Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 30 червня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5623 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Как известно, христианство говорит о том, что человек после смерти должен быть предан земле.. Так как он из праха вышел, в прах должен и уйти.
Некоторые отдают предпочтение кремации.
"Вождь" всех времен и народов, как вам известно, до сих пор лежит и тело его не предано земле... Существует представление, что душа такого человека не может найти успокоение.
Кто что думает по этому поводу?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
я вот не понимаю этого выражения! когда это мы из земли пришли?
а вообще тема ужасна!(не в обиду автору) про таке не особо интересно общаться на развлекательном портале....
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
а вообще тема ужасна!(не в обиду автору) про таке не особо интересно общаться на развлекательном портале....
ну обіди тут ніякої і не може бути
потім.. ти не забувай, що це ще й інформаційний портал, де можна для себе щось новеньке узнать
Цитата:
я вот не понимаю этого выражения! когда это мы из земли пришли?
взяла б да і почитала в інеті, ніж критикувати доцільність і цікавість теми
А фраза ця взята із Біблії
ПОМНИ (ЧЕЛОВЕК), ЧТО ТЫ ПРАХ И В ПРАХ ВОЗВРАТИШЬСЯ. Книжн. Сентенция о бренности человеческой жизни.
Быт. 3:19. В поте лица твоего будешь есть хлеб, доколе не возвратишься в землю, из которой ты взят; ибо прах ты и в прах возвратишься. Б.-Ш.
А Адам (за Біблією) був створений саме із землі (праха), тому звідти і фраза така пішла
[Решил Господь] создать в земле Мадиамской человека. [И] взял [Господь] горсть [этой] земли, [и ещё других] частей, [всего] восемь. [Сотворил Господь человека так]: 1) из земли - тело, 2) из камня - кости, 3) из моря - кровь, 4) из солнца - очи, 5) из облака - мысли, 6) из света - свет, 7) из ветра - дыхание, 8) из огня - теплоту.
Ото таке... І тема не страшна.. все одно цього ще ніхто не уникав...
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Helen, Ох і Лена...ти філософом стала...в висшу материю подалася.....я поддержую Олю...шо про таки теми не ведуть на порталах...Ти ше б спросила, як правильно різать вени?
Два добрых духа Джин и Тоник
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Ох і Лена...ти філософом стала...в висшу материю подалася
мене завжди цікавили і цікавлять серйозні теми - ті, де можна помислить і порівняти різні погляди на світ та місце людини в ньому. І в цій темі говориться лише про ставлення людей до поховання померлих, а не про позбавлення життя себе чи інших людей. Різницю, я, сподіваюся, ти, Макс, відчуваєш!
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди: