Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 17 серпня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5575 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
В "прєддвєрії" виборів де-хто з політично-активних форумчан викладають різноманітну політичну агітацію, та інші фото на політичну тематику на даному сайті.
Крім того, що це здебільшого "фото з інету", на які можна давати відповідні посилання у відповідних темах, ці фото викликають певний негатив у зареєстрованих користувачів сайту, про що свідчать коментарі до таких фото.
Теми з розділу "Государство и общество" переведені адміністрацією сайту у відносну "невидимість", то що хто пропонує відносно політичних фото?
sh_
Новачок
Номер: 90
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 28 квітня 2007 р.
Попереджень: 0
Вообще-то это развлекательный портал,который Вы вчасности,уважаемый CHE, превращаете в место агитации за своих кандидатов и т.д.,посему советую Вам более не ссылаться на законодательство,так как иными способами и в другых местах мы Вам не запрещаем.
КВН-РАСКВН
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
ну были прикольные плакатики...хотя можно было просто ссылку дать на них а не вылаживать........
прикольні плакатики, можна викладати в темі "Приколи в фото і картінках" і як я написала у першому пості:
Цитата serennisima:
можна давати відповідні посилання у відповідних темах
(ти і сам погодився щодо ссилкі)
Цитата CHE:
Я запевняю, що ніякої агітації не має, і буте не може. Всі ті речі які відбуваються в політикумі зачепають кожного з НАС! Відповідальності за свій вибір також уникнути не вдасться!
Невже так важко затямити, що нажаль чи на щастя, від української політики залежить життя кожного українця!
хватить флудити в кожній тнмі! постіть по вказаній темі, а не розводите дімагогію, як в інших темах...
Згодна з Bonya, ми всі свідомо вирішили і зробимо свій вибір в положений час, а в даній темі ми вирішуємо, чи потрібні фото з політичною агітацією на сайті.
Цитата CHE:
Цитата:Солидарен с Хелен! Политические предвыборные агитплакаты не размещать! Администрация сайта ,в случае появления таких, будет их удалять и выдавать предупреждения.
Це попахує цензурою, яка згідно з конституцією заборонена!
створіть свій сайт і розміщуйте там хоч і записи караоке політиків, не тільки фото!
Я вважаю, що адміністрація і Ми, користувачі даного порталу, і є цензура. для того і тема створена...
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
я думаю шо не фоток ні тем про політику тут вообще непотрібно створювати і так люди вже перестали довіряти політикам, а ще й тута будем за них сперичатись, як каже стара приказка " Пани чубляться у кріпаків волося летить ".
Такшо видаляйте всі фоткі отієї агітації, якшо хочуть шоб їх тута показували нехай платять (думаю це буде невеличкій бонус нашому форуму).
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
я думаю шо не фоток ні тем про політику тут вообще непотрібно створювати і так люди вже перестали довіряти політикам, а ще й тута будем за них сперичатись, як каже стара приказка " Пани чубляться у кріпаків волося летить ".
Такшо видаляйте всі фоткі отієї агітації, якшо хочуть шоб їх тута показували нехай платять (думаю це буде невеличкій бонус нашому форуму).
ти дуже категоричний
теми вже існують, від них нікуди не дінешся, хоч вони і "приховані", а от фото не потрібні!
бо посилання на фото з інету (а саме такі викладують деякі користувачі сайту) можна викладувати у самих тих існуючих політичних темах, а не засоряти всякім ... наш сайт і наші голови!
Досить "ненавязчіво" промивати нам мізки!
Цього хватає по зомбоящику, в газетах, наглядній агітації і т.д. і т.п.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди: