Цікава подїя відбулася сьогодні у залі музичної школи... Учні школи №7 були зняті з уроків і, під виглядом виховної роботи, проведені до актової зали муз.школи, де, у супроводі конферансу у виконанні "головного режисера дитячого кіно України"(з його слів), дітям був продемонстрований сумнівної якості "виховний"кінофільм з сиротського життя.
Але не це найцікавіше у цій події... Виникає питання...навіть кілька... З дітей за перегляд зібрано по 7 гривень на користь "митця"...Мені здається, що якщо навчання та виховання школярів потребує залучення позашкільних ресурсів, то оплата використання цих ресурсів лежить на закладі освіти??? по-друге:чи є у продюсера цього міроприємства ліцезія на проведення подібних заходів, і чи платить він податки? По-третє:Чи не здається шановному товариству, що такі міроприємства не можуть відбуватися без санкції керівництва міським відділом освіти(виходячи з того, що зал був виділений безоплатно, а загнати майже всіх учнів школи на комерційний кінопоказ новопризначена директор школи №7 навряд чи зважилася б). Подібні покази плануються по всім школам міста...
Цікаво, який відсоток виручки призначений для чиновників, що санкціювали подібну виховну роботу???
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
Вот ты не боишся ведь со мной встречатся, хоть и не доверяеш, но я знаю что ты реальный человек.
А его я вижу лиш как профиль неивесно кого.
И ты вот можеш гарантировать что это не провокация?
Hasta la Victoria Siempre
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Шановний Юріє Володимировичу! Прошу Вас з’ясувати ситуацію з прокатом в приміщенні Прилуцької загальноосвітньої школи № 7 документального фільму та незаконного збору коштів за його перегляд з учнів цього учбового закладу. Повідомляємо Вам, що такі дії суперечать чинному законодавству та трактуються більшістю батьків як здирництво адміністрації школі №7. Ці протизаконні дії безперечно лягають плямою і на репутацію міської влади в цілому, закликаю вас вжити всіх необхідних заходів задля унеможливлення таких дій, в іншому разі Прилуцький міський осередок ГО «Фронт змін» залишає за собою право звернутися до Прилуцької міськрайонної прокуратури
Координатор Прилуцького міського
осередку ГО «Фронт Змін» Черненко К.Є
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (16 вересня 2009 р., 18:20:04)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
kalembas
Новачок
Номер: 1035
Зареєстрований: 22 червня 2009 р.
Наведений лист містить фактичні неточності у частині жанру фільму та місця його показу(CHE, неуважно читав ), що, формально, приведе до його відфутболення
Яка CHE, потрібна додаткова інфа, якщо він і цієї прочитати не може???
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
kalembas, мало того, що містить неточності, у листі допущено ряд орфографічних і пунктуаційних помилок, а стиль листа одразу насторожує і викликає в людини негативну реакцію. Принаймні я його сприйняла як наїзд, а не як прагнення розібратися
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
Сообщаю всем кто интересуется этой темой, сегодня со мной на связь выходил представитель гороно, который сообщил что просмотр фильма дествительно имел место но никто никого не принуждал посещать его показ, тем более не заставлял вносить деньги за его просмотр. Кроме того в гороно не зарегестрировано никаких обращений с жалобами со стороны родителей.
Людям имеющим ФАКТЫ опровергающие слова чиновника(билеты за просмотр, фото или видео получениея денег администрацией школы или учителями), прошу обращатся по телефону 80937444516(Константин Черненко). ну а если дикий страх одолевает вас, передавайте на почту [email protected]
Цитата:
орфографічних і пунктуаційних помилок,
Ох глазастая ты наша,увидела черт.
Цитата:
Принаймні я його сприйняла як наїзд, а не як прагнення розібратися
Чинуши понимают только такую речь, уж поверь мне наслово.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: CHE (17 вересня 2009 р., 22:46:21)
Hasta la Victoria Siempre
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
CHE, шановний, ну що? Вже, здається, пройшов місяць з того моменту, як Ви написали листа міському голові.. Дозвольте запитати, чи є відповідь і які Ваші наступні дії?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (2 листопада 2009 р., 08:32:24)