Да схожість назв це жах, сам знаю що для людей газета "АІР" і типографія "АІР-Поліграф", це одне й те саме, хоче це абсолютно різні контори, або той же ТІМ кабельне телебачення і ТІМ інтернет-провайдер, контори різні, а для людей це одна й та сама
Goverment
Новачок
Номер: 1302
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 23 грудня 2009 р.
Попереджень: 0
Andrew,
То я форум читаю і оновлюєтся сторінка кожну хвилину, а там и "Последние обсуждения" дивлюсь в цій темі повідомлення!
З приводу редакції, ми не є редакцією Прилуччини! Ми взагалі окремо.
Наша читацька аудиторія -це прилучани, а у Прилуччини- це селяни(для прикладу їх тираж 4500, до 3000 йде в село(а саме передплата), а 1500 на Прилуки)...
Про цю котовасію ми розуміємо але ми ж не прагнем слави і великих грошей, ми просто хочем зробити невеличкий прорив у газетах Прилук, з новими ідеями і викладом іформації для чітачів. Сьогодні чітач любить читать: Чітко, коротко і ясно АЛЕ не сухо викладений матеріал.
На сьогодні в прилуках, як на мій погляд ХОРОШО пише: Кіча Влад(Град), і Дорошенко Валера(Тиждень)...
Р/с: Ми постраємося зробити так щоб газета і її назва запамяталася, а саме, що це Прилуччина +
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Goverment (7 лютого 2010 р., 15:16:57)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Так якщо й читацька аудиторія - міська, то це ВЖЕ не "Прилуччина", правда ж? Хоч з "плюсом", хоч з "мінусом".
Я не розумію, що вам заважає зробити газету з іншою назвою??? Слів же в українській - не бракує... А вам - судячи з амбіцій - креативу теж не повинно бракувати.
"Прилуки плюс", здається, - і то було би краще й милозвучніше. Але це - навскидку. Зверніться до форумчан прямо сьогодні - стільки версій прикольних отримаєте - не будете знати, з чого вибрати.
Якщо вже робити щось, то робити якісно і по-справжньому.
Sega
Форумчянин
Номер: 1199
Зареєстрований: 3 жовтня 2009 р.
Нагороди:
Arnage, ага, було б цікаво дізнатися, чи вже виходить у світ газета, про яку так хзахоплююче рзповідав Goverment, і де її можна придбати?
Мо‘ хтось підкаже?
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!