10.04.2009 року в Прилуцькому міськрайоному управлінні юстиції була зареєстрована Прилуцька міська партійна організація ВО „Свобода”.
Видано свідоцтво про реєстрацію структурного утворення політичної партії „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”, а також свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”.
Шановні Прилучани! Якщо Вам близькі ідеї, які пропагує ВО "Свобода", і Вас зацікавила наша діяльність, просимо звертатися за адресою: м. Прилуки, вул. Юрія Коптєва, 10, кв.1. Зі своїми проблемами та пропозиціями громада може звертатись у такі дні:
Вівторок: з 12:00 до 16:00
Середа: з 9:00 до 17:00
П’ятниця: з 12:00 до 18:00
Субота: з 9:00 до 12:00
або повідомити за телефоном: 0954458646, 0630266331, 0503846638.
Tyt24vcytki, Пілігрім,це той жеIgorUA, він так інтерес до мертвої теми накручує,пише сам собі!
Ні, так тему не розкрутити, трошки направити в потрібне русло - можливо, але не більше того.
Та й шановний IgorUA зареєстований не перший день і не з тих що буде в оману людей вводити, ось читайте його слова самі:
Цитата IgorUA:
Агітації ніякої не буде......."Свобода" в Прилуках не піариться, а займається конкретними справами. Буду відповідати на запитання, які стосуються роботи
Тому РЕЄСТРУЄМОСЬ, припиняємо взаємні претензії і докори і далі плідно продовжуємо тему ВО "Свобода" в Прилуках
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Вгадав LIZARDе, чи ні? Тай не на Батьківщину вас тягне, вам же треба переконатись що тут повна дупа, заспокоїти себе мовляв правильно зробив що вибрався з цього лайна і т. д.
Да нет... Не вгадав i не вгадаеш. Бо:
1) ти не шаман i не ясновидящий,
2) тобi просто не суждено по жизни шото понять друге, окромя огалделого нацiоналiзму,
3) а кожному, хто зна кому, кому попало я не збiраюсь излевать душу чого я в России, шо да як.
Скажу одно - СДАВА БОГУ, шо я в России. И даю 100% - аби я жив в Украине, то озабочених iдей нацiоналiстичного напрямку навряд би мав.
Цитата Пілігрим (гость):
Ось тут ви розкрили свою душу. Ви заздрите нам, для вас головне щоб Україна не дай бог не стала жити краще Росії, бо тоді втрачає зміст ваш переїзд в Москву.
Як у нас все погано-ви розумний,бо виїхали в цивілізацію,можете повчати дурних хахлів як жити, вал‘яжно навідуватись час від часу до “сільських” родичів,бо на Батьківщину все ж тягне,можливо щось кинути їм з барського плеча-носіть дурненькі ви ж такі нещасні а я ото в Москві Живу як у бога за пазухою бо Рассєя єсть Рассєя а вам то куди до нас убогі,сидіть в своїй кукурузі.Вгадав LIZARDе, чи ні? Тай не на Батьківщину вас тягне, вам же треба переконатись що тут повна дупа, заспокоїти себе мовляв правильно зробив що вибрався з цього лайна і т. д.
А якщо ж у нас все буде добре-тоді ви хто? Кого навчати будемо…? Чому навчати…? Тоді ви вже не везунчик а гіркий невдаха в очах своїх “сільських” родичів, тому ви й боїтесь Величі України як чорт ладану!
По цiй реплiцi я вiдповiм проосто, отаким смайликом -
Цитата Пілігрим (гость):
А давайте зачекаємо. Ми перемогли в Тернополі от там і словом і ділом покажемо чого ми варті. Спостерігайте ми нічого не приховуємо в правді наша СИЛА!
Давайте зачекаемо. Юща вже спостерiгаем. Готов спостерiгати чергового гения.
Цитата Пілігрим (гость):
А хіба я про демократію вів мову? Наша позиція-НАЦІОКРАТІЯ читайте уважніше. А що до піндосів я їх не захищаю, адвокатом диявола не був і не буду, для мене існує один інтерес, інтерес Української Нації.
УКРАЇНА-понад усе!
Таке бiльше не кажи, бо бомбить почнуть, скажуть шо ТЕРОРИСТ, прикриють у Гуантанамо, у цугундер.
Хто проти демократii, той довго зараз не живе.
Цитата Пілігрим (гость):
Хто нам газ перекриває кожну зиму…? Хто забороняє до ввозу наше м‘ясо, молоко і інше…? Хто заперечує загалом існування українського народу і держави в приватних бесідах з піндосами…? Хто присвоїв собі нашу історію…? Хто цілеспрямовано винищував українців Голодоморами, війнами, репресіями…? Не знаєте таких шановний LIZARD.
1)По газу... вже надойiло шось комусь розказувать та доказувать. Мало вам мiжнародних, ваших рiдних, продвинутоевропейських наблюдателей, мало вам висновкiв, яки вони робили на основании ЛИЧНЫХ НАБЛЮДЕНИЙ... ну тодi шо сказать? Тодi я вже писав, но для гарних людей напишу ще... у хохлов менталiтет такий: ТИ ЙОМУ ПЛЮЙ У ОЧИ, А ВОНО КАЖЕ, ЩО ДОЩ I ДЕ. Ибо безполезняк.
2) СТОП!!! а Нащо тут ваше м‘ясо та молоко та iнше? Продавайте у продвинуту Европу. Какие проблеми? Вони ж вам багато обiцяють... Можете на шару все отдавать. Заключайте контракти на поставку. Хай з якисних украинських продуктов роблять НАТОвськи пайки. А бравые парни, ти шо Ирак та афган (i не токо) раком ставлять, вам СПЕШЛ СЕНКС скажуть.
На крайняк сами йiжте. В России свого хватае. Дякуем.
3)Про приватни бiсiди з пiндосами... Ну тут частiше юща, здаеться менi, навряд хто там бувае. Так шо спитайте у вашого пасiчника.
4) Шото я не поняв про iсторiю... Шо врали? Коли? Скiльки скрали? Горе да й годi. Токо iсторiю вкрали, бiльше нiчого? Подивiться уважно навколо.
Такого я ще не чув... Таки перли видаеш, шо мало не покажеться.
5)про голодомор... а товарищ Касиор часом не ваш? Не вiн часом на Украине безприделом займався? Даже сам Сталин лично заспокоював преданного ленiнця. Ну необычайно усердно старався...
6) так i есть. То не Гiтлер, то Россия була напала. I у першу мирову тоже Россия бiдну Украину катувала. Да все время кругом Россия. Не спорю.
7) по репресiям... так i зараз Россия продовжке репресiровать. I в день i у нiч. Iз дня у день, iз года у год. Сплошни репресii.
Я не пойму... шо б отаке писать... шо у людини повинно бути у головi? Шо там за смрад? Там мозги е, чи череп тирсою набитий? Це де таке кажуть? Ду такому навчають? Мабуть у Тернополi?
Да-а-а-а-а...
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
IgorUA, от цікаво.. на всіх ваших фотках самі чоловіки. Свобода -це що? суто чоловіче об‘єднання? Чи є у вас жінки? І взагалі, скільки чоловік налічується у вас?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
Helen, жiнки там поварами та прислугами.
Як сходняк чоловiкiв збiраеться, так комусь прислужувать треба ж. Стiл накрить, харчi поставить, пiднести - вiднести... ну типа таке. Без жiнок нiкак.
А ти шо? Надумала у свободу записаться?
IgorUA
Постоялець
Номер: 849
Зареєстрований: 16 березня 2009 р.
10.04.2009 року в Прилуцькому міськрайоному управлінні юстиції була зареєстрована Прилуцька міська партійна організація ВО „Свобода”.
Видано свідоцтво про реєстрацію структурного утворення політичної партії „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”, а також свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи „Прилуцька міська партійна організація ВО Свобода”.
-----
Добавлено 14 апреля 2009 г., 02:17:21:
Цитата Helen:
IgorUA, от цікаво.. на всіх ваших фотках самі чоловіки. Свобода -це що? суто чоловіче об‘єднання? Чи є у вас жінки? І взагалі, скільки чоловік налічується у вас?
Кількість членів Прилуцької організації ВО „Свобода” зростає по мірі подання (добровільно) заяв прихильників нашої партії, але кількість не є самоціллю Свободи. Більше уваги уділяється якості і свідомості її членів. А також не останню роль грає бажання працювати і бути корисним для розбудови своєї країни. Вже є і дівчата, яки написали заяви на вступ і приймають активну участь у роботі організації.
Членство в партії (витяг з Статуту Всеукраїнського об’єднання „Свобода”).
2.1. Членом ВО "Свобода" може стати громадянин України, який відповідно до Конституції України має право голосу на виборах і який визнає Програму та Статут партії.
2.2. Член ВО "Свобода" не може перебувати в інших політичних партіях.
2.3. Для вступу в партію необхідно подати заяву в письмовій формі до місцевої партійної організації або, у разі відсутності такої, до Політради ВО "Свобода".
2.4. До ВО "Свобода" приймають загальні збори місцевої партійної організації простою більшістю голосів з подальшим затвердженням головою вищої партійної організації або Політрадою ВО "Свобода" з подальшим затвердженням Головою ВО "Свобода".
2.5. Член ВО "Свобода" має право:
брати участь у заходах партії;
обирати і бути обраним на керівні посади в партії;
вносити пропозиції;
обговорювати питання внутрішньої і зовнішньої політики партії;
користуватися політичною підтримкою партійної організації у своїй громадській діяльності;
брати участь у роботі громадських організацій і рухів, членство в яких не заборонено партійними документами, що затверджені З‘їздом та Політрадою ВО "Свобода".
Як бачите, якісь заборони або особливі умови вступу для дівчат не існують, а навпаки всі мають рівні права і обов‘язки. Так що, жінки і дівчата, приєднуйтеся. Для кожної з вас знайдеться цікава і відповідальна справа.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: IgorUA (14 квітня 2009 р., 02:31:27)
Я вірю в чесність "Регіонів"
і в щирість президентських слів.
В русалок вірю, в покемонів,
в "покращення" і бабаїв...
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
4) Шото я не поняв про iсторiю... Шо врали? Коли? Скiльки скрали? Горе да й годi. Токо iсторiю вкрали, бiльше нiчого? Подивiться уважно навколо.
Подивися он кацапи кіно нове зняли про Тараса Бульбу. Хіба не смішно коли стоїть Тарас при смерті, і толкає речь про "нєсламльонний Русскій дух", "Русскайе вєлічійе", "Царя раднова" и "Русскайу вєру"
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (14 квітня 2009 р., 10:23:13)
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
OLEX, ти мене порадував. Треба буде глянуть.
И потом... так Тарас Бульба наче ж события первой половини XVII вiка. Чи шо?
Бульба и понятия не мав шо таке Украина. Бульба на Гетманщинi мешкав. А Петро I гетманщину розогнав i створив першу Малоросiйську колегiю.
Потом ще раз десять переiменовували, пока окончательно при Екатеринi II не ввели в состав империи.
Бач? Бульба патрiот був справжнiй, а не демократ. Не продажний як Мазепа. Раз в Малороссии, так готовий життя отдать за имперiю.
НАСТОЯЩИЙ КОЗАК!!!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди: