Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 24 травня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5660 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Британці виявилися найзлішими європейцями, а данці - наймиролюбнішими. Про це в п’ятницю повідомило AFP з посиланням на опитування компанії 72 Point на замовленням супутникового телеканалу Gold.
У результаті дослідження з‘ясувалося, що середній британець злиться чотири рази за день, а данець - один раз за 10 днів.
Що стосується причин для подразнення, то британців легше всього розсердити, спробувавши пройти кудись без черги. Sky News уточнює, що на другому місці в рейтингу дратівних факторів для британців - тиснява на дорогах, на третьому - погане обслуговування в магазинах.
Італійців найбільше злять недотепні водії, а французів - неякісна їжа та обслуговування в ресторанах. Шведів і норвежців найсильніше дратує висміювання їхніх країн.
ECSTASY, щодо фрази Сократа - думаю, коли він це казав, він нікого не збирався ображати! Він був розумною людиною. Цей вислів я навела до того, що не треба бути таким самовпевненим. Іноді ми не можемо свої дії пояснити.. не те що про думки інших так упевнено говорити!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Beaver
Бобер-філософ
Номер: 457
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 19 квітня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я не про твою манеру спілкування говорю, а про те, як можна говорити про друга іншій людині, що він (друг) задає тобі тупі запитання. Яка ж ти йому подруга (чи він тобі друг), якщо ти з іншим його осуждаєш. Потрібно це говорити людині в очі, а не поза очі комусь іншому. А манеру вибирай собі сама і вирішуй, чи вона гарна чи ні.
Цитата:
я еще и не такое могу сказать! в глаза, а не кому-то!
тю! так я и сама могу задать тупой вопрос! то уже дело житейское!
Beaver
Бобер-філософ
Номер: 457
Зареєстрований: 19 квітня 2008 р.
Нагороди:
ECSTASY, щодо фрази Сократа - думаю, коли він це казав, він нікого не збирався ображати! Він був розумною людиною. Цей вислів я навела до того, що не треба бути таким самовпевненим. Іноді ми не можемо свої дії пояснити.. не те що про думки інших так упевнено говорити!
это не только обо мне можна сказать! зачем быть так уверенной в том, что я ошибаюсь, если ты не знаешь всей ситуации?
и вообще, я привела два легких, спонтанных примера! надо же было так к ним докопаться! может они не особо удачны! в следующий раз буду записывать, чтобы вам процитировать!
так смешно! сами спросили,что в моем понимании означает тупой вопрос, а теперь упрекаете в том, что дрзей обсуждаю!!! ох и закрутили!
----- Добавлено 27 мая 2009 г., 10:26:15:
Цитата Beaver:
Цитата:тю! так я и сама могу задать тупой вопрос! то уже дело житейское!
І який із цього висновок про себе ти зробила?
я тупая блондинка, которую бесят умные и интелектуальные вопросы! (пример выше)!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: