Пишу з нагоди чергового приставання на цей раз молодого викладача Ситуація вкрай жахлива Це не першій епізод за час мого навчання в стінах цього престіжного ВНЗ
Спершу був старий авторететній професор який пхав до мене свою огидну вусату морду через стіл щоб я йому "подякувала" за відмінну оцінку на іспіті в той час як за дверима стояли одногрупники/Це була травма моєї дітячої психіки)))))))
потім вже на 2-му "красунчик"на якого закохано дивилася жіноча частіна аудіторії обрав мене обєктом своєї таємної прістрасті і завжди пріділяв мені на заняттях занадто багато уваги//от і розпочалися дебільні плітки про наші романтічні звязки/а після відмови у відповідь на прозорий натяк підвезти мене додому після занять и випити шампанського- в журналі навпроти мого прізвища стали зявлятися не хороші оцінкі/і мені зрізали стипендію на пів року
потім траплялися знаки уваги і "батькивскі" небажані дотики з боку декількох "кадрів"/мою одногрупницю одін із таких сексуально активних "кадрів" завалів на диван у власному кабінеті під час написання наукової роботи під його керівнитством/і сказав "можеш кричати скилькі влізе мені це подобається
тут в суботу всеодно немає нікого на кафедрі"
А сьогодні я як староста залишилась заповнити відомість з оцінками/Періпісую те що мені треба мирно спілкуємось з молодим вікладачем-хірургом/от він робіть мені декілька комплиментів я вже збіраюся йти але двері зачинені я здівовано повертаюся в його сторону і бачу як він спокійнісінько закріває жалюзі на вікні і дістає на стіл бутилку віскі і бокали
я в шоці спокійно кажу що мені треба йти а він-"в мене сьогодні день народження давайте символічно відсвяткуємо а то я вас нікуді не відпущу"ОТ придурок!мені в той час подзвонів бойфренд який пріїхав за мною після пар/я йому спокійно сказала по телефону де я знаходжусь і що "вже біжу"
А цей придурок дав мені свою визитку і сказав "скоро побачимось
на заняттях
передзвоніть десь підемо на
каву" я звітти летіла зі швідкістю світла
Мене це просто бісить не знаю як себе поводіті надалі
не можна нікому розповісти
Я НЕ поводжу себе і не вдягаюсь як шльондра
усвідомлюю що я красива і доглянута але аж ніяк не вульгарна;(
Мабуть ці "авторетети" ВНЗ взагалі не бояться нічого і тому дозволяють собі таке
Така проблема існує )треба хіба що їм яйця повідрізати
Це ідея мого бойфренда