Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 2 травня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5815 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Красивые волосы – это визитная карточка женщины. А красивыми могут быть только здоровые волосы – густые, эластичные, блестящие, хорошо восстанавливающиеся.
Волосы - индикатор общего физического и психического состояния их владелицы. Постоянное нервное состояние, переутомляемость обязательно скажутся на состоянии волос, скорее всего, спровоцируя их выпадение.
Tatunya
Волнітєльніца Волн
Номер: 598
З: Україна- Матінка, Прилукі - город розлукі)))
Зареєстрований: 9 вересня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
по фоткам у моїх альбомах можна прослідкувати за деякою хронологією зачісок врешті решт дійшла висновку, що найзручніше мені з коротким волоссям. фарбувала дофіга разів, волосся від цього, звичайно ж, кращим не стає, але погіршень теж не помічаю.
для мого волосся найкращий шампунь - пантін. скільки всього перепробувала, все одно він найкраще впливає на стан шерсті.
і ще помітила тенденцію. фарбувати волосся хочеться восени та взимку. чомусь саме в ці пори року найбільше хочеться змін
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
для мого волосся найкращий шампунь - пантін. скільки всього перепробувала, все одно він найкраще впливає на стан шерсті.
Tatunya, подруга)))) Рідко хто про нього зараз шось хороше каже, але мені тоже найбільш підходить Пантін. Мию ним волоси кожен день напротязі років 5 (інколи 1 раз в рік міняю) і укладую волоси кожен день феном (вже даже і не помню скільки років, близько 10), і фарбую, і нічого з моїм волоссям не трапляеться, даже не січуться кінчики. Це все залежить від організму людини
Tatunya
Волнітєльніца Волн
Номер: 598
З: Україна- Матінка, Прилукі - город розлукі)))
Зареєстрований: 9 вересня 2008 р.
Нагороди:
Bonya, я тоже практикую інколи переходити на інші шампуні (тіпа, шоб не привикали волоси).... в таких випадках купую фруктіс. а ще у мене подруга працює в салоні краси в столиці, іноді підтарює професійні шампуні і всякі маски. не чула про Brelil?
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
чого в мене тільки не було на голові.. і до середини спини і їжачок в 2 см
останні кілька років рощу, та через дурну імпульсивність (все чогось нового хочеться) довше ніж по плечі поки не відпустила.
а довге волосся - нижче плечей і доглянуте - то для мене автоматично такий маячок: "гарна жінка"
makotra
Новачок
Номер: 1666
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 24 жовтня 2010 р.
Повністю підтримую, що довге здорове волосся на голові у жінки - її візитівка і по стану здоров я, і по вмінню жінки доглядати за собою, і по внутрішньому стану !!!!
Самое большое счастье в жизни - это УВЕРЕННОСТЬ, что ТЕБЯ ЛЮБЯТ...!!!" В. Гюго
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: