Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 29 квітня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5818 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Ну очень нравится вся косметика для ухода Ланкастер. И запахи, и тот эффект, который видно после использования этих средств. Особенно хочу отметить сыворотку для лица Cellulare 365 ,крем для лица reversble и солнцезащитные средства. Ни на что не променяю эту кометику!
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Tania (4 травня 2009 р., 21:41:31)
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Tania, да іменно його. Перед тим у мене була тоже їхня (не помню названія, бо давно було), її ще ракетка називали, дак вона мені дуже нравилась, потом іспортилась
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Мне врач сказал ,что дезодорантами от которых не потеют, нельзя пользоваться ни в коем случае, там цинк который забивает поры,это с годами накапливаеться потом...рак
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Tania, круто. Колись купляла якийсь ізраільський дезодорант (фірму не помню, но у нас було тікі під заказ і дуже дорого), дак він був на основі мінералів мертвого моря. Це був такий ужас-наче потогонний, а не наоборот
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Bonya, ты б не купляла де попало., я тут начиталась шо у вас с косметикой робыться дак просто ужас.., сплошны подделки.., куплять треба тильки в солидных сетях, девочка одна розказуе шо купила крем в германии дуже понравывся,другу баночку купила в Москве,совсем не то,думаю у вас то же саме,а вси оци интернет магазины я вообще не знаю шо воно таке,мо хтось на кухни варыть... А если крем не пидойде шо тоди...куды несты минять?
----- Добавлено 2 мая 2009 г., 23:54:39:
и вообще..я всегда беру пробники,дають на неделю попробувать ,а так...я б не рискнула,той крем шо я обажаю,моей подруге не подошов,це вещь индивидуальна,у всех у нас кожа разна,и разны потребности.