Это было 25.10.2009.
Проезжаем мимо лесной зоны, где стоит стенд "Бережіть ліс" и олени на нем изображены. 5-летняя Даша спрашивает у своего дяди: дядя Саша, а что там написано? Он отвечает "Берегите лес".
А Даша Говорит: А что, корова с козой лес охраняют?
PRILUCHANIN
Форумчянин
Номер: 1229
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 27 жовтня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Это было 25.10.2009.
Проезжаем мимо лесной зоны, где стоит стенд "Бережіть ліс" и олени на нем изображены. 5-летняя Даша спрашивает у своего дяди: дядя Саша, а что там написано? Он отвечает "Берегите лес".
А Даша Говорит: А что, корова с козой лес охраняют?
ulko
Форумчянин
Номер: 1226
Зареєстрований: 26 жовтня 2009 р.
Нагороди:
А у мене доця, ніколи не каже шо вона на нас сердиться. З її вуст це звучить так : " Папа, я на тебе... не весела." А ще хитруха, у неї не виходить слово "канфету", каже кахвету. Коли кажу шо не можна, поки не скажеш правильно, вона не задумуючись каже : " можна цукерку"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Недавно зустрічаю однокурсницю з донькою.. Мала ходить на танці.. Я ж до неї кажу.. "А таким тьотям, як я, можна на ваші танці ходить?" А вона каже: "Ні, не можна, бо пол провалиться під вами"
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Binerby
Постоялець
Номер: 1646
Зареєстрований: 27 вересня 2010 р.
Нагороди:
Грали ми колись з донькою в "Колобка", тобто розказуємо вголос казку, причому моя Леся розповідає всі слова Колобка. Ну розмовляла вона ледь розбірливо, мала ще була. Наприклад, я їй кажу: "Колобок, колобок, я тебе з‘їм!" А вона мені: "Не їж мене, я тобі пісеньку заспіваю", і починала співати пісню Колобка.
Одного разу, коли дійшла черга до пісні, вона забула її текст. Постоявши і помовчавши трохи, Леся сказала: "Їж мене".
Если у Вас умные глаза и загадочная улыбка, значит, вы фотографируетесь :)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: