10.04.2009 року в Прилуцькому міськрайоному управлінні юстиції була зареєстрована Прилуцька міська партійна організація ВО „Свобода”.
Видано свідоцтво про реєстрацію структурного утворення політичної партії „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”, а також свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”.
Шановні Прилучани! Якщо Вам близькі ідеї, які пропагує ВО "Свобода", і Вас зацікавила наша діяльність, просимо звертатися за адресою: м. Прилуки, вул. Юрія Коптєва, 10, кв.1. Зі своїми проблемами та пропозиціями громада може звертатись у такі дні:
Вівторок: з 12:00 до 16:00
Середа: з 9:00 до 17:00
П’ятниця: з 12:00 до 18:00
Субота: з 9:00 до 12:00
або повідомити за телефоном: 0954458646, 0630266331, 0503846638.
За "Свободу" голосує багато людей, навіть, про кого я і не сподівався. Мій сусід - голова осередку партії регіонів у нашому селі а його дві дочки приїхали із Києва спеціально, аби проголосувати за "Свободу".
До речі, українці дуже толерантна нація - той же сусід мусив доїти мою козу поки я на Покрову брав участь у заходах Свободи в Києві на честь УПА.
Рудьковський, ясно, переможе, а от щоб проконтролювати свій голос за "Свободу" я запрошую всіх не полінуватися і прийти на виборчу дільницю на підрахунок голосів.
Дякую тобі Боже, шо хоч Ти не москаль.
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Свобода набирає більше, чим сподівалася влада (Азаров вже стурбований пишуть), і це, вважаю, благодаря молоді, яка свідомо пришла на дільниці. Давно пора брати наше майбутнє в наші руки, а не колишніх комсомольців.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Після цього ведучий Євген Кисельов підрахував, що разом з місцями за списками виходить 45 місць в парламенті.
"Ми очікували саме на такий результат, але я б не хотів розслаблятися. Нам потрібно відстояти результат на виборах", - сказав він.
Тягнибок також упевнений, що на виборах перемогла опозиція.
"Це наша моральна перевага, що представники опозиції отримали більше від представників влади. Ми порахували, що Батьківщина, Удар і Свобода отримали більше 50%, але це за партійними списками. Вирішуватися ситуація буде на мажоритарних округах", - зазначив Тягнибок.
Після цього ведучий Євген Кисельов підрахував, що разом з місцями за списками виходить 45 місць в парламенті.
"Ми очікували саме на такий результат, але я б не хотів розслаблятися. Нам потрібно відстояти результат на виборах", - сказав він.
Тягнибок також упевнений, що на виборах перемогла опозиція.
"Це наша моральна перевага, що представники опозиції отримали більше від представників влади. Ми порахували, що Батьківщина, Удар і Свобода отримали більше 50%, але це за партійними списками. Вирішуватися ситуація буде на мажоритарних округах", - зазначив Тягнибок.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
Пост №499 | Доданий: 1 листопада 2012 р., 02:40:54
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Нагороди:
Пост №500 | Доданий: 1 листопада 2012 р., 16:34:23
За «Свободу» у Прилуках - більше, ніж кожен шостий! І це навіть при тому, що від «Свободи» у прилуцькому міському парламенті тільки два депутати!
----- Добавлено 1 листопада 2012 р., 16:44:14:
Але вже зараз видно, що ті "кукловоди", яким Україна як бельмо на оці, вигадали новий метод роздирання України на шматки - через кацапський патріархат православної церкви вслід за єврейськими діячами вже почато процес натравлювання церковниками московського патріархату своїх віруючих на «Свободу», як на "неонацистську" партію, хоча всім відомо, що «Свобода» - націоналісти! Також цією ганебною справою зайнялися й "українські" комуністи.
До речі - у об’єднаній Європі націоналістичні партії останнім часом набирають суттєву вагу у суспільстві! А найуспішніші економіки Європи - скандинавські держави - всі є мононаціональними. А це про щось говорить!
Треба чітко розуміти і розрізняти націоналізм і нацизм!