мені все одно, як називають - чи по імені чи по прізвищу
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 20 червня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5766 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Така ситуація: людину називають по прізвищу, а їй це не подобається і вона постійно нагадує, що її ім‘я таке-то...
Що ви скажете про себе - вам подобається,к оли вас називають по прізвищу, чи вас це обурює? Як ви ставитеся до тих, хто навіть після зауваження продовжує називати людину за її прізвищем?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
foksy
Старожил
Номер: 145
З: Украина, PRK-city
Зареєстрований: 7 липня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
якщо фамілія коротка і нормальна (напр., у сене був колега Козел), то інколи називаю... в основному це стосується співробітників або до хороших знайомих, тобто я знаю, що вони сприймуть це нормально
до мене здебільшого звертаються по імені, інколи, коли цього потребує "офіціоз" - по фамілії, я сприймаю таке як должне, хоча особисто мені більше подобається просто по повному імені, при цьому без по-батькові
Grey
Форумчянин
Номер: 517
З: Франция, Ницца
Зареєстрований: 21 червня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ECSTASY, Во всяком случае (як приклад) таж Лебедева, сама лiчно не просила називать ii так. Хтось почав iншi пiдхватили. Людина вам посмiхается у вiдповiдь,а десь там в глибинi души мрiе про нормальне звернення до неi !!!!!!!!!!!
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
ECSTASY, Во всяком случае (як приклад) таж Лебедева, сама лiчно не просила називать ii так. Хтось почав iншi пiдхватили. Людина вам посмiхается у вiдповiдь,а десь там в глибинi души мрiе про нормальне звернення до неi !!!!!!!!!!!
та не! она така шо в глаз еще даст, если ее обидеть! лебедева, то така женщина, шо уххх!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: ECSTASY (21 червня 2009 р., 13:55:30)
Genevieva
Новачок
Номер: 1016
Зареєстрований: 4 червня 2009 р.
Нагороди:
По фамилии стараюсь не называть особо.. мало ли кому не нра ... по работе - имя отчество... а вот против прозвищ ничего не имею против, если конечно это не обидное погонялово
Противная... но не ухожу... :)
Grey
Форумчянин
Номер: 517
З: Франция, Ницца
Зареєстрований: 21 червня 2008 р.
Нагороди:
ECSTASY, Ну согласись шо таких як вона одиницi. А ласкове слово i собацi приемне.
та просто некоторые люди над таким не заморачиваются! а если бы она сказала, что ей так не нравится, то никто бы так не говорил! вот и все! никакой проблемы я не вижу! одно дело над кем-то стебаться, а другое- по-дружески!
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
Ти оце серйозно сподівався почуть чесну відповідь??
Я нормально відношусь - у нас у відділі це навіть створює якусь певну атмосферу дружби! Але якщо людина каже категорично, то стараюсь не називать по прізвищу, хотя і проскакує (бува випадково, а бува і із врєдності )
Коли мене називають по прізвщу, то - якщо це добрі друзі та знайомі = то хоч по сто раз на день так "обзивайтесь", але якщо люди, з якими я тримаю дистанцію, то можу і око дать!!
Beaver
Бобер-філософ
Номер: 457
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 19 квітня 2008 р.
Нагороди: