Опитування: 'Традиційні заходи нашого міста (Які з традиційних заходів вам подобаються найбільше?)'
Переглядів: 19053 | Відповідей: 7 Варіанти відповідей:
№
Варіант відповіді
1.
Прилучанин року
2.
Воздвиженський ярмарок
3.
Ігри патріотів
4.
Прилуцька красуня
5.
Концертні програми "Дозвольте запросити" та "Різдвяні зустрчі"
6.
Миколин Ярмарок
7.
свій варіант
8.
всі подобаються
9.
нікуди не хожу
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 3 вересня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5558 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Гарною (чи не дуже) традицією міста Прилуки є проведення з року в рік різних заходів: наприклад, V Воздвиженьський ярмарок, ІІІ Ігри патріотів, VІІ конкурс краси "Прилуцька красуня" і т.д.
Ваше ставлення до цього. Наскільки виправдана така от традиційність і періодичність. Можливо, деякі з цих заходів не настільки цікаві, щоб їх проводити кожний рік, показуючи практично одне і те ж?
Хто що думає? На які заходи ви ходите кожний рік, а які вдало пропускаєте і не відчуваєте від того ніякого жаю?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Я чого цю тему підняла, бо наприклад, ІІІ Ігри патріотів мені абсолютно були не цікаві. ОДні і ті самі конкурсні змагання, майже ті самі обличчя. Якщо робити заходи традиційними, то хоча б коного разу або щось змінювати або додавати якісь цікаві елементи.
Залюбки хожу на концертні програми типу "Дозвольте запросити", бо там кожного разу щось новеньке та цікаве.
Взяти ту саму Ярмарку. Виставки кожнго року одні і ті ж. Працювала в школі і знаю, як воно все робиться. Одні і ті ж стенди, одні і ті ж люди виставляють свої вироби. І виїжджають на школах та дитсадках. А можна ж зробити якісь елементи яскраві. Он були на слов‘янському фесті в Любечі - цікаво і своєрідно.. Можна ж запросити декого з тих учасників до нас - вже якась різноманітність
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Мені подобаються ярмарки, але чогось у них не вистачає! Дійсно, вже деякою мірою набридла одноманітність! Могли б придумати і щось новіше! На конкурси і ігри не хожу... Але залюбки сходила б! Цікаво побачити щось нове...
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
аби моя воля, то я б взагалі еікуди не ходила з перепахованого у варіантах)))
як вірно помітила Хелен,
Цитата:
Взяти ту саму Ярмарку. Виставки кожнго року одні і ті ж. Працювала в школі і знаю, як воно все робиться. Одні і ті ж стенди, одні і ті ж люди виставляють свої вироби.
та навіть, якщо не брати виставкі шкіл, торгують також одним і тим самим, одні і ті ж. як і фото глянуть з різник ярмарок за різні роки - ніякого разнообразія...
колективи на сцені може і де-що різні, та особисто я на них не дивлюся постійно, бо стояти біля сцени весь час не цікаво..
думаю, що в цьому році буде те ж саме, що і у попередніх.
готовте гроші)))
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди: