На початку грудня, на 24 каналі кабельної мережі, стартуе новий телеканал TIM TV.
Програми телеканалу будуть орієновані на молодіжну аудиторію.
Концепція каналу-інформувати розважаючи.
Будь ласка залишайте в цій темі свої пропозиції, побажання, яких цікавих людей хотілося б побачити у наших програмах. Вказуйте на наші недоліки та на програми які в нас не вдалися.
Якщо у чиїй світлій голові народилася ідея авторської програми з задоволенням розглянемо Ваші пропозиції.
Вважаю що разом можливо зробити щось дійсно цікаве.
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: OLEX (22 грудня 2009 р., 19:46:57)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
OLEX, я думаю что если поискать та зарплатку достойную дать,щоб не на воде сидели, то можно найти.
OLEX, от ты б я думаю на ведущего музыкальных известий и анализа рынка музыкальних предложений и веений точноб подошов!
Hasta la Victoria Siempre
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
А як що до розважальних програм для всієї сім*ї ??
за участі кожного бажаючого та і не дуже жителя міста Прилуки? а саме ( оператор, ведучій і "погналі" по городу ) що до програми, то такіх на телеканалах повно, можна щось і на тематику свого міста придумати. (с) ну і все це не прямим ефіром, хоча б в записі потом транслювати... було б цікаво ІМХО
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Цитата Helen:tim_support, пропоную зробити трансляцію Вашого ТВ он-лайн, бо в мене нема кабельного А проводить лінь.
нема кабельного? фуууу
Ну вообщето 32 рубаса становится влом платить...можно и тарелку поставить...мои родители например так и собираются сделать + не у всех есть возможность смотреть (например у меня) так что онлайн архиву + 500
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди: