Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 3 червня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5783 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Цікаво чи задумувалися ви скільки грошей іде у Вас на обід у будній день? У мене за Місяць виходить кругленька сумма. Скільки ви затрачаете на обід і чи ця сумма дуже впливае на вашу зарплату за місяць?
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
У нас виділяється n-на сумма на обід кожному працівнику. Тобто у нас харчування безкоштовне. Просто якщо працівник витрачає за місяць більше виділеного, то з його зарплати утримується.
Моя сума ніяк на зарплату не впливає, бо я не витрчаю більше відведеного
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (3 червня 2009 р., 13:02:34)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
клево! Не у всіх нормальны фірми А якби кормили, а потом ще часік поспать давали.
я пробовала обідати дома-гіблий номер, бо тоді для обіду треба часа три, не менше (вирубае поспаткі). На Промзону в їдальню іноді їздим-там смачно кормлять і не дорого
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди:
до речі, не всі цю пільгу ще і цінують.. просто деяким людям нема з чим порівнювати... то їм котлети не такі, то 10 салатів, а не 15, як заявлено у меню, то ще щось.... а довелося б носити в баночках на роботу, дак тобі б зрозуміли, як це добре мати гарну їдальню, де на вибір 2-3 перші страви, 10 салатів, різноманітні мясні страви і т.д.
Цікавий факт, у нас був Директор з Німеччини. Дак за 3 роки він поправився на 30 кг