Сам користувач (нічого включать комп під час грози)
3.
Вищі сили (знач так треба)
4.
Всі винуваті потрошку
5.
Не знаю
6.
Свій варіант
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 14 травня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5803 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Ну що, товаришечки? Згоріла в мене материнська плата. Кажуть, із-за того, що мережева карта стояла саме на материнці, а не просто так. Отож.. і з-за дурної голови шукай 4 штуки на новий комп.
Висуваємо припущення -хто винуватий і що робити, щоб у майбутньому більше такого не було!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата Helen:Страхова виплатила компенсацію за згорівший комп. ЦЕ аж ніяк не покриває витрати на новий, але все ж таки трошки легше. Мораль - страхуйте своє майно!
о как... и какие взносы по страховке до момента выплаты за комп были?
треба питать, бо всім батько займався.. він комп і застрахував, за що йому величезне спасибі
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
фигасе и давно вин був застрахований? а чкоко страховка стоить? тренба свий корчь 8 -ми летней давности застрахувать
страхували ми все майно, не тільки комп... сам комп у мене був 3,5 річної давнини. Про внески напишу пізніше. Після того як згорів, потрібно було скласти акт про те що згоріло і його вартість (в цьому мені допоміг Микола з "Оптимуса" - велика йому подяка за це). Пройшло 2 місяці відтоді. і ось вчора вже виплатили. Сума, мабуть залежить від того, що саме там згоріло. Але кажуть, у деяких випадках, не повертають гроші, мотивуючи тим, що під час грози треба вимикати
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Helen, ну так правльно....за мамку грн 600 отдали?
не знаю.. я ще не бачила паперів.. заплатили і всьо.. тепер осталося старенький компик по частинах продать і буде мені щастя...
добре, що є чоловіки, які можуть цим зайнятися.. а я лише бабки потім позбиваю