Да хай хоть якесь, главное, шоб не прилуцькі діджеї
А шо це за мулька? Це серьозно? Якшо ні, то навіщо створювати таку тему? Можна було б назвати "Радіо-онлайн і хто яке слухае", бо всі висловлюються з цього приводу
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата NeladnuY:Чё скажете ? навіщо створювати таку тему? Можна було б назвати "Радіо-онлайн і хто яке слухае", бо всі висловлюються з цього приводу
Bonya, опередила, совершенно верно!
NeladnuY, уважаемый, если Вы не имеете особенной заинтересованности, не являетесь сотрудником радиосети «Русское Радио» - Україна» и соответственно не будете возражать, я переименую тему Русское радио в Прилуках (Всё будет хорошо???).
Это будет полезно для развития темы и ещё более широкого обсуждения вопросов о радиовещании в целом а не только в нашем городе Прилуки и об одной единственной радиостанции.
NeladnuY
Постоялець
Номер: 1118
З: , Прилуки
Зареєстрований: 23 серпня 2009 р.
Нагороди:
NeladnuY, Вы возражаете, не обижайтесь, нет вопросов.
Я только о развитии (была бы обобщённая) вашей темы, обеспокоился и чтобы не плодить новых подобных. Спасибо за ответ, значит не отвлекаемся и обсуждаем далее одно единственное Русское радио в Прилуках
Цитата NeladnuY:
от створи нову собі тему, а її переіменую, як тобі ідея?
Если для пользы форума и темы - я лично только ЗА обеими руками и спасибо скажу.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Tyt24vcytki (3 вересня 2009 р., 22:10:31)
NeladnuY
Постоялець
Номер: 1118
З: , Прилуки
Зареєстрований: 23 серпня 2009 р.
Нагороди:
да ну причём тут, я не обіжаюсь там... бо на обіжених балкони падають і все таке
просто если дивицця на тему з твоеї точки, тоді треба було вобще сайт назвать не Прилукі інфо, а ... Україна інфо, чи шось подібне, а в нас тут внутреутробні справи
sh_
Новачок
Номер: 90
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 28 квітня 2007 р.