Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 30 вересня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5666 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Kirilka, ну аби Прилуки були назвали в честь Орджоникидзе, дак і в нас би був ) а так - звиняйте ))
Кроме-шо переіменуєм Прилуки на... Януковка например
Kirilka
Новачок
Номер: 698
З: , Прилуки
Зареєстрований: 1 грудня 2008 р.
Попереджень: 0
OLEX, мда не поперло нам.... хоча з іншої сторони у нас просто не було такого мера якому справді було потрібно місто! який був би фанатом своєї справи!
Vitjaz
Бывалый
Номер: 246
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 вересня 2007 р.
Нагороди:
Я вже не раз заявляв, і ще раз наголошу на тому, що тільки метро за штурвалом якого буде петро а білєти продавть буде дмитро врятують наше славне місто від майбутнього коллапсу пасажироперевезень!!!
Піду далі, КРАЇНУ ВРЯТУЄ - МЕТРО!!!
Pavlushka
Форумчянин
Номер: 691
З: Росія, Самара
Зареєстрований: 26 листопада 2008 р.
Нагороди:
есть в Украине город Углегорск, даже не город, а ПГТ, типа Ладана, и там ходят троллейбусы, правда он там всего один... Да и взять тот же Конотоп, там трамваи есть, а город не многим больше Прилук
а маршруты
1 мкр. Опытной станции - 273 квартал
1а мкр. Опытной станции - Плыскуновка
2 жд Вокзал - 273 квартал
3 мкр. Опытной станции - жд Вокзал
Pavlushka, Отам у них нехай і ходять трамваї і тролейбуси а в Прилуках краще не треба.
Негативного впливу та радіоперешкод від дротів та їхнього електрообладнання і гуркоту менше буде. Краще пішечки пройтись і для здоров‘я корисніше, не так далеко все в місті розташоване.
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Нагороди:
Да... З нашими теперiшніми дорогами (єлі машини розминаються на деяких вулицях) осталось тільки тролейбус пустить! Тоді по Кієвской треба буде ставить знак "Одностороннє двіженіє".
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
allexx
Форумчянин
Номер: 709
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 10 грудня 2008 р.
Товарищи! В наш 21 век - век космических и нанотехнологий, когда звездолеты бороздят просторы космического пространства, когда на Земле почти не осталось белых пятен и неизученных территорий - отсутствие троллейбусов в Прилуках (таких необходимых, прошу заметить) просто возмутительно, товарищи! Необходимо срочно изменить эту ситуацию, не делающую чести нашему городу на пороге ЕВРО 2012 и Международной Летней Олимпиады 2014 года в Сочи, товарищи! Предлагаю немедленно начать сбор средств на покупку необходимого оборудования и подвижного состава. Деньги перечисляйте на ВебМани № Z************* Ура, товарищи!
Оформление воздушными шарами в Прилуках - gulyaem.biz
I40_kHz
Форумчянин
Номер: 458
З: UA, Pryluki
Зареєстрований: 20 квітня 2008 р.
Нагороди:
Давайте тролейбус пустим, потім-прогулочний катер, конну міліцію, і мечеть і памятнік Аштарру Шерану і своє аніме випустим і будем люто-бєшено гордиться містом.
Приношу вибачення за офтоп
Алсо, зі святом чоловіків.(Тут має бути попередження)
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: I40_kHz (23 лютого 2010 р., 00:40:55)