м-да... товаріщі..... я думала, ви більш лояльні..... а замість здорової критики, я побачила просто дофіга ГІМНА! стараєшся-стараєшся, із шкіри лізеш, пнешся [censored] його зна навіщо... просто дуже неприємно. на все добре.
я не кажу, що НАШІ радіостанції погані, і коли вони з*явилися, то хоч якесь "радіо" лунало в наших прийомніках..
особисто мені було дуже "незвично", що поздоровлення, привітання платні. на всіх станціях, слуханих мною до цього було безкоштовно. я, наприклад, не раз в Маріуполі дозвонювалася на РР, Європу+ і передавала привіти, то ж у нас це мені показалося дико, хоча я розумію, що це заробіток працівників прилуцьких радіостанцій.
якщо репертуар часто так собі, так це також недолік нашого прилуцького повсякдення, як і на телебаченні в поздоровленнях - одне і те ж, всьо тот же "плил по городу запах сірєні..", Кадишева і Вітас (утрірую, звісно) (це я більше про Планету, бо у Галактики специфіка своя). треба рахуватися з уподобаннями..
і дійсно, як писала Боня, на мій погляд ті поздоровлення замовляють здебільшого мешканці району і не молодь, то по началу, як тільки радіостанції з*явилися, то часто поздоровлювали.
Особисто я слухаю радіо тільки в транспорті, парикмахерській, тож не приймайте мою думку близько до сердця
а з колишніх уподобань - Європа+, а потім більше Хіт-ФМ
BOBAH_BOBA
Старожил
Номер: 533
З: Україна, Київ
Зареєстрований: 5 липня 2008 р.
Попереджень: 9
Нагороди:
Прикол, рус радио в Москві (слухаю по нету), не крутить ретро. А у нас майже через пісню . Інтересно з чим це зв‘язано? Може шоб визвать ностальгію по радянським часам?
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Прикол, рус радио в Москві (слухаю по нету), не крутить ретро. А у нас майже через пісню . Інтересно з чим це зв‘язано? Може шоб визвать ностальгію по радянським часам?
То щоб наші батьки згадали своє дитинство і юність!
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!