Всім привіт!
Микулинецьке пиво ми вже в Прилуках
Нажаль поки з технічних причин тільки у пляшках
з вересня плануємо завезти вже у кегах
Місця де його можна випити та придбати:
1. ресторан "Старий двір"
2. кафе "Фараон"
3. ресторан та магазин "Самовар"
У в/в закладах пердставлені майже всі позиції
1. Світле Микулин (воно ж лагер)
Цей сорт був створений нашими технологами 1994 році і названий на честь історичної назви нашого містечка (Микулин). Це легке світле пиво стало найбільш вживаним та улюбленим серед прихильників нашої продукції.
Воно виготовлене із чистої джерельної води, світлого пивоварного солоду з додаванням пивоварного ячменю. Має чистий смак збродженого солодового напою з приємною хмелевою гіркотою.
2. Троян
Цей сорт був розроблений технологами у 2004 році і виготовлений на нововведеному тоді в дію обладнанні – ЦКТ. Зварене із чистої джерельної води, відбірного солоду, найкращих сортів пивоварного ячменю, шишкового ароматного хмелю.
У дизайн етикетки закладено філософський зміст. Зображено землю, на якій ростуть рослини, живуть люди, тварини і все живе; воду, як основу життя на землі, ще й без неї не звариш пиво; небо і сонце, без яких неможливе життя. Велика літера «Т», яка подана у формі хреста на етикетці, поєднує землю, воду, сонце і небо.
Це пиво дуже високої якості, приємне, легке і чисте на смак.
3. 900
Поява цього сорту пива приурочена святкуванню 900-ліття нашого містечка Микулинці (історична назва Микулин) у 1996 році. Це пиво з приємною хмелевою гіркотою та ароматом. Виготовлене з чистої джерельної води, пивоварного солоду, ячменю, рису, хмелю.
Рис, який входить в рецептуру цього пива, надає йому особливу легкість та приємний смак. Це пиво відрізняється з-поміж інших сортів більшим вмістом хмелю, що підвищує тонус організму та покращує настрій. Своїм смаком цей сорт нагадує пільзенське пиво, але хмелева гіркота є легка і приємна.
4. Медове
Виготовлене із чистої джерельної води, ячмінного солоду, пивоварного ячменю, хмелю та меду, зібраного на власній пасіці. Має приємний хмелевий смак та аромат з винним присмаком.
З давніх-давен відомо про цілющі і корисні властивості меду, В склад меду входять фруктоза, глюкоза, мальтоза, азот, мінеральні речовини, більш ніж 300 складових ароматичних речовин. Ці цінні властивості з давніх часів дозволили меду набути особливого значення. Згадаємо, наприклад, про "медове вино" ("медовуху"
наших предків - достатньо міцний напій, який готували із пива та меду. Спогади про нього зустрічаються в стародавніх літописах.
Пивовари нашого підприємства вирішили відновити приготування медового пива.
Таке поєднання цілющих властивостей меду та легкого хмелевого аромату роблять цей напій до вподоби споживачу.
Це міцне елітне пиво за своїми смаковими та корисними якостями посіло гідне місце серед елітних вин України. Буде доречним як на студентській вечірці, так на вишуканих фуршетах.
5. Тернове поле
У давнину на Терновому полі почало виростати містечко, яке сьогодні має назву Тернопіль. Щоб не забути старовинну назву Тернополя і зберегти його історію, микулинецькі пивовари зварили новий сорт пива і назвали його «Тернове поле».
Апетитне пиво, м’яке, міцне і солодове. У пива достатньо виражений винний смак. Це чудове десертне пиво. Пиво міцне, але володіє легкістю. Спеціально підібраний сорт солоду надає пиву багатого смаку. Пиву притаманний м’який солодовий смак, який підсилюється помірною хмелевою гіркотою з відтінком білого ігристого вина.
6. Пшеничне
Завдяки значним змінам у суслі, для якого використовуються елітні сорти пшениці, пшеничне пиво істотно відрізняється як смаком, так і ароматом, від традиційного ячмінного пива. Цьому сорту пива притаманна легка приємна кислинка.
Пиво «Пшеничне-Біле» – виготовлене із чистої джерельної води, світлого пивоварного ячмінного солоду, пивоварного ячменю, відбірних сортів пшениці, ароматичного хмелю.
Наявність в ньому живої клітини дріжджів подарувала цьому пиву цілу комору вітамінів і корисних властивостей:
* 1 л цього пива містить у собі добову дозу всіх необхідних організму вітамінів і мікроелементів;
* уживання цього напою тамує спрагу, запобігає утворенню каменю в нирках, стимулює роботу органів травлення;
* на замітку нашим чоловікам: воно має, без сумніву, сильний вплив на їхню чоловічу силу;
* наявність солодових і кислотних з‘єднань у цьому пиві сприяють загальному омолодженню організму і підвищенню розумової діяльності головного мозку.
У Тернополі в багатьох чоловічих компаніях стало традиційним вживання «Пшеничного-Білого» пива після сауни. Ми рекомендуємо до бокалу «Пшеничного-Білого» нефільтрованого пива додати дві або три скибочки лимона, що надасть йому оригінального смаку. Цікаве поєднання цього пива у вигляді різноманітних коктейлів в охолодженому вигляді з фруктовими сиропами та натуральними соками.
7. Українське темне
Темне пиво зварене з карамельного і темного солоду. Має приємний солодово-карамельний смак з приємною хмелевою гіркотою. Це істинно натуральний продукт.
Прихильників світлого пива значно більше, ніж темного, але темне пиво корисніше за рахунок більшого вмісту редуктонів та маланоїдінів, які надходять в пиво при його виготовленні з темного карамельного солоду. Ці речовини дуже корисні та захищають мембрани клітин організму людини від руйнуючої дії вільних радикалів, сповільнючи старіння організму.
Темний колір, та солодовий аромат забезпечують мелоноїдіни. ВАТ «Бровар» готує темне пиво з використанням темного та карамельного солодів власного виробництва. Тому цілющі властивості цього напою гарантоовані.
Це пиво особливо корисне для жінок, тому що покращує вигляд шкіри, волосся, нігтів.
Пиво «Українське-Темне» в номінації «Краще темне пиво 2003» отримало Гран-прі за високу якість на «Святі пива» в м. Києві.