Очень часто нам приходится слышать о том, что женской дружбы не существует. Распространено мнение, что она наиграна и заканчивает свое существование, столкнувшись с завистью, конкуренцией или предательством.
Лично я считаю, что женская дружба бывает, просто дана она не всем
Ведь только близкая подруга по одному взгляду может угадать твое настроение, знает, когда лучше поддержать словом, а когда просто выслушать о душевных переживаниях.
Как приятно, не задумываясь о макияже и беспорядке в квартире, пригласить подругу в гости, вместе, поговорить по душам, не стараясь показать себя в лучшем свете. Ведь кто, кроме нее, знает и любит тебя такой, какая ты есть?
Что вы думаете по этому поводу?
Andrew
Форумчанин
Номер: 1369
З: Ukraine і не тільки.,
Зареєстрований: 31 січня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я особисто знайомий з чоловіками, які мають друзів зі стажем -надцять і більше років. Але якось серед знайомих жінок немає жодної, яка б утримувала дружбу з подругою протягом тривалого часу.
Висновок. Жінки, мабуть, теж уміють дружити. Але короткочасно.
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
rediskaНехороший человек
Номер: 1507
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 травня 2010 р.
Нагороди:
Пост №25 | Доданий: 30 листопада 2011 р., 00:38:36
Переконана що жіноча дружба існує, хоча про це можна говорить, як ствердно так і те, що жінки не можуть товаришувати категорично! Ми з моєю подружкою товаришуємо з дошкільного віку, в дитинстві було всякого, мирились і спорились в школі навіть бились …. але то так, через фантики. От зараз розумію, що то напевно все було через моє завищене почуття власності. Моя подружка- значить тільки моя . Разом подорослішали і по якомусь дивному збігу обставин наші долі, як паралелі. Нас не розділяє соціальний статус чи сімейне положення одна одної. Кожна із нас з часом обросла своїми кумами, новими друзями, але ми так і залишись найкращими подругами, бачимось та спілкуємось кожного дня. Наші відносини перевірені десятиріччями. Хоча я знаю точно, що в першу чергу кожна з нас подруга самі собі. Може в цьому й заключається справжня дружба - не лізти в душу! Ціню її підтримку пораду, але в силу свого характеру є такі моменти будь то роздуми чи сподівання, які я не розголошую нікому. І це не тому, що я їй недовіряю, тут щось інше. Ми можемо обговорить якусь приємну подію, поділиться наболілим, вислухать проблему, отримають пораду та навіть пожартувати одна над одною. В чому переконана на на всі сто, так це в тому, що дружби між чоловіком і жінкою не існує, там рано чи пізно щось встає
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Пост №26 | Доданий: 30 листопада 2011 р., 10:22:28
Цитата rediska:
що дружби між чоловіком і жінкою не існує, там рано чи пізно щось встає
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Пост №27 | Доданий: 30 листопада 2011 р., 10:24:40
rediska,
Цитата:
а лізьбіянок значить аллах уже отмінив?
maxmoney
Форумчянин
Номер: 928
Зареєстрований: 14 квітня 2009 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Пост №28 | Доданий: 30 листопада 2011 р., 18:49:27
Цитата OLEX:
rediska,
Цитата:
а лізьбіянок значить аллах уже отмінив?
Нє тільки Крішна
"Посмотришь на иное создание - миллион восторгов, а заглянешь в душу - обыкновенный крокодил" А.П. Чехов
Lubavovna
Зальотний
Номер: 4521
Зареєстрований: 16 січня 2019 р.
Очень часто нам приходится слышать о том, что женской дружбы не существует. Распространено мнение, что она наиграна и заканчивает свое существование, столкнувшись с завистью, конкуренцией или предательством.
Лично я считаю, что женская дружба бывает, просто дана она не всем
Ведь только близкая подруга по одному взгляду может угадать твое настроение, знает, когда лучше поддержать словом, а когда просто выслушать о душевных переживаниях.
Как приятно, не задумываясь о макияже и беспорядке в квартире, пригласить подругу в гости, вместе, поговорить по душам, не стараясь показать себя в лучшем свете. Ведь кто, кроме нее, знает и любит тебя такой, какая ты есть?
Что вы думаете по этому поводу?