Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 25 липня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5731 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Frankinshtain, якщо дитина розумна і має ще давати платити - то це не нормальний вуз!
В НІжині теж хто не хотів складати іспит - платив. І це, мабуть, з одного боку правильно - раз нема клепки - плати, тільки ж тоді і специ з них такі. Але це вже в тему про освіту.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Звичайно, кожна людина хоч раз, но взятку давала.....терпеть не могу це робить, мені хочеться скрізь землю провалитись.....Мені проще передати пакет чи гроші кому-небудь, шоб він розплатився))))
Коли вчилась-був у мене один препод, дак той коли взятку (пакет) брав, дак шоб не спалили ось шо робив : до нього заходили с пакетом, він с пакета все доставав, а туди накладував книжок, тіпа ти так і заходив.....або казав, шоб поставили пакет в туалеті, наприклад в 3-тю кабінку
Casey
Ветеран
Нагороди:
до нього заходили с пакетом, він с пакета все доставав, а туди накладував книжок, тіпа ти так і заходив.....або казав, шоб поставили пакет в туалеті, наприклад в 3-тю кабінку
то таким людям и самим стидно брать взятки, а бувають таки шо [censored]! чьорне и нагле
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Коли вчилась-був у мене один препод, дак той коли взятку (пакет) брав, дак шоб не спалили ось шо робив : до нього заходили с пакетом, він с пакета все доставав, а туди накладував книжок, тіпа ти так і заходив.....або казав, шоб поставили пакет в туалеті, наприклад в 3-тю кабінку
оце прикол винахідливий!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Casey
Ветеран
Нагороди:
А ще мене добивають ті, хто і бере, але ламається. Якщо вже береш, дак сразу бери, а не починай бодягу розводить
таких не навижу саме больше
Helen, ну дак от, за Гоголя, зараз там, эсли ти учишся на заочном, то хочь нехочь, вся група тупо скидаецця на экзамен, а не скинувсь.... ото так зараз!