Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 20 червня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5633 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Пессимист видит черный тоннель,
Оптимист видит свет в конце тоннеля,
Реалист видит надвигающийся на них поезд!
И только машинист поезда видит трех идиотов стоящих на рельсах!
Оптимист видит на кладбище плюсы, а пессимист - кресты
Кто вы? Какие качества характеризуют пессимистов, оптимистов и реалистов
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Patron
Форумчянин
Номер: 1183
З: Україна моя, моя Україна, Прилуцький
Зареєстрований: 25 вересня 2009 р.
Попереджень: 0
Все шо не робиться - все до кращого, і конець тим і красєн шо він завсігда буває хеппі.
Сопливих і сльозливих по жизні стараюсь обійти , якшо за рукав не хватають. Їм скільки не кажи "тіше Машенька не плач , мол мяч не собірається тонуть"...
GaDiNkA
Постоялець
Номер: 1007
З: Украина,
Зареєстрований: 26 травня 2009 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Holliday, а зачем таки вещи вслух казать, це выдавливать по капле из себя надо.
А кто тебе сказал, что циник это что-то ужасное, что надо выдавливать или держать в тайне? Циник - это человек с реалистичными взглядами на жизнь: если 18 летняя девушка вышла замуж за 60 летнего старика, значит из-за денег, а не по-любви. Если кто-то усыновил троих детей, то из-за пособия на них, а не из светлых побуждений. И так оно и есть у нас в жизни, пусть кто-нибудь это оспорит. Так что циник - это жизненно
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
если 18 летняя девушка вышла замуж за 60 летнего старика, значит из-за денег, а не по-любви. Если кто-то усыновил троих детей, то из-за пособия на них, а не из светлых побуждений. И так оно и есть у нас в жизни, пусть кто-нибудь это оспорит.
оце і є погляд циніка на життя та на те, що відбувається поруч
GaDiNkA, а ти не думала, що дітей можуть усиновити, просто із-за любові та думки про те, що діти повинні мати батьків та щасливе дитинство?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
GaDiNkA
Постоялець
Нагороди:
Helen, ты прочитай внимательно пост №15, 17. Я просто обьясняю человеку, кто такой циник. Я чуть-чуть не такая: я чаще всего склонна думать так же, но никогда не теряю надежды что
Цитата Helen:
Цитата: GaDiNkA, а ти не думала, що дітей можуть усиновити, просто із-за любові та думки про те, що діти повинні мати батьків та щасливе дитинство?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: GaDiNkA (21 грудня 2009 р., 16:18:10)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Шановне панство... як я тут бачу - у вас розуміння термінів песиміс-оптиміст-... повнісю відсутнє!
Особливо це стосується терміну - цинік...
Цинізм - показна демонстрація зневаги (російською - пренебрежение) до культурних та етнічних традицій та устоїв як до таких, що заважають у житті! Як бачите - це зовсым не те, що ви тут звете цинізмом!
І ще...
Песиміст - це добре поінформований оптиміст!
А я у повсякденні - реаліст, тобто не вважаю за потрібне прикрашати або ж очорняти життя. Воно таке як є - не більше і не менше. Сьогодні - прекрасне, завтра - просто огидне. Є у ньому і оптимісти і песимісти, всіх треба поважати і чути. Бо дійсно - від ниття просто хочецця відмахнутись, але... піонерські барабани у голові співрозмовника [censored] значно швидше! І не дай бог вам у житті такого співробітника!!! Своїм невгамовним оптимізмом він вас дістане до гикавки!!!
З іншого боку закривати очі на проблеми просто від того, що це, мовляв, проблеми, я не хочу про них навіть чути... - це, як на мене, страусяча позиція! Треба їх чути, адже я вважаю за краще вчитися на чужих помилках, ніж на особистих.
Сподіватися треба на краще (оптиміст!), а розраховувати - на найгірше (песиміст)! Тоді ніяка зима для вас не настане зненацька! Тобто ви будете реалістом - сприймати життя у всій різноманітності, адже воно кольорове, а не чорно-біле!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (24 грудня 2009 р., 13:15:41)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
GaDiNkA
Постоялець
Нагороди: