Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 19 серпня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5573 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
OLEX, ну да жаркувато в цём году, согласен, но охота ж вечёром і рано утром, зайти в болото стоять і пильнувать , а на подрив - то да, то вже по болоту бороздіть треба, жарко буде
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
норм здела власть шо перенесла охоту на вересень уткі немає, води немає болота сухі. а іще ж чули шо хотіли зробить откритіє в цьом году утром тоість вечером буде гульня, а хтож тоді утром вийде на охотту і як по качкам тоді попадать ??прицел же збитий !!! а про техніку безпекі я вопще молчу
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Хоть одне нормальне рішення цих галубих баранів!
А взагалі - якщо б заборонили на віки-вічні - я б тільки поаплодував би! Бо полювання - то ж середньовіччя якесь - дичини й так немає, все побраконьєрили падлюки! Он,.. далеко ходити не треба - на 1991 рік тих же зубрів було на півночі України - сотнями, а зараз?! Якщо до 50 нарахуємо - то добре! І так - із кожною дичиною...
Охота- була , є і буде завжди ! Це авто,компи, різні приблуди новітні - відімруть. А єднання людини з природою - (не обовязково вбивство всього що біжить і летить! -то звірство .не полювання) буде завжди - це в наших генах. Я - компютерщик зі стажем, але тільки на охоті чи рибалці я відчуваю себе людиною!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
OLEX, садіння картоплі - а що в цьому поганого ? Це урізноманітнює життя і дає ємоційну розгрузку. Хоча їздить до городів далекувато...
Вибачте за флуд!
NeladnuY
Постоялець
Номер: 1118
З: , Прилуки
Зареєстрований: 23 серпня 2009 р.
Нагороди: