На початку грудня, на 24 каналі кабельної мережі, стартуе новий телеканал TIM TV.
Програми телеканалу будуть орієновані на молодіжну аудиторію.
Концепція каналу-інформувати розважаючи.
Будь ласка залишайте в цій темі свої пропозиції, побажання, яких цікавих людей хотілося б побачити у наших програмах. Вказуйте на наші недоліки та на програми які в нас не вдалися.
Якщо у чиїй світлій голові народилася ідея авторської програми з задоволенням розглянемо Ваші пропозиції.
Вважаю що разом можливо зробити щось дійсно цікаве.
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: OLEX (22 грудня 2009 р., 19:46:57)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
serennisima, по поводу, что эта передача не единственная на всем ТВ, я согласна и не отрицаю, но этот проект был единственным на ТВ нашего городского масштаба, и даже в этом его оригинальность, что они первые продумали наш гороской огонек. А вообще, я придерживаюсь такого мнения, можно судить хорошо или плохо лишь тогда, когда сам можешь сделать что - то подобное и доказать, что у тебя было круче. Пока я видила этот городской огонек один, думаю, если будет лично Ваш, мы оценим его по достоинству
Самое большое счастье в жизни - это УВЕРЕННОСТЬ, что ТЕБЯ ЛЮБЯТ...!!!" В. Гюго
Holliday
Постоялець
Номер: 1058
З: Гондурас,
Зареєстрований: 8 липня 2009 р.
Нагороди:
можно судить хорошо или плохо лишь тогда, когда сам можешь сделать что - то подобное и доказать, что у тебя было круче
makotra, ми - сучасні люди! До того ж продвинуті (ви он директриса д/установи, я - ланкова в ковгоспі), тож мусимо аналітично мислити, оцінювати якість, давати власну оціну. тобто, висловлювати свою думку!
А за оригінальність - згодна! Оригінально, але не дуже креативно...
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!
prilutskiy
Зальотний
Номер: 1760
Зареєстрований: 3 січня 2011 р.
makotra, я не займаюся телебаченням і культурно-масовими заходами, хай то роблять спеціалісти. А вам хотіла сказати своїм постом, що, крім того як ви уточнили про піонерство цієї програми на прилуцькіх телеканалах, більше оригінального не було.
І, послухавши Холлідей, на мою думку краще говорити КРЕАТИВНІСТЬ а не ОРИГІНАЛЬНІСТЬ, бо все ж таки оригінальність - це щось нове, небачене, нова ідея, тощо..
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: