Очень часто нам приходится слышать о том, что женской дружбы не существует. Распространено мнение, что она наиграна и заканчивает свое существование, столкнувшись с завистью, конкуренцией или предательством.
Лично я считаю, что женская дружба бывает, просто дана она не всем
Ведь только близкая подруга по одному взгляду может угадать твое настроение, знает, когда лучше поддержать словом, а когда просто выслушать о душевных переживаниях.
Как приятно, не задумываясь о макияже и беспорядке в квартире, пригласить подругу в гости, вместе, поговорить по душам, не стараясь показать себя в лучшем свете. Ведь кто, кроме нее, знает и любит тебя такой, какая ты есть?
Что вы думаете по этому поводу?
Mari
Дочь. Жена. Мать.
Номер: 17
З: Россия, Санкт-Петербург
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Точно!
У меня нет лучшей близкой подруги, они все закончились когда я замуж вышла. Вернее, просто перешли из статуса близких и лучших в статус приятельниц. И я от этого нисколечко не страдаю. Я и с приятельницами могу поболтать, пригласить их в гости, сама сходить... А что еще надо?
Разговоры изобретены для того, чтобы мешать людям думать. (А. Кристи)
Mila
Форумчянин
Номер: 10
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 22 листопада 2006 р.
Нагороди:
Женская дружба - это больше взаимовыгодный союз, который существует до тех пор, пока не пересекаются интересы сторон...и тогда дружбе конец, чаще всего это происходит из-за мужчин.
Beaver
Бобер-філософ
Номер: 457
Зареєстрований: 19 квітня 2008 р.
Нагороди:
Ведь только близкая подруга по одному взгляду может угадать твое настроение, знает, когда лучше поддержать словом, а когда просто выслушать о душевных переживаниях.
Знаєте, моя думка така, що в горі і під час переживань можуть підтримати і поспівчувати багато людей, але справжня подруга/друг- це та людина, яка може по справжньому радіти твоїм успіхам, удачі і твоєму щастю. Коли ти не задумуєшся, чи варто сказати подрузі про те, що тобі підвищили зарплату, у тебе гарно складається особисте життя, все добре у твоїх рідних...і т.д. А таких подруг дійсно потрібно довго шукати, і щаслива та людина, яка може з впевненістю назвати людину подругою/другом, і треба багато пережити, щоб це зробити.
Цитата:
Распространено мнение, что она наиграна и заканчивает свое существование, столкнувшись с завистью, конкуренцией или предательством.
Тут майже повністю згодна і ця фраза не тільки про жінок, але і про багатьох чоловіків.
Люди учатся, как говорить, а главная наука - как и когда молчать (Л.Н. Толстой)
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
А я вважаю, що дружби втрьох не бувае. Одна коли-небудь десь прогрішить
Дак це ж не дружба в трьох!! Це дружба з двома різними людьми, які навіть між собою не дуже спілкуються. Просто з кожною з них у мене всої взаємовідносини, свої теми для рохмов, свої секрети, і все таке
gabriela03
Новачок
Номер: 1144
Зареєстрований: 4 вересня 2009 р.
Щодо мене,то мало віриться в жіночу дружбу.Не кажу,що в ее нема подруг,але скільки не ділись секретами,довіряй шось важливе,таємне,згодом все викривається з чужих вуст...Тобто в кінцевому результаті- пішла ланцюгова реакція,а ти залишаєшся з розбитим настроєм і самопочуттям.Коли в тебе горе- то вона начіпляє маску співчутливості ,а сама аж підтанцьовує,а коли ти щаслива від душі- в неї різко погіршується настрій.Так,я розумію,що це не справжня подруга,але як мені її назвати,коли ми також з горшка разом,за партою 11 років і ночували одна в одної через день,коли до школи ходили...
Играя с кошкой,не жалуйтесь на царапины!
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Нагороди:
Мені чомусь здається, що справжньої дружби не буває! Можна дружити роками, але все- одно приходить час і починає втрачатися взаєморозуміння, довіра... Перестаєте ділитися секретами, а потім і зовсім віддаляєтеся одна від одної... У кожної починається своє життя, свої проблеми...
І тоді про "вічну" дружбу просто забуваються!
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
У кожної починається своє життя, свої проблеми...
І тоді про "вічну" дружбу просто забуваються!
Але дружба не заключається в тому, щоб кожен день проводити разом час і т.д. Дружба, це коли з подругою і роками не бачившись ти відчуваеш, що це "твоя людина", спілкуешся так, ніби вчора бачились.....
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди: