Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 30 серпня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5562 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
От мені, наприклад, цікаво. Що керувало автором опитування, щоб запропонувати перший варіант відповіді? І чи не вважає він (автор), що хтось із відвідувачів сайту, прочитавши цей варіант, може вважати його коли-небудь як цілком прийнятний для себе спосіб "порятунку" кошеняти, яке не може злізти з дерева?
спробую відповісти
перший варіант є з одного боку трошки жартівливим, з іншого - цілком життєвим, бо саме так ми з дівчатами і рятували кошеня, коли йшли на роботу. "Збивали", бо інакше його дістати було неможливо. І це не значить, що ми його в прямому смислі цього слова збивали. Просто намагалися палицею спустити вниз.
так що нічого страшного у 1 варіанті я не бачу... Щодо форумчан.. хотілося б вірити, що всі тут такі добрі, що тільки допомагають людям і тваринам, а не заподіюють зло
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
angelok
Постоялець
Номер: 1142
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 3 вересня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Andrew, Ви пишите про притулки і т.д. ото б хай би це питання і розглянуло місцеве самоврядування, а нинішній владі все одно бігають, то хай бігають.
Тим паче, близько двох двох неділь назад зграя собак напротязі декількох неділь "кочувала" біля однієї із шкіл. Деякі діти боялися йти в школу і повертатися з відти самі, і хтозна як це скажеться на здоров’ї дитини, яка йде і переживає, або ще гірше на яку напали собаки.
Люди теж винуваті, але ж більшість собак уже давно безпритульні, так можна ж було прийняти якісь мірі, що б вони не розмножались і не бігали по місту.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: angelok90 (16 лютого 2010 р., 22:04:36)
Qwerty
Старожил
Номер: 923
З: Ukrain,
Зареєстрований: 12 квітня 2009 р.
Попереджень: 1
я он десь в неті чітав (непомню де), шо кіт вижив после девяті вистрелов , ось недавно про це чітав , дак думаю шо разочок рогаткой його можна як би проучіть, шоб не лазив де попало
solo3
Новачок
Номер: 1448
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 19 квітня 2010 р.
Попереджень: 0