Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 1 серпня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5591 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Недавно в новостях было сообщение о вредности загорания в соляриях и на солнце.
Ученые доказали связь между загоранием и раком кожи. Сравнивают с курением, которое сами знаете что может вызвать. Предлагают в соляриях писать, как на пачках сигарет, про вред.
Что для вас загар?
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
я в цьому році спеціально взагалі не загорала, на море не вдалося з"їздити відпочити, та і жарюка така, що я не уявляю, як можна лежати і жаритися в собствєнном соку...
крім того, що велика сонячна активність шкідлива, чула таке, що зараз у багатьох людей, дітей алергія на сонце і жару
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
я в цьому році спеціально взагалі не загорала, на море не вдалося з"їздити відпочити, та і жарюка така, що я не уявляю, як можна лежати і жаритися в собствєнном соку...
це точно! Даже не хотілось лежать на сонці...тим більше бачила людей, яки багато загорали в цьому році-у них кожа якась дрябла...не хо
Цитата Helen:
Не люблю я годинами лежати на сонці. Під час відпочинку для мене головне - це купання, а не загар.
В цьому році Лена поміняла свое мненіе
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Bonya (27 серпня 2010 р., 11:28:25)
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Нагороди:
"Вилазить" в основ на шиї, спині, грудях, потім опускається на руки і т.д. На шкірі з"являються невеликі білі плями. Дуже часто (якщо вчасно не лікувати) переходить у хронічну форму. і потім періодично з"являється навіть якщо людина не була зовсім на сонці.
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: