Цікава подїя відбулася сьогодні у залі музичної школи... Учні школи №7 були зняті з уроків і, під виглядом виховної роботи, проведені до актової зали муз.школи, де, у супроводі конферансу у виконанні "головного режисера дитячого кіно України"(з його слів), дітям був продемонстрований сумнівної якості "виховний"кінофільм з сиротського життя.
Але не це найцікавіше у цій події... Виникає питання...навіть кілька... З дітей за перегляд зібрано по 7 гривень на користь "митця"...Мені здається, що якщо навчання та виховання школярів потребує залучення позашкільних ресурсів, то оплата використання цих ресурсів лежить на закладі освіти??? по-друге:чи є у продюсера цього міроприємства ліцезія на проведення подібних заходів, і чи платить він податки? По-третє:Чи не здається шановному товариству, що такі міроприємства не можуть відбуватися без санкції керівництва міським відділом освіти(виходячи з того, що зал був виділений безоплатно, а загнати майже всіх учнів школи на комерційний кінопоказ новопризначена директор школи №7 навряд чи зважилася б). Подібні покази плануються по всім школам міста...
Цікаво, який відсоток виручки призначений для чиновників, що санкціювали подібну виховну роботу???
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата:Знаєш, є така гарна фраза "Треба мати терпіння, щоб витерпіти те що, ти не можеш змінити, силу - щоб змінити те, що можеш змінити і мудрість, що відрізніти одне від одного"
Это холопская и рабская психология, ну раб рабом ему кнут, а вот эта демагогия по поводу я немогу, да я опасаюсь это хрень сплошная, опасаешся терпи и не лезь!
!
та ні... це не холопська та рабська психологія, це життєва мудрість..
тільки кончені дебіли будуть лізти на рожон, знаючи наперед що все залишиться так як і було. Ти ж типа політик і повинен проявляти гнучкість.. десь змовчати, десь обійти, десь проявити наполегливість. Політик - той же дипломат.
Виступати і захищати свої права треба завжди, але робити це розумно. А не лізти як бик на червону тряпку.
p.s. ПРопоную припинити дискусію (безглузду, як на мене), шановному CHE розмістити тут або надіслати мені лист і дочекатися офіційної відповіді, а потім вислухати звіт CHE про виконану роботу і досягнуті результати
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
kalembas
Новачок
Номер: 1035
Зареєстрований: 22 червня 2009 р.
CHE, знаєте, шановний, я не можу вас до кінця зрозуміти. Ви пропонуєте людині свою допомогу, пишете листа.. Все начебто добре. Потім, коли людина не хоче себе відкрити, починаєте на неї наїжджати, ображати, починати флудити у темі.
Я так розумію, якщо вам для розслідування необхідні якісь дані, які вам не може надати kalembas з будь-яких причин, на які він має право виходячи зі своїх життєвих переконань чи з будь чого іншого, то знаходьте інші джерела інформації. А якщо СЛАБО, то просто відпишіться, що не можете нічим допомогти, і припинимоці всі дискусії.
p.s. прохання до модерів вчасно видаляти всі пости не по темі і робити попередження, якщо форумчани починають переходити всі дозволені рамки
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (16 вересня 2009 р., 12:13:32)
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
Я так розумію, якщо вам для розслідування необхідні якісь дані, які вам не може надати kalembas з будь-яких причин, на які він має право виходячи зі своїх життєвих переконань чи з будь чого іншого
Ты вот говориш о данных которые он передал, где они может я не вижу их?
А вот у меня данные ну типа вот этого коломбоса, что на сигаре пеленые сигареты на лево пихают.
Вот я знаю, без фактов без подтверждений, просто знаю и все тут.
-----
Добавлено 16 сентября 2009 г., 12:17:33:
Helen, ты ж не выдалиш уже, слабенькая стала!
Всё что не по теме будет удалено.
Не переходим на личности и обсуждаем Кіномистецтво і міських освітян
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Tyt24vcytki (16 вересня 2009 р., 12:24:28)
Hasta la Victoria Siempre
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди:
Ты вот говориш о данных которые он передал, где они может я не вижу их?
якщо людина береться за справу, вона шукає (чи принаймні намагається знайти) джерела. Тим більше ЖУРНАЛІСТ. Чи ти хочеш сказать, що журналістам завжди приходить достовірна інформація з різними доказами. і він лише її розміщує у себе у виданні?
Одним словом. CHE, давай вже конкретно накреслимо подальші кроки цієї справи і розійдемося з миром.
Я їх собі так бачу:
1. Зміст листа (відповідальний CHE)
2. Збір інфо (чи дійсно були ті діти на фільму і чи щось платили - пропонгую звернутися у відділ освіти)
3. Запит у відповідні органи (наприклад, прокуратура - мо ВАля допоможе)
4. Звіт про результати.
Якщо ти цього не будеш робити, закриваємо тему
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
якщо людина береться за справу, вона шукає (чи принаймні намагається знайти) джерела. Тим більше ЖУРНАЛІСТ. Чи ти хочеш сказать, що журналістам завжди приходить достовірна інформація з різними доказами. і він лише її розміщує у себе у виданні?
Все что выложено в первом посте пока никак не подтвардилось, а журналисты игногда печатают и слухи, просто разная бывает цель.
Цитата:
Запит у відповідні органи (наприклад, прокуратура - мо ВАля допоможе)
4. Звіт про результати.
Ну как ты видеш это обращение, типа одна баба сказала? Так вот уламай колумбуса чтоб он это подтвердил открыто, ну хтотя бы пообщался со мной а не прятался по кустам.
Hasta la Victoria Siempre
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди: