10.04.2009 року в Прилуцькому міськрайоному управлінні юстиції була зареєстрована Прилуцька міська партійна організація ВО „Свобода”.
Видано свідоцтво про реєстрацію структурного утворення політичної партії „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”, а також свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”.
Шановні Прилучани! Якщо Вам близькі ідеї, які пропагує ВО "Свобода", і Вас зацікавила наша діяльність, просимо звертатися за адресою: м. Прилуки, вул. Юрія Коптєва, 10, кв.1. Зі своїми проблемами та пропозиціями громада може звертатись у такі дні:
Вівторок: з 12:00 до 16:00
Середа: з 9:00 до 17:00
П’ятниця: з 12:00 до 18:00
Субота: з 9:00 до 12:00
або повідомити за телефоном: 0954458646, 0630266331, 0503846638.
Пост №511 | Доданий: 6 листопада 2012 р., 12:32:19
Відразу помітно, що Свобода в економіці не розбирається.
Ви хоч читали закони, де визначені стратегічні підприємства? Схоже що ні.
Ви хоч розумієте, що валовий дохід у 50 млн це мала сума і перевіряти підприємство потрібно буде майже кожне.
Далі, я наприклад правомірний набувач (купив підприємство за нормальну ціну), але набув я його в якоїсь фірми, яка в свою чергу кукпила його в мусорної офшорки, а та вже за безцінь купила у джержави. Ви що пропонуєте у мене це підприємство відібрати. ( як це по комуністичному - відібрати та поділити)
Про диверсифікацію, дак і зараз програма є, от тільки як це зробити в тій програмі не написано. Ви також не кажете як конкретно це зробити.
Ви хоча б проуконсультувалися з якимось мільйонером з приводу цих пунктів. а то податок на розкіш. те ж мені, так його ж легко обійти.
Тому перш ніж писати такі економічні програми, хоча б порадилися з такими економістами як Пасхавер.
Пост №512 | Доданий: 6 листопада 2012 р., 12:40:57
Цитата:
Цитата:
14. Забезпечити переваги вітчизняних інвесторів над іноземними у приватизації державних підприємств.
А якже рівність перед законом. Це положення суперечить КУ, ГКУ, ЦКУ, та інвестиційним законом.
Чому дискимінується іноземний інвестор.
Всі нормальні держави забезпечують своїх виробників якимись преференціями - чи то пільговим рівнем податків, чи то дотаціями... Може для Вас це й новина, але майже всі розвинуті країни, в тому числі й США постійно дотують своїх фермерів, наприклад... Також, якщо Ви це собі не уявляли, то найбільшою проблемою при приєднанні нової держави до СОТ є якраз узгодження розмірів отаких національних цін, дотацій, преференцій і пільгового оподаткування! Також кожна держава для себе виторговує квоти на продукцію! Адже ви не можете просто так, "скільки схочу" продати своєї продукції - тільки у чітко визначених межах! Тут переговори проходять на рівні не взагалі організації, а між конкретними державами, у ході яких якраз кожна держава і узгоджує власні коефіцієнти і преференції! Це взагалі не новина у економічних відносинах...
І так - по всім іншим пунктам. Далі, якщо хочете хоч щось дізнатись - самі виконуйте домашнє завдання стосовно кожного пункту, який Вам не подобається! Виявляється, якщо просто знати хоч елементарно ситуацію у світовій економіці, то всі Ваші "питання" будуть просто щонайменше - некорректні в силу нерозуміння!
Ви говорите про переваги для власного бізнесу. Я з цим погоджуюсь, але я казав про інвестиції, а тут уже порушення. До речі, законодавства яке б обмежувало інвестиції у розвинених країнах немає, і в офшорах також.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (6 листопада 2012 р., 14:21:26)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Пост №513 | Доданий: 6 листопада 2012 р., 14:21:50
Мел (гость),
Цитата:
Пост №514 | Доданий: 6 листопада 2012 р., 14:50:35
Цитата OLEX:
Мел (гость),
Цитата:
це ви про себе чи про кого?
А відповісти нічого так?
Ви поспілкуйтесь з економістами хоча б з приводу економічної програми Свободи, якщо мені не довіряєте.
Також запитайте думку бізнеса.
Економічна програма Свободи недолуга і причини цьому я назвав, а ви знову товкмачите своє.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
Пост №515 | Доданий: 6 листопада 2012 р., 15:09:37
Мел (гость), вам відповіла людина, а ви її тут же обізвали свободівцем ось про що я товкмачу
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Нагороди:
Пост №516 | Доданий: 6 листопада 2012 р., 16:20:54
Мел (гость),
Цитата:
я наприклад правомірний набувач (купив підприємство за нормальну ціну), але набув я його в якоїсь фірми, яка в свою чергу кукпила його в мусорної офшорки, а та вже за безцінь купила у джержави. Ви що пропонуєте у мене це підприємство відібрати. ( як це по комуністичному - відібрати та поділити)
А якщо Ваша схема придбання була шахрайством? Згадаємо тут «Межигір’я»: поки пахан був прем’єром, незаконно дозволив приватизувати цю державну резиденцію - ну хто ж попре проти пахана? Але ж його юристи теж мабуть міркують так, як Ви тут, тому для скажімо так "юридичної неможливості" повернення у законне володіння цього ласого шматка вони вигадали схему - купила якась підзаборна кантора, яка може бути створена спеціально для цієї оборудки, яка миттєво перепродала «Межигір’я» іншій канторі. От Вам і Ваша схема - і майно у держави викрадене, і повернути не можна. Так от, такі "юристи" повинні знати, що такі дії караються! І той, хто купує, повинен знати, що в разі виникнення подібних ситуацій, він залишиться і без грошей і без майна! Ось якраз на це й спрямована така ініціатива! Тому не вигадуйте тут комуністів: такого плану законодавство працює всюди, навіть у "бастіоні демократії" - Великобританії! А для того, щоб не попадати у такі халепи у нормальних людей є юридичні контори, які перевіряють всю "подноготную" власності, яка купується. І дають свої висновки. І їм головне - бездоганна репутація своєї юридичної контори, тому якщо там десь є фальсифікації чи бодай найменший сумнів у юридичній чистоті власності - вони відразу про це попереджають покупця! Але це - у нормальній державі!!! А ми, тільки вчора вскочили у ринкові відносини, але вже чомусь уявляємо, що це - базар! Як тільки купив - всьо, я купіл, майо! Але це зовсім не так!!! Треба придержуватися правил прозорості, тоді й не буде "проколів"!
Цитата:
хоча б порадилися з такими економістами як Пасхавер
Не один єдиний Пасхавер на всю Україну! У «Свободи» є свої добрі економісти, «Свобода» он у трьох областях керує, і непогано керує, навіть в умовах тотального гноблення цих областей з боку аналів! Ну, от такий факт - як тільки пахан став прєзіком, він виділив на реконструкцію доріг одному єдиному Донецьку 300 млн. і рівно ж стільки - всій іншій Україні! Як то кажуть зараз - втикаєте? Потім далі... у перші ж півроку паханату повернення ПДВ для Донецька й області становило 300%, і в той же час для Львівської області - лише 3%! Це - відкрита інформація, я не вигадую! Запитання про таку нерівність було напряму задане пахану у прямому ефірі! Я дивився цю передачу... Воно мовчало перед камерами десь із півхвилини,.. потім щось промичало, а потім сказало (дослівно) - «Я не можу вам пояснити цей факт!» І навіть у таких умовах Західна Україна якось виживає! Натомість Донецька область загрібає а затим "піліт" державні кошти у таких масштабах, що там мільйонери ростуть як гриби після дощу, згадаємо хоча б молодшого синка пахана, він за 2010 рік збільшив свої статки у 100 разів!!!
А Ви кажете - Пасхавер...
Щоб бути пасхаверами, треба просто мати голову, і щоб у тій голові - не "опілкі і вопілкі"...
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (6 листопада 2012 р., 16:25:52)
Пост №518 | Доданий: 6 листопада 2012 р., 17:27:12
Цитата crok:
Мел (гость),
Цитата:
я наприклад правомірний набувач (купив підприємство за нормальну ціну), але набув я його в якоїсь фірми, яка в свою чергу кукпила його в мусорної офшорки, а та вже за безцінь купила у джержави. Ви що пропонуєте у мене це підприємство відібрати. ( як це по комуністичному - відібрати та поділити)
А якщо Ваша схема придбання була шахрайством? Згадаємо тут «Межигір’я»: поки пахан був прем’єром, незаконно дозволив приватизувати цю державну резиденцію - ну хто ж попре проти пахана? Але ж його юристи теж мабуть міркують так, як Ви тут, тому для скажімо так "юридичної неможливості" повернення у законне володіння цього ласого шматка вони вигадали схему - купила якась підзаборна кантора, яка може бути створена спеціально для цієї оборудки, яка миттєво перепродала «Межигір’я» іншій канторі. От Вам і Ваша схема - і майно у держави викрадене, і повернути не можна. Так от, такі "юристи" повинні знати, що такі дії караються! І той, хто купує, повинен знати, що в разі виникнення подібних ситуацій, він залишиться і без грошей і без майна! Ось якраз на це й спрямована така ініціатива! Тому не вигадуйте тут комуністів: такого плану законодавство працює всюди, навіть у "бастіоні демократії" - Великобританії! А для того, щоб не попадати у такі халепи у нормальних людей є юридичні контори, які перевіряють всю "подноготную" власності, яка купується. І дають свої висновки. І їм головне - бездоганна репутація своєї юридичної контори, тому якщо там десь є фальсифікації чи бодай найменший сумнів у юридичній чистоті власності - вони відразу про це попереджають покупця! Але це - у нормальній державі!!! А ми, тільки вчора вскочили у ринкові відносини, але вже чомусь уявляємо, що це - базар! Як тільки купив - всьо, я купіл, майо! Але це зовсім не так!!! Треба придержуватися правил прозорості, тоді й не буде "проколів"!
Ви мене або не розумієте або не хочете розуміти.
Я правомірний набувач. Ви у мене будете відбирати моє майно, яке я купив абсолютно законно зі сплатою усіх податків? Це майно було приватизоване у держави скоріш за все схемою. Але я інвестор, я про цю схему не знав і купив це майно абсолютно прозоро. Що далі. Замітьте я зараз не про межгір‘я чи регіони, а про реальні бізнесові питання.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (6 листопада 2012 р., 17:44:33)
Пост №519 | Доданий: 6 листопада 2012 р., 17:30:27
Цитата crok:
Мел (гость),
Цитата:
хоча б порадилися з такими економістами як Пасхавер
Не один єдиний Пасхавер на всю Україну! У «Свободи» є свої добрі економісти, «Свобода» он у трьох областях керує, і непогано керує, навіть в умовах тотального гноблення цих областей з боку аналів! Ну, от такий факт - як тільки пахан став прєзіком, він виділив на реконструкцію доріг одному єдиному Донецьку 300 млн. і рівно ж стільки - всій іншій Україні! Як то кажуть зараз - втикаєте? Потім далі... у перші ж півроку паханату повернення ПДВ для Донецька й області становило 300%, і в той же час для Львівської області - лише 3%! Це - відкрита інформація, я не вигадую! Запитання про таку нерівність було напряму задане пахану у прямому ефірі! Я дивився цю передачу... Воно мовчало перед камерами десь із півхвилини,.. потім щось промичало, а потім сказало (дослівно) - «Я не можу вам пояснити цей факт!» І навіть у таких умовах Західна Україна якось виживає! Натомість Донецька область загрібає а затим "піліт" державні кошти у таких масштабах, що там мільйонери ростуть як гриби після дощу, згадаємо хоча б молодшого синка пахана, він за 2010 рік збільшив свої статки у 100 разів!!!
А Ви кажете - Пасхавер...
Щоб бути пасхаверами, треба просто мати голову, і щоб у тій голові - не "опілкі і вопілкі"...
Які економісти і бізнесмени, прізвища в студію.
Я не прихильник ригів. Ці ж самі питання я задав і їм по їх програмі і вони так само плавали в економіці.
IgorUA
Постоялець
Номер: 849
Зареєстрований: 16 березня 2009 р.
Пост №520 | Доданий: 6 листопада 2012 р., 19:46:14
Цитата Мел (гость):
Цитата Мел (гость):
Які економісти і бізнесмени, прізвища в студію.
Я не прихильник ригів. Ці ж самі питання я задав і їм по їх програмі і вони так само плавали в економіці.
Дивний Ви чоловік. Якщо Ви не помітили, то ця сторінка не є офіційним сайтом ВО "Свобода", чи то економічної ради Свободи. Це гілка загального сайту, створена мною за власною ініциативою і яка лише висвітлює події та діяльність ВО "Свобода" переважно в м.Прилуки і Чернігівській області, а не дає консультації по правовим і економічним питанням. В мене особисто немає часу і фаху, щоб тлумачити Вам всі тонкощі імплементації економічної програми. Чи Ви вважаєте, що поголовно всі партійці та симпатики Свободи повинні бути фаховими економістами?! Ваша заява: "Свобода в економіці не розбирається" - схожа на анекдот про Абрама, якому не подобається Битлз Звертайтесь з такими запитаннями на відповідні сайти, наприклад, http://www.forum.vosvoboda.info/ впевнений, що там задовілнять усі Ваші забаганки Хоча вважаю, що crok достатньо переконливо та обґрунтовано відповів на Ваші запитання. Перед тим, як щось критикувати, запропонуйте взамін щось своє, на Ваш погляд більш приємливе в умовах сучасної України. Процитуйте хоч декілька пунктів з Вашої особистої економічної програми, яка б склала конкуренцію програмі ВО "Свобода".
p.s. За ригів сказати нічого не можу, бо навіть їх прем´єр Мікола Яновіч, я вже не кажу про Хведоровіча, не відповість на Ваші запитання, а тим більше про наслідки по їхній економічній програмі миттєвого "покращення" ))
Я вірю в чесність "Регіонів"
і в щирість президентських слів.
В русалок вірю, в покемонів,
в "покращення" і бабаїв...