Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 8 січня 2010 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5431 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
У нас под рождество показывали фильм про Иисуса Христа.
И я задумалась над многими вопросами. Что такое вера, что же это такое любовь к богу про которую так много говорят. Очень многие носят крестики но верят ли они в то что он есть. Я один раз пыталась задать эти вопросы своим знакомым и особо не услышала что же это такое. Почему многие люди начинают верить только тогда когда их жаренный петух клюнет. И когда он начинает им помогать они и правда начинают верить что он есть. А вообще конечно и время поменялось. Почему теперь считают что нужно обязательно крестить ребёнка, хотя меня лично крестили тайно.
И потом я подумала а вообще мы же все грешники нет наверняка таких людей которые живут без греха. Ну если только монахини, отцы ... А ведь нам всем есть над чем задуматься.
Я слышала много мнений но всё таки хотелось бы услышать и ваше. Только прошу не выставляйте цитаты, выписки и т. д.
Мне важно услышать ваш ход мыслей а не чужие цитаты ...
Заранее всем спасибо ...
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Це таке складне запитання... Проголосувала "вірю", але що таке віра? Я рідко ходжу до церкви, читаю Отче Наш, коли мене щось турбує, як сказала Хакінен
Цитата:
огда когда их жаренный петух клюнет.
Щодо Біблії - вважаю, що 10 заповідей не просто так були написані, і що їх потрібно дотримуватися. якщо ні, то все людині або її дітям чи онукам повернеться. А як це назвати Карою Божою чи якимось іншим словом - не знаю. Все ц цьому світі пов‘язано. якщо ти крадеш, то у тебе теж украдуть. Рано чи пізно.
Одним словом, я вважаю, що є якась вища сила, вищий розум, який керує цим світом. Мабуть так.
Тільки от коли дійсно з Богом на вустах убивають невірних, це вже що попало. Або коли ділять на протестантів, католиків ще когось... це все надумано. якщо щось є, то це одне для всіх має бути. Біблія то одна, а трактують її хто як хоче
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Hakkinen
Форумчянин
Номер: 1021
З: Финска мордашка..,
Зареєстрований: 9 червня 2009 р.
Нагороди:
Цитата:крадеш, то у тебе теж украдуть
Так что же надо воровать ??? А как же тот высший совет ???
А вдруг он и правда есть, не боитесь ???
ти мене трошки не зрозуміла. Я мала на увазі, що заповідь Не укради справедлива і її не можна порушувати, бо якщо ти порушиш і щось у когось украдеш, то втратиш набагато більше.
----- Добавлено 8 января 2010 г., 16:22:39:
До речі, кажуть, що коли тобі передають здачу і ти не повертаєш, це теж вважається порушенням заповіді Не укради! Ото таке
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Hakkinen
Форумчянин
Номер: 1021
З: Финска мордашка..,
Зареєстрований: 9 червня 2009 р.
Нагороди:
А как же ваша наука объясняет о боге, то что после многих молитв он им помогает, излечивает и т. д. Как же это можно объяснить. То что не смогла вылечить наука исцеляет он.
самовнушениє, совпадения... я не зна єсть він чі не но я лічно більше вірю науці, в кожного своя думка, всі індивідуальні !
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
В Бога не вірю а вірю що, все що робиться - на краще.
А я точно знаю, что на велосипеде попал бы под машину в плохую погоду.....
Но спасибо высшим силам и незнакомцу, который днём раньше уехал на нём, предполагаю в Боршну. Вероятно он опоздал на автобус и ему велосипед оказался в тот день нужнее. Сразу я рассердился что он украл велосипед пока я чуток отвлёкся и заносил домой рейки, но теперь я благодарен ему.
Спасибо ему и слава Богу!
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Нагороди:
?Я рідко ходжу до церкви, читаю Отче Наш, коли мене щось турбує,
Я вважаю, щоб вірити - не обов"язково кожен день ходити до церкви. Віра повинна бути в душі! Людина повинна для себе виконувати "10 заповідей".
Є люди, які постійно ходять в церкву, але й постійно порушують заповіді. Тоді виникає питання : Чи є сенс ходити в церкву??
Адже колись не було як такових церков. Не було "посрєдніков" між Богом і людиною. І мені здається, життя було кращим, та і самі люди були на багато добрішими!!
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
Holliday
Постоялець
Номер: 1058
З: Гондурас,
Зареєстрований: 8 липня 2009 р.
Нагороди:
Віра повинна бути в душі! Людина повинна для себе виконувати "10 заповідей".
Є люди, які постійно ходять в церкву, але й постійно порушують заповіді. Тоді виникає питання : Чи є сенс ходити в церкву??
Абсолютно підтримую!
А в Бога, звичайно ж, вірю. Він є. І часто мені допомагає...
Думаю, треба частіше усім нам до Нього звертаться за підтримкою. І частіше просить пробачення за те, що не дотримуємося заповідей...
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!
chuvak
Постоялець
Номер: 736
З: Україна, село
Зареєстрований: 6 січня 2009 р.
"...Це мій Бог - і прославлю його,
Він Бог батька мого - і звеличу його!
Господь - Муж війни,
Єгова - Йому Ймення..."
"... Хто подібний Тобі серед богів, о Господи? ..."
Вихід, 15.
Мене не покидає думка: хто найменував "мужа війни" "богом любові"?
Хто написав ці 10 заповідей?
Невже "Бог батька мого" - найкращий "серед богів" ?
Я більше схильний думати, що Людина створила собі Бога, але Мойсей, єгипетський політтехнолог, зависоко підняв планку і нікчемна по своїй суті людина не може й до сьогодні дотриматися тих таки заповідей співжиття серед собі подібних.
Мойсей - тоже ще та штучка! Притягнувши з гори Синай кам"яну табличку, де вишкрябав пристойний напис "не убивай", він тієх ж ночі організував криваву різанину серед свого народу, прикриваючись іменем Бога. А побожний Їфтах, який засмажив свою дочку, виконуючи обітницю перед Богом? Суддів,11
І Бог не зупинив його.
Цитата:
заповідь Не укради справедлива і її не можна порушувати, бо якщо ти порушиш і щось у когось украдеш, то втратиш набагато більше.
Це ще одне підтвердження недосконалості людини. Раніше людину тримали в якихось рамках "страхом божим" а тепер вона кмітливо метикує, "що може втратити набагато більше". Чому ми не слухаємо Христа, який ціною свого життя відкрив нам істину : "царство Боже - усередині вас" ?
Дякую тобі Боже, шо хоч Ти не москаль.
AlinKa
~Голубоглазка~
Номер: 455
З: Ukraine, Priluki
Зареєстрований: 13 квітня 2008 р.
Нагороди: