10.04.2009 року в Прилуцькому міськрайоному управлінні юстиції була зареєстрована Прилуцька міська партійна організація ВО „Свобода”.
Видано свідоцтво про реєстрацію структурного утворення політичної партії „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”, а також свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”.
Шановні Прилучани! Якщо Вам близькі ідеї, які пропагує ВО "Свобода", і Вас зацікавила наша діяльність, просимо звертатися за адресою: м. Прилуки, вул. Юрія Коптєва, 10, кв.1. Зі своїми проблемами та пропозиціями громада може звертатись у такі дні:
Вівторок: з 12:00 до 16:00
Середа: з 9:00 до 17:00
П’ятниця: з 12:00 до 18:00
Субота: з 9:00 до 12:00
або повідомити за телефоном: 0954458646, 0630266331, 0503846638.
1 жовтня 2012 року лідер Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Олег Тягнибок відвідає Чернігівську область. Очільник "Свободи" представить виборчий список та програму об‘єднання "Своя влада – Своя власність – Своя гідність на СВОїй, БОгом ДАній землі".
О 12:00 лідер ВО "Свобода" зустрінеться з мешканцями села Бережівка Ічнянського району.
О 14:00 Олег Тягнибок проведе зустріч із жителями смт. Ладан Прилуцького району (Селищний будинок культури, вул.Миру, 77).
О 16:00 відбудеться зустріч у місті Прилуки (біля пам‘ятника Тарасові Шевченку, ріг вулиць Київської та Незалежності)
О 18:00 на центральній площі Ніжина Олег Тягнибок представить мешканцям міста кандидата в народні депутати України від об‘єднаних сил опозиції у виборчому окрузі №209 Валерія Боровика.
Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО "Свобода"
Надіну розовеньку шапку, візьму за лапку ведмежатку... Хай офігєють від розврату - мені начхать, бо я з фізмату!
IgorUA
Постоялець
Номер: 849
Зареєстрований: 16 березня 2009 р.
Попереджень: 0
також голосуватиму за ВОС - важливо, щоб воно зайшло до ВР
з надією що хлопці знайдуть в собі сили очиститися від цього..., а не продовжуватимуть називати його своїм побратимом
Висловлю Вам не офіційну, а свою суб‘єктивну думку зцього приводу. Краще залиште свій виборчій "голос" для комуністів, або регіоналів. Не бачу сенсу щось ще пояснювати по причині використання Вами в якості "аргумента" писанину пана Возняка. Навіть тисяча "Возняків" не варті одного мого побратима Юрка Михальчишина, а Ви, маю таку впевненість, ніколи не збиралися голосувати за Свободу. В мене досить досвіду, щоб відрізняти прихильників ВО "Свобода", навіть потенційних, від звичайних анонімних інтернет тролів та розкидачів штучного бруду. Не змушуйте мене виймати на білий світ негарні відомості про те, хто такий Т. Возняк і звідкиля він взявся, бо він особисто не вартий згаяного на це часу, а от про Юрка Михальчишина трохи більше можна дізнатися від його друзів і побратимів:
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: IgorUA (20 жовтня 2012 р., 00:05:11)
Я вірю в чесність "Регіонів"
і в щирість президентських слів.
В русалок вірю, в покемонів,
в "покращення" і бабаїв...
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
"Земляки Міхновського в боротьбі за українську державність"
23 жовтня 2012 року о 12:00 у приміщенні чернігівського прес-клубу «Просвіта» відбудеться презентація книги Віктора Моренця «Земляки Миколи Міхновського в боротьбі за українську державність».
Участь у презентації візьмуть автор книги Віктор Моренець та заступник Голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода» з політичних питань Андрій Мохник.
Презентація книги про життєвий і бойовий шлях старшин і козаків Армії Української Народної Республіки – вихідців із Прилук та Прилуцького повіту – відбудеться за адресою: м.Чернігів, вул.Воровського, 10.
Чи здатна Свобода захистити волевиявлення українців 2012?! Перша частина відповіді на цьому відео, а друга - в єдності народу України!
14 жовтня 2012 року. Марш боротьби УПА, з нагоди 70-й річниці від дня заснування Української Повстанської Армії.
Одним безперервним файлом була відзнята вся колона демонстрантів, що представляли всі регіони та всі патріотичні організації України:
МВС і ЗМІ скромно повідомили, що в марші взяло участь близько 5 тис. участників. Можна собі уявити, в скільки разів вони занижують реальний рейтинг підтримки ВО "Свобода" виборцями
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: IgorUA (19 жовтня 2012 р., 23:27:52)
Я вірю в чесність "Регіонів"
і в щирість президентських слів.
В русалок вірю, в покемонів,
в "покращення" і бабаїв...
eggo
БАН
Номер: 1605
З: планета Земля, Санкт-Петербург
Зареєстрований: 27 серпня 2010 р.
Попереджень: 1