Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 30 серпня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5562 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Цитата Bonya:люди, на небо краще дивіться........я коли хожу, якось під ноги не дивлюсь....
ото правильно! нашли чем хвастаться!
ця тема не для того, щоб похвастатися, хто більше побачив, а для того, щоб вияснити, що відбувається. Тому що ходять діти, торкаються цих птахів... а раптом вони розносять якусь заразу?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Цитата ECSTASY:
Цитата Bonya:люди, на небо краще дивіться........я коли хожу, якось під ноги не дивлюсь....
ото правильно! нашли чем хвастаться!
ця тема не для того, щоб похвастатися, хто більше побачив, а для того, щоб вияснити, що відбувається. Тому що ходять діти, торкаються цих птахів... а раптом вони розносять якусь заразу?
так отож! та я думаю, шо в центре их убирают! ну я не видела ни одного!
molchun
Форумчянин (рєдкій гость)
Номер: 969
З: файна Укрейна,
Зареєстрований: 10 травня 2009 р.
Попереджень: 0
так твой фотик и правда не при чем, как в начале писали?
предлагаю тогда обсудить такой не менее имовирный вариант - очередной взрыв реактора в Чернобыле))
Тоже замечали много мёртвых голубей!Буквально каждый день по несколько штук видем. И без голов и просто целых.Вместе с этим видели ещё много больных голубей.Странно всё это.Просто если рассуждать с точки зрения, что это отравление помойной едой,то голуби уже много лет питаются именно такой "пищей",и ещё голуби ,в принципе,сами являются разносчиками всяческой инфекции.
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди: