Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 4 липня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5619 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Уважаемые дамы и господа! предлагаю высказаться и поведать форуму кого на Ваш взягляд следует предать экзекуции, обряду эксзерсцизма или же просто забыть из звёзд отечественной и не только отечественной эстрады .....просьба подкреплять свои кандидатуры фактами!
Итак, поехали!
----- Добавлено 4 июля 2009 г., 20:11:05:
Предлагаю начать с Токио Хотел!
(существо с хаером - мальчик )
и ото к такому приобщаются юніе слушатели!
КВН-РАСКВН
AK47
Новачок
Номер: 855
З: Россия, Москва
Зареєстрований: 17 березня 2009 р.
Попереджень: 0
Їду в маршрутці, а там так душевно, і добре, що негучно, грає "Владімірській централ". Так от хочу сказати, що хуже самого шансона може бути тільки його денс-клаб-тренс міксування! Не знаю, що "курив", чи "ковтав" автор реміксу, який у нього був психоделічеській настрій, та слухати таке - небезпечно для здоров"я (слуха і психіки).
Риторичне питання: навіщо міксувати шансон?
Holliday
Постоялець
Номер: 1058
З: Гондурас,
Зареєстрований: 8 липня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Їду в маршрутці, а там так душевно, і добре, що негучно, грає "Владімірській централ". Так от хочу сказати, що хуже самого шансона може бути тільки його денс-клаб-тренс міксування! Не знаю, що "курив", чи "ковтав" автор реміксу, який у нього був психоделічеській настрій, та слухати таке - небезпечно для здоров"я (слуха і психіки)
serennisima, ось послухай оце!!! Чогось мене за душу вчепило: