Да... приколов було повно. Всього не упомниш...
= Минеральна вода - "аморальна" чогось називалась.
А то сидить син на кухн телик дивиться. Там кiно йде. Питае у супруги, як називаеться... Ну йому супруга отвечае... "Тристан и Изольда". Сидiв, дивився-дивився, а потом питае: - "А хто там з них Тризольда"?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Колись ми малому кажемо: " Ми з папою он купимо колись тобі братіка чи сестричку" А він каже " Якшо ви купиите братика чи сестричку, то робіть шо хочте, а я тоді рожу собі собаку і уйду жить до діда з бабою"
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Squirrel (6 жовтня 2009 р., 15:41:45)
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Колись ми малому кажемо: " Ми з папою он купимо колись тобі братіка чи сестричку" А він каже " Якшо ви купиите братика чи сестричку, то робіть шо хочте, а я тоді рожу собі собаку і уйду жить до діда з бабою"
Клас! смишлений
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
та не кажи.. страшне - ти йому слово - він тобі 10!!
Недавно он як обьяснив нам .. це вообще...
Витрепав няні всі нерви, ну ми і кажемо, раз ти обіжаеш її знач найдем тобі другу тьотку і будеш з нею сидіть. А він нам, з таким борзим відом : " Давайте-давайте, шукайте, а топом підете на роботу і будете переживать, чи та тьотя мене любить, чи не обіжає, як вона до мене відноситься.. Так шо побачим, кому буде хуже!"
ото так, це я дословно переказала.. Вобщем завал полний!!
porosytenkoIra
Новачок
Номер: 821
Зареєстрований: 22 лютого 2009 р.
Я что - то рассказываю сыну. А сынуля и говорит: "Мама, говори громче!" Я спрашиваю- "Почему?". Отвечает:" Я плохо слышу. Мои ушки СДОХЛИ!".....................
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Я что - то рассказываю сыну. А сынуля и говорит: "Мама, говори громче!" Я спрашиваю- "Почему?". Отвечает:" Я плохо слышу. Мои ушки СДОХЛИ!".....................