Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 19 серпня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5573 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Вода - найбільш звична речовина в світі. І в той же час вода володіє дивовижними властивостями, з яких ніхто не дивується. Адже чим може нас здивувати вода...
Як люди, так і вся наша планета Земля на 70% складається з води. Людське тіло в середньому на 70% складається з води. Ми розпочинаємо наше життя у вигляді плоду, який складається на 99% з води. Коли ми народжуємося, вода складає 90% нашого тіла, а до того часу, коли ми досягаємо дорослого віку, зміст води знижується до 70%. Якщо ми помираємо в глибокій старості, то наше тіло складається з води приблизно на 50%. Отже, протягом всього життя ми існуємо головним чином у вигляді води.
Яку воду ви пьєте? Чи впливає на вас якість води? яким чином?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Як на мене, то особиста свердловина - це гарна альтернатива міському водогону, заплатив раз за буріння свердловини та за обладнання і користуйся на здоров‘я. І не потрібно щомісячно сплачувати за послугу, яка дуже часто не відповідає нормам, зачасту дуже низький тиск у водогоні, що не дає можливості користуватись газовою колонкою наприклад, або вода взагалі відсутня.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Вода - найбільш звична речовина в світі. І в той же час вода володіє дивовижними властивостями, з яких ніхто не дивується. Адже чим може нас здивувати вода...
Як люди, так і вся наша планета Земля на 70% складається з води. Людське тіло в середньому на 70% складається з води. Ми розпочинаємо наше життя у вигляді плоду, який складається на 99% з води. Коли ми народжуємося, вода складає 90% нашого тіла, а до того часу, коли ми досягаємо дорослого віку, зміст води знижується до 70%. Якщо ми помираємо в глибокій старості, то наше тіло складається з води приблизно на 50%. Отже, протягом всього життя ми існуємо головним чином у вигляді води.
Яку воду ви пьєте? Чи впливає на вас якість води? яким чином?
та я думаю шо ми ніфіга не думаем шо пьем...чи чим запиваем...+жарк нвулиці))))
Когда ты родился ты плакал а все смеялись,так проживи жизнь так что бы когда ты умирал все плакали а ты смеялся!