагора) я забув, вона стала мені аксіомою.
Хіба ось що – не існує жодної причини, яка б давала одній людині чи людям право вважати іншу людину біомасою. ЖОДНОЇ! А цей меседж Михальчишина говорить про можливість існування таких підстав. І от, озброївшись цим меседжем, люди на місцях застосовують його до тих, хто, на їх думку, «перешкоджає іншим боротись» або «купається у непомірній розкоші».
Нічого не нагадує?
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
Свідомий (гость), підозрюю що я читав Достоєвського, коли ви ще пішки гуляли під столом.
А щодо
Цитата:
там язик чомусь опиняється у фамілії мого приятеля Петра
то не треба всіх по собі судити.
Цитата:
Він, як і я, вважає ВО Свобода організацією, яка на сьогодні за внутрішньою суттю, а назавтра й за зовнішніми проявами, є нацистською. В якій практикується авторитаризм (вождизм) лідерів. В програмних засадах і методах такої організації я вбачаю загрозу і шкоду для України.
от так вважають натуральні совки, а нормальним людям до смаку ідеологія Свободи, а не хто там у них при начальству. Мелете казна що, вождь прийшов у МБК без охорони, будь-хто міг до нього підійти, поспілкуватися, сфотографуватися, де це таке видано при авторитаризмі (вождизмі) лідерів?
----- Добавлено 14 июня 2011 г., 23:04:06:
Цитата:
Європейські народи з набагато більшими відмінностями, ніж зараз є в Україні, давним-давно кинули кувалди і не дивляться один на одного як ведмеді