Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 27 травня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5657 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Цитата Аноним (гость):Я в свій час теж пив тільки Чернігівське але натрапив на Микулинецьке і пропав
я не про твій час, а про то шо в окремих закладах окремі торгові марки ексклюзивно брендовані.
Якість та гарний смак переможуть ексклюзив А я мав на увазіщо там теж колись була добра якість поки не спробував інше.
Доречі ви вже з пивом на літню зустріч запаслись? Якщо ні то пропоную нашу підтримку в цьому питанні.
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
такий смішний Все рішає бабло (хабар адміністратору заклада) і умови скидок та бонусів від бренду!
Але ти ж п‘єш не бабло і не хабар? Хочеться вірити, шо не все ще "піпл схаває". Будемо сподіватися на те, що цінителі пива, проголосують рубльом.
Ставка на нормальні ресторани, яким важливе відвідування, а не відкат, "ретробонус" і хабар.
----- Добавлено 24 июня 2009 г., 00:20:08:
Цитата kok (гость):
Хочеться знати,що думаю люди про Микуленецьке пиво
Може опросік забацать
Опросік варто бацать, коли буде можливість попробувать, а то будуть результати на запитання "який сорт микулинецького вам подобається найбільше": 90% - "а шо це?".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Stork, а по магазинам не вигідніше? Чи по оптовим базам?
Та як сказать... Убухать базі можна наприклад фуру. Але ж треба примусити файних хлопців та дівчат, себто покупців, його узяти. А це реально дуже серйозні вкладення у розкрутку і рекламу.
Будемо рухатись поступово.
І, в принципі, логіка заводу - іміджеве представництво у всіх регіонах. Себто потужності не дозволять виготовляти великі обсяги (ну як у сан-інтербрюшників).
Це середній регіональний заводик. Особливості виробництва, розумієш...
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: