На початку грудня, на 24 каналі кабельної мережі, стартуе новий телеканал TIM TV.
Програми телеканалу будуть орієновані на молодіжну аудиторію.
Концепція каналу-інформувати розважаючи.
Будь ласка залишайте в цій темі свої пропозиції, побажання, яких цікавих людей хотілося б побачити у наших програмах. Вказуйте на наші недоліки та на програми які в нас не вдалися.
Якщо у чиїй світлій голові народилася ідея авторської програми з задоволенням розглянемо Ваші пропозиції.
Вважаю що разом можливо зробити щось дійсно цікаве.
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: OLEX (22 грудня 2009 р., 19:46:57)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А вообще, я придерживаюсь такого мнения, можно судить хорошо или плохо лишь тогда, когда сам можешь сделать что - то подобное и доказать, что у тебя было круче.
ta vy sho....
shchob zrobyty vysnovok, dostatnio prosto bachyty bagato inshyh horoshyh chy poganyh peredach, i ne obovyazkovo ih tvoryty samomu
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
мені здається, що варто рівнятися не на прилуцькі канали, а брати вище планку!
Для цього потрібні не малі вклади, а з тими коштами, якими оперує ТІМ ТВ, ( я не рахую чужі гроші, і не думаю, що їх замало) невже їм рівнятися до формату "1+1", чи "ОРТ"? Да взагалі я згодна, що прагнути треба більшого і я вірю, що в них вийде, а поки що, за той не значний проміжок часу, що ми їх переглядаємо, успіхі і свій глядач в них є!!!! А наші дебати це підкреслюють!!!
Самое большое счастье в жизни - это УВЕРЕННОСТЬ, что ТЕБЯ ЛЮБЯТ...!!!" В. Гюго
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
shchob zrobyty vysnovok, dostatnio prosto bachyty bagato inshyh horoshyh chy poganyh peredach, i ne obovyazkovo ih tvoryty samomu
Та ви шо. А ну ж назвіть іншу (хоч одну) хорошу передачу такого плана по прилуцьким телебаченням
ти дивися, що я цитую. Я взагалі-то мала на увазі підхід до оцінки будь якої передачі, каналу чи іншого явища. Щоб критикувати будь що, не обов‘язково робити таке саме. Не всі ж критики пишуть літературні твори. Хоча деякі знання все ж таки потрібно мати, щоб критика була конструктивною, а не просто поливанням грязюкою чи вихвалянням
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
А сейчас 8 января 2010 г ТИМовцы скорость на отдачу свою "зажали", видеть Новогодний голубой огонёк невозможно. Пожалели и не отдают и четверти того что надо.
----- Добавлено 8 января 2011 г., 13:12:01:
Наладнали, та вже пізно, Вогник нажаль закінчився.
----- Добавлено 8 января 2011 г., 13:14:27:
Заливайте хто має таку можливість в інет, будем дивитись кожен окремо.
masyanich
Постоялець
Номер: 444
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 31 березня 2008 р.
Нагороди:
вчора випадково в гостях бачила "Голубий вогник". У цілому сподобалося - концерт як такій. "Свої" співаки, місцеві тобто, звук і картинка хороші. В основному пісні попсові і заїзжені, декілька пісень з репертуару групи "Не ждали" не схожі на попсові, і на чуті раніше в іншому виконанні, допускаю, що можуть бути і їх власні (сподобалось). Геть не смішні (не тільки мені) були оті жартівливі реплікі між піснями і поздоровленнями.
З почином вас! Чекаємо на нові цікаві програми)