Goverment, тебя ктото конкретно ввел в заблуждение ничего этого ненадо, по закону газета может выходить сколько угодно раз но не менее раза в год и вся та тягомотина не требуется абсолютно. Открой закон Украины о печатных СМИ и ты все там сможеш прочитать.
Hasta la Victoria Siempre
Goverment
Новачок
Номер: 1302
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 23 грудня 2009 р.
Попереджень: 0
Брєд!!! Рома, якщо ти хочеш щось нормально запускати як не якийсь разовий проект, ти маєш знати, що ти будеш робити, з ким ти будеш це робити, для кого ти будеш це робити і за які кошти... Ти не маєш такспонтанно готувати ту "Прилуччину плюс"... тим більше з Криворучком... Тим більше на район... у великому нормальному місті можна було би багато різних ідей ефективно втілити в життя... А в Прилуках "на ура" і "Тиждень" той тупий піде... проект для відмивання грошей. Ти ж сам знаєш практичний результат цієї газети... Можна, звичайно, запустити якийсь аналогічний проект... або той, що ти хочеш з Євгеновичем, але подумай, що з того вийде. Кривурочко дурним притворяється, а насправді тисам запропонував йому себе використати. От і думай! Можна було би тобі ще багато чого розповісти, але ти сам маєш це зрозуміти
Надіну розовеньку шапку, візьму за лапку ведмежатку... Хай офігєють від розврату - мені начхать, бо я з фізмату!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
тобі не здається шо працівникам "Тижня" буде не зовсім приємно читати такі слова?
сама не раз друквуалася в "Тижні" і тому знаю, яку фігню я туди відносила... "Прилуччина", "Два слова", "Град" такого би не приняли... відносила матеріали для кількості, аби потім можна би було нармально прозвітуватись... Щось нормальне йшло в інші газети... а ті хто роблять, то напевно розуміють кожен, чим вони займаються
Надіну розовеньку шапку, візьму за лапку ведмежатку... Хай офігєють від розврату - мені начхать, бо я з фізмату!